Arama sonuçlarınız

1. ekinox

Ankara Kazan Kılıçlar Köyü Sürsefa Çamlığı Offroad Gezisi (11 ARALIK 2011)

Ynt: Ankara Kazan Kılıçlar Köyü Sürsefa Çamlığı Offroad Gezisi (11 ARALIK 2011) .....

2. ekinox

Ynt: Ankara Kazan Kılıçlar Köyü Sürsefa Çamlığı Offroad Gezisi (11 ARALIK 2011) ....
  3. ekinox

Ynt: Ankara Kazan Kılıçlar Köyü Sürsefa Çamlığı Offroad Gezisi (11 ARALIK 2011) ...

4. ekinox

Ynt: Ankara Kazan Kılıçlar Köyü Sürsefa Çamlığı Offroad Gezisi (11 ARALIK 2011) ..
  5. ekinox

Ynt: Ankara Kazan Kılıçlar Köyü Sürsefa Çamlığı Offroad Gezisi (11 ARALIK 2011) .

6. ekinox

Ynt: Ankara Kazan Kılıçlar Köyü Sürsefa Çamlığı Offroad Gezisi (11 ARALIK 2011) Çok keyifli bir gezi oldu , katılan , emeği geçen , yardımlarını esirgemeyen bütüm arkadaşlara çok teşekkürler.

7. ekinox

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. gözünüzaydın Mehmet Ali abi, iyi eğlenceler diliyorum Teşekkürler Serkan. Sen gelemiyorsun değil mi? Karlı fotoğraflar çok güzel , o taraf daha iyi galiba. Ben aslında Andoff'un Ballıkuyumcu köyünün altındaki pistini merak ediyorum , bir hafta sonu...
  8. ekinox

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Biz geliyoruz Metin Hocam. Aracımızın hayati şeyleri yapıldı , yürür hale getirildi. Ufak tefek şeyleri pazartesiden sonra hallettireceğiz. Telsizimiz de var. Sabah görüşürüz. :)
  9. ekinox

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Bartın'dayım , bahsettiğin yolu kullanmayacağım.

10. ekinox

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 3. sıradaki bana uydu , bu gece Ankara'ya dönenlerden de olacağım inşallah , hayırlı cumalar.Yarın akşama araba çalışır hale gelebilirse pazar günü faaliyete katılırız.

11. ekinox

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. :)
  12. ekinox

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Aklımda başka birşeyler var ama bakalım nasıl olacak.

13. ekinox

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Teşekkürler Metin, zor ve tuzlu oldu ama silindir kapağı bulduk , bugün toplamaya başlıyorlar , sonrasında birkaç ufak tefek işi daha var , hafta sonuna yetiştirmesini rica ettim ustadan. Bir aksilik omazsa cumartesi günü alacağım.
  14. ekinox

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Teşekkürler. Kapak açıldı , maalesef tamir edilemiyor , yenisinin takılması lazım. Sonraki haftaya yetişir herhalde.
  15. ekinox

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Teşekkürler Murat , sağol Serkan , suda çamurda da bozacağız inşallah. Daha yeni başlıyoruz. Sonraki hafta sonuna yetişeceğini tahmin ediyorum. Kapağın durumu yarın netleşecek , eğer tamir edilebiliyor gibiyse hem kısa hem daha az masrafla...

16. ekinox

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hem Yiğit hem ben hafta sonları için sabırsızlanıyoruz artık ama maalesef bu hafta gelemeyeceğiz , sonraki pazara inşallah. Size iyi eğlenceler bol çamurlu geziler dileriz. Güvençi çok severiz , çok güzel bir yer , birlikte gitmek eğlenceli olurdu ...
  17. ekinox

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Benim traktörü Murat Usta'nın beyaz güvercinin yanına yatırdık , motor indi , şanzımanı egzosu bütün bağırsaklarını açıp dağıtmışlar , Ankara'da değildim henüz görmedim , yarın öğleden sonra gidebileceğim , o halini görmesem daha iyiydi ya neyse...
  18. ekinox

Ankara ; Pazar Gezisi (27 Kasım 2011)

Ynt: Ankara ; Pazar Gezisi (27 Kasım 2011) Evet kulaklarını çokça çınlattık.

19. ekinox

Ankara ; Pazar Gezisi (27 Kasım 2011)

Ynt: Ankara ; Pazar Gezisi (27 Kasım 2011) Murat katılmadığın etkinlikte hiç batan-çekilen olmadı! :)
  20. ekinox

Satılık En Ucuz Discovery 2 TD5 Lütfen detaylı okuyun..

Ynt: Satılık En Ucuz Discovery 2 TD5 Lütfen detaylı okuyun.. Sitedeki ilanla sahibinden.com daki ilan arasında aracın kilometresi konusunda bir farklılık dikkatimi çekti. birinde 138 bin , birinde de 160 bin olarak belirtilmiş. Çok önemi yok ama yazım hatası mıdır değilse doğru rakam nedir?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri