Arama sonuçlarınız

1. trmemo

DİSCOVERY II HDC SİSTEMİ ÇALIŞMASI

Ynt: DİSCOVERY II HDC SİSTEMİ ÇALIŞMASI Enis bey verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederiz. HDC sistemi hangi durumlarda kullanılmalıdır diye aklıma bir soru geldi.

2. trmemo

Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013)
  3. trmemo

Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013) Fazla küreği olan var mı?

4. trmemo

Discovery Td5 için Telsiz ve Telsiz Montaj Yeri Önerisine İhtiyacım Var

Ynt: Discovery Td5 için Telsiz ve Telsiz Montaj Yeri Önerisine İhtiyacım Var Şenol bey daha mandala basmadım. Söylediğiniz durumu bilmiyordum. Söylediğiniz iyi oldu. Telsiz işinden anlayan birini bulduktan sonra mandala basarım artık.
  5. trmemo

Ynt: Discovery Td5 için Telsiz ve Telsiz Montaj Yeri Önerisine İhtiyacım Var Şenol Bey Daha haberleşecek adam bulamadım :) Dağda ingilizce, rumca, rusca, arapça, türkçe telsiz konuşmaları geliyor. Düz ovada çok pek fazla konuşan yok. CB telsiz olan arkadaş bulamadım daha. Birde SWL ayarı...

6. trmemo

LR Discovery 2 TD5 bakım nasıl yapılmalı ?

Ynt: LR Discovery 2 TD5 bakım nasıl yapılmalı ? ARACA MONTAJ ETTİĞİM ANTENİN YERİ..

7. trmemo

Ynt: Discovery Td5 için Telsiz ve Telsiz Montaj Yeri Önerisine İhtiyacım Var Araca taktığım anten yeri...
  8. trmemo

Discovery 2 td5 Düz vites Satan Varmı yada Türkiye'de Varmı ?

Ynt: Discovery 2 td5 Düz vites Satan Varmı yada Türkiye'de Varmı ? BENİM ARAÇ 2001 TD5 MANUEL 2 AY ÖNCE ALDIM. BU KONUYU FORMDA AÇAN ARKADAŞ TD5 MANUEL ARIYOR. BELKİ İLGİLENİR.
  9. trmemo

Ynt: Discovery 2 td5 Düz vites Satan Varmı yada Türkiye'de Varmı ? YAKIT TÜKETİMİNİZ NE KADAR HİÇ HESAP ETTİNİZ Mİ ?

10. trmemo

freelander&discovery

Ynt: freelander&discovery Bu arada eklediğim teknik bilgi 1999-2003 arası Discovery II (TD5-V8) teknik kitabından. Chip olayını bende tavsiye etmem.

11. trmemo

freelander&discovery

Ynt: freelander&discovery Valla karar sizin. Ben pek V8 i tavsiye etmem. Teknik verilere bence bakın. 4000 cc silindir hacmi ile 2500 cc silindir hacminin yakacağı yakıt ortada. Ben daha güçlü istiyorum derseniz 4000 cc tavsiye ederim.
  12. trmemo

freelander&discovery

Ynt: freelander&discovery ARAÇLA İLGİLİ ÖNERİLERİM ŞUNLAR. ARACIN MOTOR, ELEKTRONİK KISMI VE YÜRÜYEN AKSAMI (ŞASESİ) ÖNEMLİ GERİSİ TEFERRUAT. MUTLAKA BİLGİSAYARA BAĞLATIP DURUMUNU ÖĞRENMEK GEREKLİ. BAZI PARÇALARI FREELENDER A GÖRE PAHALI. EN ÖNEMLİ PARÇALAR BİRTANESİ ENJEKTÖRLER TANESİ 1...

13. trmemo

Ynt: Discovery 2 td5 Düz vites Satan Varmı yada Türkiye'de Varmı ? FİYAT NE KADAR ?
  14. trmemo

freelander&discovery

Ynt: freelander&discovery Aslan yattığı yerden belli olur. Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır (Servis). :)
  15. trmemo

Discovery 1 v8 e arkaya ARB havalı kilit takılması resimli anlatım

Ynt: Discovery 1 v8 e arkaya ARB havalı kilit takılması resimli anlatım ARB havalı kilit ne işe yarar 2001 discovery 2 td5 lerde varmıdır ?

16. trmemo

Ynt: Discovery 2 td5 Düz vites Satan Varmı yada Türkiye'de Varmı ? pardon o da otomatikmiş.
  17. trmemo

Ynt: Discovery 2 td5 Düz vites Satan Varmı yada Türkiye'de Varmı ? burda var. manuel yazıyor. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sudem-autodan-konfor-dikkat-rahatlik-takas-vade-olur-111972201/detay
  18. trmemo

Discovery TD5 Acil yardım

Ynt: Discovery TD5 Acil yardım BENİM ARABADA DA SES VAR. KONTAĞI BİR KEZ ÇEVİRİNCE YANİ DAHA ARACI ÇALIŞTIRMADAN ARKADAN VE ÖNDEN BİR SES GELİYOR. BU SES SANIYORUM ACE SİSTEMİNİN SESİ. BENİM ARAÇTA DA KÖRÜKLER İPTAL EDİLMİŞ YAY TAKILMIŞ DURUMDA.

19. trmemo

Ynt: Discovery 2 td5 Düz vites Satan Varmı yada Türkiye'de Varmı ? Ne zaman bir üst modelini alırım o zaman satarım. :) Aşağıdaki linkte bir satılık araba var. Manuel vites. td5...
  20. trmemo

Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi

Ynt: Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi Enis bey verdiğiniz bilgiler ile bizleri aydınlattığınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok bilgi sahibi olduk. Şimdi yeni bir soru geldi aklıma. ACE Sistemi benim arabada çalışıyor. Her hangi bir arızada...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri