Arama sonuçlarınız

1. BAP

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bizde kara hasretiz , kar duasına başlıyıcaz yakında .;)

2. BAP

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi :))))) abi bende makina yoktu ben en öndeydim bu yüzden hep arkadan çekmişler , birde cms vardı aks kırdı biz 2 araba sintaş etabını yaptık geri kalanı aşşağıda kaldı.
  3. BAP

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ,

4. BAP

5. BAP

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi SLM arkadaşlar , haftasonundan bir kaç kare

6. BAP

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi arkadaşlar biraz geç olsada hepinize iyi seneler , sağlık , mutluluk ve kazasız belasız bir senedilerim hepinize. ayrıca az önce okuduğum bir konuyuda sizlerle paylaşmak isterim HİLÜX umu onure etmek için :) Bir bilgi de ben ekleyeyim. 2010 Dakar'a Otomobil...

7. BAP

Dakar Yol Notları (Toyotalarla Hazırlandı)

Ynt: dakar yol notları toyotalarla hazırlandı HİLÜX uma bakın müthiş dakarda bile banko güvence :) artık lc cilerin yanında daha dik dolaşırım :)
  8. BAP

2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı SÜPERR bu kilit çok güzel olucak :)
  9. BAP

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi HAYIRLI OLSUN

10. BAP

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi o hesapları ben de çok bilmiyorum ama dediğin gibi o civarlarda yükselir önemli olan lastiğin sürtmemesi 2,1 cm küçümseme ii oluyor :)

11. BAP

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çamurda ceylan gibi sekmek için bir de arabayı yormamak için
  12. BAP

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi SLM ARKADAŞLAR bir konuda fikrinizi almak istiyorum benim hilux un orijinal lastikleri 255 / 70 / 15 , ben şu anda 245 / 75 / 16 kullanıyorum ama 235/85/16 takmayı düşünüyorum yerden yükseltmek için ne dersiniz ?

13. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı istanbula geldiğinde mutlaka beklerim boğazda bir yemek ısmarlamak isterim , tuğsanı arıyorsunuz zaten bir araya geliriz.
  14. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı çok çok çok çok teşekkür ederim çağlar bey beni büyük bir sıkıntıdan kurtardınız.
  15. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı o zaman ben bu GÖKKUŞAĞI servisini bombalarım , telefon açıp sordum bilmiyoruz dediler hatta utanmadan öğrenirsen bizede haber ver dediler :)

16. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı benimki 2,5 banada 43/11 dedi . bunun net yazan bir yer yokmu , servis de bilmiyor
  17. BAP

18. BAP

19. BAP

20. BAP