Arama sonuçlarınız

1. trmemo

Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi

Ynt: Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi ACE SİSTEMİ EK RESİMLER...

2. trmemo

Discovery 2 td5 Düz vites Satan Varmı yada Türkiye'de Varmı ?

Ynt: Discovery 2 td5 Düz vites Satan Varmı yada Türkiye'de Varmı ? Bende var ama maalesef satmıyorum.
  3. trmemo

Ynt: Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi ACE SİSTEMİ İLE İLGİLİ PARÇALAR...

4. trmemo

Ynt: Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi AŞAĞIDAKİ LİNKTE SİSTEMİN ÇALIŞMASI İLE İLGİLİ BİR VİDEO BULDUM. Land Rover Discovery II ACE http://www.youtube.com/watch?v=ENByJ1-zx6k
  5. trmemo

Ynt: Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi

6. trmemo

Land Rover ACE (Active Cornering Enhancemet) Aktif viraj desteği sistemi nedir ? Nasıl Çalışır ? Ne gibi arızalar verir ?

7. trmemo

Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi

ENİS BEY VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BENİM DİSCOVERY KÖRÜKLER İPTAL EDİLMİŞ YÜKSELTİLMİŞ SANIRIM. ACE SİSTEMİNİ MERAK ETTİM. SİSTEM NASIL ÇALIŞIR, ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞINI NASIL ANLARIZ. HERHANGİ BİR İKAZ OLMADAN.
  8. trmemo

2 NOLU PARÇANIN (HİDROLİK FREN KUTUSU) FİYATI HAKKINDA BİLGİNİZ VARMI ? NASIL BULURUZ.
  9. trmemo

LR Discovery 2 TD5 bakım nasıl yapılmalı ?

Ynt: LR Discovery 2 TD5 bakım nasıl yapılmalı ? ŞASE BAĞLANTISI İÇİN BİR ŞEY YAPMADIM. YAĞMUR OLUĞU APARATINI KESEREK DELİK AÇTIM APARATA. APARAT METAL VE BAĞLADIĞIM YERDE Kİ CİVATADA METAL. BUNUN HARİCİNDE ŞASE GEREKİR Mİ BİLMİYORUM. BU KONU İLE İLGİLİ TELSİZ SWL AYARINDA BELLİ OLUR SANIRIM.

10. trmemo

Ynt: LR Discovery 2 TD5 bakım nasıl yapılmalı ? BUGÜN TELSİZ ANTENİNİN MONTAJINI YAPTIM. ANTEN 145 CM BOYUNDA TURBO 2000, TELSİZ İSE MİDLAND ALAN 42. ANTENİ STEPNE ARKASINA MONTAJ ETTİM. ÖNCE STEPNEYİ SÖKTÜM. ARKA KAPI ÜZERİNDEKİ STEPNEYİ TUTAN 6 CİVATALI PARÇANIN SAĞ EN ÜST CİVATAYI SÖKEREK...

11. trmemo

ENİS BEY VERMİŞ OLDUĞUNUZ BİLGİLERDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BENİMDE BİR 2001 MODEL DİSCOVERY 2 TD5 MANUEL VİTES ARACIM VAR. UFAK TEFEK İŞLERİNİ KENDİM HALLEDİYORUM. ARABAYI ALALI 1 AY OLDU. SİZE BİR İKİ SORUM OLACAK. 1-HİDROLİK FREN YAĞI KUTUSU ALTINA 2 ADET KAUCUK CONTA VAR. ONU...
  12. trmemo

Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Fotoğrafı Tufan beyden aldım. Benim de çok hoşuma gitti. Albümlük olmuş. :)

13. trmemo

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Bu arada Tufan bey resimler çok güzel. Resimlere bakanlar dağda dilencinin işi ne diyorlar. Savaş beyi sanıyorum resim çekerken dilenciye benzetmişler. Savaş arkadaşın resimleri nerede bu arada ...
  14. trmemo

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Telsiz aldım. 2-3 güne kadar gelecek. Bu arada rütbemi offroad anakamp yaptılar. Hadi hayırlısı... :)
  15. trmemo

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) bir resim de benden olsun..

16. trmemo

Ynt: LR Discovery 2 TD5 bakım nasıl yapılmalı ? ŞENOL bey merhaba Bahsettiğiniz Midland Alan 42 Cb Telsizi ve Turbo 2000 anteni aldım. 3- 4 gün içinde elimde olur. Anten yağmur oluğu aparatı ile beraber gelecek. Mıknatıslı antenleri pek tavsiye etmiyorlar. Verimleri daha düşük oluyormuş.
  17. trmemo

Ynt: LR Discovery 2 TD5 bakım nasıl yapılmalı ? TURBO 2000 Antenin detayları: • Çalışma bandı: CB Band (27 - 28,5 MHz) • Empedans: 50 Ω • Polarizasyon: Vertikal • SWR @ Band genişliği ≤ 2 (1100 KHz = 100 Kanal) • SWR @ Orta frekans: ≤ 1.2 • Kapasite: 200 Watts (CW) Sürekli • Maximum...
  18. trmemo

Ynt: LR Discovery 2 TD5 bakım nasıl yapılmalı ? ALAN 42: 40 Kanal FM/AM dir. Yani FM/AM modulasyon seçimi mevcuttur. 40 kanal içinde isterseniz FM, isterseniz AM de görüşme yapabilirsiniz. Bunun için için tek bir tuşa basmanız yetecektir.Herhangi bir modifiye gerektirmemektedir.

19. trmemo

Ynt: LR Discovery 2 TD5 bakım nasıl yapılmalı ? MİİDLAND ALAN 42 CB TELSİZ GENEL ÖZELLİKLERİ: Farklı ülke frekanslarına göre AM/FM bandlarına ayarlanabilme Kullanıldığı ülkeye bağlı olarak 1W/4W çıkş gücü Kullanılan kanalı frekans kanal numarasıyla gösterme DW özelliği ile aynı anda 2 kanalı...
  20. trmemo

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Arkadaşlar hangi model ve tip araç telsizi kullanıyorsunuz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri