Arama sonuçlarınız

1. ekinox

SATILIK 5*120 4 ADET ORİJİNAL CHEVROLET BLAZER JANTI

Ynt: SATILIK 5*120 4 ADET ORİJİNAL CHEVROLET BLAZER JANTI Merhaba Uğur Bey, Jantlar 2002 Grand Cherokee ye uyar mı? 16 inç midir?

2. ekinox

Bu Araç Hakkında Yardım Lütfen.

Ynt: Bu Araç Hakkında Yardım Lütfen. Güzel görünüyor Fatih , sahibi bayan olduğu için kilometresi az kalmış herhalde. Bu kasa Suzukiler çok güzel ve mantıklı araçlar.
  3. ekinox

UCUZ 4X4 LASTİK NASIL BULURUM ANKARADA

Ynt: UCUZ 4X4 LASTİK NASIL BULURUM ANKARADA İyi de usta bunu bilmiyor mu da 315 takalım diyor acaba? :) Çıkma lastiği takmak için arabayı 5 inch yükseltmek mi lazım :)

4. ekinox

Ynt: UCUZ 4X4 LASTİK NASIL BULURUM ANKARADA Tamam abi , gider tanışırız , uygun ebat lastik ellerinde yoksa bile bulunca haber verirler nasılsa. Önce lastik bulup sonra ona uygun ölçüde jant alacağım herhalde. 245/75/16 lastik ve bu lastiğe uygun 5 bijon jant arıyorum. Fakat aklıma takılan...
  5. ekinox

Ynt: UCUZ 4X4 LASTİK NASIL BULURUM ANKARADA Aradım görüştük fakat elinde bana uygun ölçüde lastik veya jant yok , hem tanışmak hem de ne yapabileceğimizi konuşmak için cumartesi günü gitmeyi planlıyorum.

6. ekinox

hella dyna view sis farı

Ynt: hella dyna view sis farı Merhaba Mahmut Bey, Ben bir çift tam set almak istiyorum , müsait olduğunuzda görüşebilir miyiz? 0530 965 01 03

7. ekinox

Hella Sis Farları

Ynt: Hella Sis Farları Merhaba Mahmut Bey, Alüminyum tavan çıtası alıp 4 adet comet 550 takmayı düşünüyorum. Lambaları çıtaya takılı vaziyette göndermeniz mümkün olabilir mi?
  8. ekinox

Ynt: UCUZ 4X4 LASTİK NASIL BULURUM ANKARADA Merhaba Murat, Necmi Usta'da jant-lastik takım da bulunur mu yoksa , jantımızı alıp mı gitmek lazım?
  9. ekinox

Kişisel Galeri (Serkan)

Ynt: Kişisel Galeri (Serkan) Çok güzel fotoğraflar , eline sağlık.

10. ekinox

Ankara Seymenleri Buluşma Yeri

Ynt: Ankara Seymenleri Buluşma Yeri Takip

11. ekinox

225 * 75 * 16 BFgoodrich lastik çok çok temiz

Ynt: 225 * 75 * 16 BFgoodrich lastik çok çok temiz Cevap için teşekkürler. Hayırlı olsun.
  12. ekinox

Ankara Kazan Kılıçlar Köyü Sürsefa Çamlığı Offroad Gezisi (11 ARALIK 2011)

Ynt: Ankara Kazan Kılıçlar Köyü Sürsefa Çamlığı Offroad Gezisi (11 ARALIK 2011) Balıkuyumcudaki Andoff'un pisti bugün boştu , sadece endurocu küçük çocuklar antreman yapıyorlardı , her yer kupkuruydu.

13. ekinox

235 65 17 insa turbo dakar mt 5 adet sıfır lastik

Ynt: 235 65 17 insa turbo dakar mt 5 adet sıfır lastik Orjinal ölçü 235/70/17 fakat sadece arazide kullanmak üzere 4 adet (tercihen procomp jantlarla veya orjinal 16 inch 5 bijon grand cherokee jantlarıyla) birlikte 245/75/16 MT lastik arıyorum. Temiz kullanılmış 2. el olabilir. Elinize geçerse...
  14. ekinox

225 * 75 * 16 BFgoodrich lastik çok çok temiz

Ynt: 225 * 75 * 16 BFgoodrich lastik çok çok temiz lastikler m/t mi?
  15. ekinox

235 65 17 insa turbo dakar mt 5 adet sıfır lastik

Ynt: 235 65 17 insa turbo dakar mt 5 adet sıfır lastik İlan güncel mi? Bu lastikleri wj e uygun procomp jantlarla birlikte temin etmek mümkün olabilir mi? O durumda fiyat ne olur?

16. ekinox

Cooper STT 265x75x17

Ynt: Cooper STT 265x75x17 İyi günler Melih Bey, 2002 wj im var , 2 inch yükseltme yaptırmayı düşünüyorum , bu lastikler 2 inch yükseltme kiti takıldıktan sonra problemsiz kullanılabilir mi? Bir de jant-lastik takım olarak fiyatı ne olur? Teşekkürler
  17. ekinox

31x10.5x15 federal mt çamur lastikleri

Ynt: 31x10.5x15 federal mt çamur lastikleri Bu lastik 2002 Grand Cherokee WJ in standart jantlarına uyar mı?
  18. ekinox

Ynt: Ankara Kazan Kılıçlar Köyü Sürsefa Çamlığı Offroad Gezisi (11 ARALIK 2011) ........

19. ekinox

Ynt: Ankara Kazan Kılıçlar Köyü Sürsefa Çamlığı Offroad Gezisi (11 ARALIK 2011) .......
  20. ekinox

Ynt: Ankara Kazan Kılıçlar Köyü Sürsefa Çamlığı Offroad Gezisi (11 ARALIK 2011) ......

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri