Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bu Araç Hakkında Yardım Lütfen.
Güzel görünüyor Fatih , sahibi bayan olduğu için kilometresi az kalmış herhalde. Bu kasa Suzukiler çok güzel ve mantıklı araçlar.
Ynt: UCUZ 4X4 LASTİK NASIL BULURUM ANKARADA
İyi de usta bunu bilmiyor mu da 315 takalım diyor acaba? :) Çıkma lastiği takmak için arabayı 5 inch yükseltmek mi lazım :)
Tamam abi , gider tanışırız , uygun ebat lastik ellerinde yoksa bile bulunca haber verirler nasılsa. Önce lastik bulup sonra ona uygun ölçüde jant alacağım herhalde.
245/75/16 lastik ve bu lastiğe uygun 5 bijon jant arıyorum. Fakat aklıma takılan...
Aradım görüştük fakat elinde bana uygun ölçüde lastik veya jant yok , hem tanışmak hem de ne yapabileceğimizi konuşmak için cumartesi günü gitmeyi planlıyorum.
Ynt: Hella Sis Farları
Merhaba Mahmut Bey,
Alüminyum tavan çıtası alıp 4 adet comet 550 takmayı düşünüyorum. Lambaları çıtaya takılı vaziyette göndermeniz mümkün olabilir mi?
Ynt: Ankara Kazan Kılıçlar Köyü Sürsefa Çamlığı Offroad Gezisi (11 ARALIK 2011)
Balıkuyumcudaki Andoff'un pisti bugün boştu , sadece endurocu küçük çocuklar antreman yapıyorlardı , her yer kupkuruydu.
Ynt: 235 65 17 insa turbo dakar mt 5 adet sıfır lastik
Orjinal ölçü 235/70/17 fakat sadece arazide kullanmak üzere 4 adet (tercihen procomp jantlarla veya orjinal 16 inch 5 bijon grand cherokee jantlarıyla) birlikte 245/75/16 MT lastik arıyorum. Temiz kullanılmış 2. el olabilir. Elinize geçerse...
Ynt: 235 65 17 insa turbo dakar mt 5 adet sıfır lastik
İlan güncel mi? Bu lastikleri wj e uygun procomp jantlarla birlikte temin etmek mümkün olabilir mi? O durumda fiyat ne olur?
Ynt: Cooper STT 265x75x17
İyi günler Melih Bey,
2002 wj im var , 2 inch yükseltme yaptırmayı düşünüyorum , bu lastikler 2 inch yükseltme kiti takıldıktan sonra problemsiz kullanılabilir mi?
Bir de jant-lastik takım olarak fiyatı ne olur?
Teşekkürler