Arama sonuçlarınız

1. trmemo

LR Discovery 2 TD5 bakım nasıl yapılmalı ?

Ynt: LR Discovery 2 TD5 bakım nasıl yapılmalı ? Şenol bey bir Midland-Alan 42 sahibinden com da satlık ilanı var. sizce uygun mu. sizinki de böylemi ? http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-lisanssiz-telsiz-sifir-midland-alan-42-telsiz-110351616/detay

2. trmemo

Ynt: LR Discovery 2 TD5 bakım nasıl yapılmalı ? Ben 28 yıldız lokma denedim kapak ile bijon arasında dönme yapıp kapak yapısını bozuyor. Onun için 28 pek falza tavsiye etmem.
  3. trmemo

Ynt: LR Discovery 2 TD5 bakım nasıl yapılmalı ? Şenol bey bende 27 lik lokma ve kol aldım. Bijonun bir tanesini denedim çıkarttım şu an için kapaklar normal. Bazılarında biraz deforme veya şişme olduğu için bir kısmını çakarak geçiriyorum. Böylelikle kapaklar eski haline dönüyor. Telsiz...

4. trmemo

Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Erkin bey merhaba. Ben aracı yaklaşık 1 ay önce aldım. Onun için araç hakkında fazla bilgim yok. Land rover yedek parça ve servis konusunda nereler ile iletişim kuruyorsunuz.
  5. trmemo

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Arkadaşlar bir şey soracağım. Anakamp, kamp1 , kamp2 ne oluyor. Herhangi bir faydası var mıdır ?

6. trmemo

Ynt: LR Discovery 2 TD5 bakım nasıl yapılmalı ? küreği buldum. :) http://shop.jgs4x4.co.uk/land-rover-accessories-26-c.asp

7. trmemo

Ynt: LR Discovery 2 TD5 bakım nasıl yapılmalı ? Şenol bey siteye girdim . Gerçekten aradığım bir çok parça var. Fiyatları da uygun gibi görünüyor. İletişime geçeceğim. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.
  8. trmemo

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Arkadaşlar kürek buldum ama rengine karar veremedim. :) :) :)
  9. trmemo

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Eline sağlık Hamit. Güzel pozlar yakalamışsın.

10. trmemo

Hatay offroad grubu gezi sonrası alt takım kontrolü videosu

Ynt: Hatay offroad grubu gezi sonrası alt takım kontrolü videosu çamurlu video yokmu :)

11. trmemo

Ynt: LR Discovery 2 TD5 bakım nasıl yapılmalı ? teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için.
  12. trmemo

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Alt takımlar sağlam görünüyor.

13. trmemo

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Herkese selam. Benim için güzel bir gezi oldu. Tüm katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu arada eksikliklerimizi öğrendik (kendi adıma) . kazma kürek gerekiyormuş. halat gerekiyormuş. birde stepne gerekiyormuş. :)...
  14. trmemo

LR D 2 anahtar kırıldı ne yapmam gerekli antalyadayım

Ynt: LR D 2 anahtar kırıldı ne yapmam gerekli antalyadayım Sanıyorum anahtarımın pili zayıflıyor. Bizde yolda kalmayız inşallah.
  15. trmemo

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Yedek stepne var da nasıl sökülür takılır onu bilmiyorum :) Yoksa kazma küreği bunun için mi istedin ? :)

16. trmemo

Ynt: LR Discovery 2 TD5 bakım nasıl yapılmalı ? Aradığım malzemeler devam. 6. Arka bagaj perdesi. 1 adet 7. Ön tampon altındaki çekici demirinin kapağı 1 adet 8. Ön far plastik tutucular 8 adet 9. Bijon somunu kapaklarını sökmek için kullanılan aparat. 1 adet 10. Arka cam silecek. 1 adet
  17. trmemo

Ynt: LR Discovery 2 TD5 bakım nasıl yapılmalı ? İskenderunda ikamet ettiğim için İstanbula ulaşmamız zor. Kendi imkanlarımla araca bakmaya çalışacağım. Bazı parçalara ihtiyacım var. Çıkma parçada olabilir. Aradığım parçaların Resimleri aşağıdadır. Araba land rover 2001 discovery td5 manuel 1...
  18. trmemo

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Sedat Abi Merhaba pazar günü bekliyoruz.

19. trmemo

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Cümleten Selam. Hamit kazma kürek bulamadım. Mangal hazır. Sizin bahçede kazma kürek yok mu? :)
  20. trmemo

LR Discovery 2 TD5 bakımı nasıl yapılmalı ? Bilen varmı ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri