Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar almayı dusundugum otomatık vıtes dıscovery td5 aracta yokusta cok ufak ufak gerı kayma oldu bu bır arıza gostergesımıdır arıza gostergesıyse bana takrıbı malıyetı ne olabılır?
merhaba discovery ll td5 hse aldım 2001 model fabrikadan cikigi gibi uzerinden bisey ne eklenmis ne cikarilmis hafif araziye girebilmek icin bi degisim yapmam gerekirmi yada discovery ile ligili bilmem gerekenler nelerdir yardimci oursaniz sevinirim...
sevgili gezenbilir ailesi abiler amcalar land rover defenderimize kendinden motorlu almam malı webasto arıyorum bulabileceğim yerler nerelerdir bilgi verirmisiniz?
sevgili jip dostları abilerim amcalarım defenderime port bagaj üstüne su geçirmez çanta (sandık)almak istiyorum örnek fotoğrafı yüküyorum buna benzer su geçirmez ürünleri hangi internet sitesinden yada nereden alabilirim beni bilgilendirirseniz sevinirim
defender aracıma sis lambası alacam hem gösterişli hem marka olması benim için çok önemli tabii fiyatta; park lambalı da kriterler arsında önerilerinizi bekliyorum...