Arama sonuçlarınız

1. BAP

2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı bende geçen hafta sonuna kadar çok para, deymez , benim lsd m var diyip duruyordum , hafta sonu isoff ofroad yarışlarında görevli olup yarış araçlarının etabına girmek zorunda olduğum zaman orda şöyle bir şeyle karşılaştım , dik bir...

2. BAP

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi pardon , günaydın gerkeze sayfaları geriden okumaya başlayınca direk konuya cevap verdim .
  3. BAP

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi evt sedat bey heytem abi çok haklı ama kilitli ve iyi bir lastikli bir fj 40 sahibi olmanın bazı dez avantajları var hiç arazide fotonuz olmaz :)

4. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı teşekkür ederim , ön kilit ve komprosör 1850 aud ye geliyor .
  5. BAP

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi abi büyüksün bana hayal bile edemiyiceğim bir şey öğrettin , bundan sonra her hangi bir etapta senin önündeki araba olmaya çalışıcam kırılsada bozulsada önemli değil 1 saat içinde hallolur güvencesi var . ;D ;D vah vah yazık bitti dediğim noktada benden önce...

6. BAP

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi serkan abi aynı kanı taşıyoruz , olucak o kadar sonuçta akraba sayılırız :)

7. BAP

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ben teşekkür ederim eline sağlık harika olmuş sen olmasan fotosuz kalıcaz. :)
  8. BAP

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi heytem abi senin şansızlığın ii bir araban olması kimse yanına gelemiyor yada senden önce kimse geçemiyorki senin fotoyu çeksin :) foto istiyorsan batma numarası yapman lazım , her yerden hopbidi hopbidi geçersen arabanın sadece arkadan çekilmiş fotolarını...
  9. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı teşekkür ederim aykut bey.

10. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı bu bekleme süresi çok sancılı geçiyor ömer çoook iyi bilirim , senin kitle beraber benim ön kilit te geliyor :) aynı sıkıntıyı bende çekiyorum.

11. BAP

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi doğan iyiki bize kadar gelmişsin yoksa hiç fotom olmayacaktı , eline sağlık
  12. BAP

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi :) heytem abi tarkan beyle konuştum ilk yüklemede bana arb kilit koyucak , kilitleri gizlice taktırıcam daha sonra oltaya yem takıp bekliyicem , mutlaka düşer birileri yine :)

13. BAP

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi abi ben bu hafta sonu örnek koca ve baba olmak zorundayım yoksa ömür boyu çadırda yatma cezası alıcam :)
  14. BAP

Nissan Navara

Ynt: Nissan Navara bu hafta sonu isoff un düzenlediği yarıştaydım , önümüzdeki hafta sonu örnek koca olmayı hedefliyorum yoksa arabada yatmak zorunda kalıcam :) ondan sonraki hafta için konuşabiliriz.
  15. BAP

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi abi yanlış bilmiyorsam senin şilede kalıcak yerin vardı , bir hafta sonu org yapalım hep beraber piste girelim . yanımızda olması gereken ler ( tuğsan , heytem abi , ersun abi )

16. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı kilit koyduktan sonra aracını % 60 araziye hazır hale getiriyorsun, bende araştırıyorum ama bu konuda kendime örnek aldığım tuğsan , heytem abi , ersun abi var onlarda arb ye okey veriyorlar.
  17. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı youtube de arb diye aratırsan çalışma prensibini gösteriyor , hafta sonu ön sol lastiğim kanala takıldı vinçlemek zorunda kaldım , heytem abinin arabasını görseniz aşık olursunuz asvaltta gider gibi rahat gidiyor :)
  18. BAP

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi abi ben makina almayı unutmuşum , malesef hiç resmim yok :( heytem abi 2 ci gün müthiş di , bir hafta sonu org yapıp o pisti geçelim mutlaka :) o zaman makinamı mutlaka alırım :)

19. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı evt arkada var , ama arb ön arka kilit düşünüyorum.
  20. BAP

Türkiye Off-Road Şampiyonası 8. Yarış (5-6 Aralık 2009)

Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 8. Yarış (5-6 Aralık 2009) müthiş bir organizasyondu İSOFF bu işi çok ii biliyor , çok profosyonel ler ben kendi adıma çok şey öğrendim. yarışta SOS 1 olarak görev aldım , hem öğrendim , hem keyif aldım , hem de çok değerli insanlarla tanışıp sohpet etme...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri