Arama sonuçlarınız

1. macmaneman

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi hayırlı olsun aracınız, 2nci soruna cevap olarak, aynı ses çoğu kullanıcılarda var, dert etme takma kafana..

2. macmaneman

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri aracım 5500 km de, bende gecenlerde bı arkadasın tavsıyesıyle motoru acmak ıcın 3ncu vıteste 5500 devırde 110 km hıza cıktım, bu hafta sonu bır daha deneyım dıyorum...umarım faydası olur motoru acma konusunda
  3. macmaneman

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri aracın ön can ızgara kısımlarından sanki içinde cam var da onun sesi geliyomuş gibi bi ses geliyo, özellikle bu ses dönüşerde daha da artıyor, sanki ön camın esnemesi gibi bi ses

4. macmaneman

29 psi lastik basıncı her tür lastik için standart olmamalı...

Ynt: 29 psi lastik basıncı her tür lastik için standart olmamalı... standart lastikteki basıncı 35 psi a ayarladım..herhangi bir sıkıntı yok..
  5. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi bugün yol müsaitti, az bi süreliğine 160 km ye kadar çıktım arabayı hem test etmek hem de motor açmak için, içerideki rüzgar sesi felan felaketti, direksiyon hakimiyeti çok zordu, sıkı sıkı sarılmak gerekti direksiyona, eski lagunamda 190 km hız yaparken bile...

6. macmaneman

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) 1000 km yol yaptım, klima çoğu zaman açık, ortalama hız 100-110, yakıt tüketimi 6,5 lt / 100 km, aracım 3800 km'de 4x2 110 bg dci

7. macmaneman

Dacia Duster Kronik Sorunlari

Ynt: Dacia Duster Kronik Sorunlari her kalkışta sağ arka taraftan gelen tıkırtı, bozuk yollarda dönüşlerde direksiyondan gelen tıkırtı, muhtemelen sağ arka amortisörden gelen "lok" "lok" sesi, arasıra ön gögüslükten gelen sesler, kalorifer fanı balanssızlığı, son madde hariç önemsemiyorum...
  8. macmaneman

duster yakıt deposu kapasitesi...

Ynt: duster yakıt deposu kapasitesi... bende 2 ay önce aldım sizin gibi, ilk yakıt aldığımda yanlış hatırlamıyorsam 52 lt civarında aldı...şu ana kadar 4 kez yakıt aldım ve hepsini fulledim, tek dikkat ettiğim nokta pompa tabancısının tek tıktan sonra yakıt alımını durdurmam..
  9. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi 140 tl olandan mı aldın=?

10. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi junior bende alacam da kolçak tam karar veremedim ne alacağım hakkında...armster, arm-rest ve serviste takılan kolçak arasında gidip geliyom..

11. macmaneman

Dacia Duster; Tavan Bar Koruyucu Kapak Sorunu

Ynt: Dacia Duster; Tavan Bar Koruyucu Kapak Sorunu gözükümü korkutmaya başladınız..ben de mi silikonlasam acaba..
  12. macmaneman

Sol Dış Dikiz Aynasını Kırmışlar

Ynt: Sol Dış Dikiz Aynasını Kırmışlar dediğin doğru, cana gelceğine mala gelsin.herşeyin başı sağlık.

13. macmaneman

Ynt: Sol Dış Dikiz Aynasını Kırmışlar Eğer kasıtlı olarak sahip olmadığın ya da olamadığın bir mala hasar veriyorsan, ben onun kafasında bir sorun olduğunu düşünürüm..evimizin önüne de park etmeye çekinir olduk artık.. Ne insanlar var yurdumda...
  14. macmaneman

Ynt: Sol Dış Dikiz Aynasını Kırmışlar eğer bahtsız bir deveysem, kastik patlama riski her zaman vardır, ister 30 km ister 5000 km de olsun araç...
  15. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi teşekkürü "moderatöre rapor et" kısmından mı yapıyoz ???

16. macmaneman

Ynt: Sol Dış Dikiz Aynasını Kırmışlar 2020 km de
  17. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi 2 tane var siyah ve gri. Hangini istersen al çok memnun kalırsın. Montajıda kolay az biraz elin alet tutuyosa kendin bile yaparsın montajını. Allah Razı olsun Monti
  18. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi monti hızlı cevabın için teşekkürler, Allah razı olsunu haketmen için bir de orijinal armster ( benim dediğim arm-rest'ti) alabileceğim bir link verebilcen mi? :)

19. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi arkadaşlar, kolçal almayı düşünüyorum servis, 325 tl diyor montaj dahil. çok pahalı aşağıdaki alternatif nasıl sizce, bana güzel gibi geldi ...
  20. macmaneman

Ynt: Sol Dış Dikiz Aynasını Kırmışlar kaskoyla görüştüm, kaskoyu bozmamak daha mantıklı dedi, inanmadım gittim dacia yetkili servisine. amacım hem kaskoyu sormak hem de vereceği fiyat uygun ise kasko masko dinlemeden satın almaktı, servisteki görevli dikiz aynasının içinden kırılan bakalit...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri