Arama sonuçlarınız

1. ekinox

Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) Çok eğlenceli bir faaliyet olmuş , katılan arkadaşlar adına çok sevindik fakat listeye adını ilk yazdıranlar olarak aranızda olamadığımıza çok üzüldük.

2. ekinox

Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... Hileli akaryakıt nedeniyle benim de başıma bir iş gelmişti , benim arabam benzinliydi , o güne kadar sürekli aynı yerden benzin almama rağmen , tesadüf tanka su kattıkları güne denk gelmişim :) istasyondan çıkmadan araba yığıldı kaldı olduğu...
  3. ekinox

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... Bugün 97 model 5.2 görmeye gittim , çok beğendim , problemsiz ve çok temiz bir araba. Fiyatı biraz piyasanın üstünde ama alacağım galiba , para durumunu ayarlayabileceğimi umuyorum , birkaç gün içinde kesinleşir. Ergun Bey motor sesi konusunu çok...

4. ekinox

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... Hayırlı olsun ateş , güle güle kullan , resimlerine baktım güzel görünüyor. Aynı galeride bej renk olan 97 modele baktın mı? O nasıl? 87 bin km'de imiş , mil mi yoksa km hesabı mı? Onu neden düşünmedin?
  5. ekinox

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... Doğru söylüyorsun , ben henüz kararsızlık ve arayış aşamasındayım. Resim çok netleşmedi aslında , o yüzden sizlerin her konuda fikirleri çok önemli benim için. Eksik olmayın , sabrınız için de çok teşekkür ederim.

6. ekinox

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... Abi yapmayın ben çok çabuk gaza gelirim yaw :)

7. ekinox

Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)

Ynt: Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) Hoşgeldin Eren. :)
  8. ekinox

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım Siz olsanız aşağıdaki 2 jeepten hangisini tercih ederdiniz? benzin/lpg li 2000 model 160bin km de 28.500 ytl http://www.sahibinden.com/firsattir_acill_4_7_limited_WQQaXQQ11365788WQQpXQQdisplayitem dizel 2002 model 245bin km de 40.000 ytl...
  9. ekinox

Sıralı LPG Sistemlerinde Hangi Markayı Önerirsiniz?

Ynt: Sıralı LPG Sistemlerinde Hangi Markayı Önerirsiniz? Araç muayenelerinde problem olabiliyor mu lpg sistemi? Bu sistemin ayrıca bir yıllık periyodik vizesi filan var mı? Trafik ekiplerinin yaptıkları uygulamalarda birkaç kez lpg olup olmadığı sorusuyla karşılaştım , araç eğer lpg li ise...

10. ekinox

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Bu yavaşlığın nedeni servis sağlayıcının dönemsel bakım-yenileme vs. çalışmaları olabilir mi?

11. ekinox

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım Haklısın Serkanım , üstüste de koysan altalta da koysan aynı şey değil. Ama forumlarda Suzukiler için hemen hemen hiç olumsuz şey okumadım , kullanıcı dostu , sorunsuz olduğu yazılmış hep. Al , kullan , mutlu ol arabası demişler. Japon...
  12. ekinox

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... Her zaman doktordan araba denk gelmez :) fırsattır..

13. ekinox

Survival El Kitabı

Ynt: Survival El Kitabı Çok faydalı bilgiler okudum , özellikle ilkyardımla ilgili bölümler çok önemli. Ellerinize sağlık , sağolun.
  14. ekinox

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... http://www.sahibinden.com/1997_model_boyanan_degisen_yok_v8_5_2_limited_cherokeeWQQaXQQ10032852WQQpXQQdisplayitem Bu arabanı9n fiyatı uygun görünüyor , az kullanılmış , yaşı da çok değil. Çok temiz olduğu söylenmiş değerlendirmekte fayda...
  15. ekinox

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım Bence çok özel bir durumu yoksa zj kasaya 27 vermek çok mantıklı değil , en fazla 24 olabilir. Sonraki kasayı düşünürsen de 30-35 aralığına çıkmak gerekiyor , az yol yapmış olsun dersen 40 civarına kadar yolu var.

16. ekinox

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım Teşekkür ederim Mesut Abi , eksik olma. Bugün öğleden sonra arabayı görmeye gittim , 10-15 dakika kadar kullanma fırsatım oldu. Evvelki gün 2004 Suzuki Grand Vitara 2.0 otm. kullanmıştım. Yukarda bahsettiğim arabayı da Serkann'ın dediği gibi...
  17. ekinox

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım Beni cherokee sahibi yapacaksınız galiba.. :)
  18. ekinox

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım Evet haklısın , diğer sayfalarda da jeeplerin çekiş sistemiyle ilgili bazı bilgiler okudum , dediğin gibi orjinal halinde değişiklik yapmama gerek yok. öğleden sonra görmeye gideceğim. Bambaşka bir konsept olduğunu biliyorum ama buna yakın...

19. ekinox

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım Hemen cevap verdiğin için çok teşekkür ederim Ömer. Neden wj diye sormuşsun , hem donanımı biraz daha zengin olduğu (ağırlıklı olarak uzun yolda kullanmayı düşünüyorum , evin tek arabası olacağı için aynı zamanda aile arabası olarak düşünmem...
  20. ekinox

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım Herkese merhaba, 99 Model WJ Kasa 138bin km'de 4.7 v8 Limited var , lpg li. 29.500 YTL isteniyor , yarın görmeye gideceğim , resimleri sahibinden.com da var , ilan numarası 11093583 füme renk , Ankara plakalı (ben de Ankaradayım) Alıp at...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri