Arama sonuçlarınız

1. ekinox

Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)

Ynt: Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) Biz 3 kişi olarak geliriz Zerrin Hanım.

2. ekinox

Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008) Cevizlibağ iyi seçim , birkaç ay evvel misafirlerimizi oraya götürüp hepberaber yemek yemiştik , çokta memnun ayrılmıştık. Fiyat çok makul , daha ne olabilirki , itirazı olan yoksa uygundur..
  3. ekinox

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008) Zerrin Hanım, atkı bere eldiven grubundan bahsettiniz ama umarım ihtiyaç olmaz , havalar iyi gidiyor ve sanırım hafta sonu da en az 20 derece civarı olur. Biz 3 kişiyiz , asıl doğa düşkünü , offroad-jeep tutkunu olan 7...

4. ekinox

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008) Bir aksilik çıkmazsa biz de katılmak isteriz , listeye bizi de eklerseniz sevinirim , 3 kişiyiz , arazi aracımız henüz yok , arabamız binek.
  5. ekinox

Grand Cherokee 2.7 CRD 2005 Model

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD 2005 Model Güle güle kullanın. Mesajınızın tarihine baktım , arabanızı 7 aydan uzun zamandır kullanıyor olmalısınız , memnun musunuz? Arabanın problemleri var mı? Ben de o kasayı çok beğeniyorum , biraz daha düşük bir modelini almayı düşünüyorum. Fiyatı nisbeten...

6. ekinox

2000 model g.c. 4.7 v8

Ynt: 2000 model g.c. 4.7 v8 fiyatın bu kadar düşük olması banada çok tuhaf geldi aslında , o yüzden burdan tecrübe sahibi arkadaşların fikrini sorma ihtiyacı duydum. ilana yeniden bakmak istedim ama ya güncellenme nedeniyle görünmüyor ya da ilan sahibi tarafından silinmiş. ilanı 2 gün önce...

7. ekinox

2000 model g.c. 4.7 v8

herkese merhaba. henüz arazi aracım yok , siteye yüklenen gezi resimlerine gıptayla bakıyorum. birkaç aydır forumları takip ediyorum , grand cherokee wj almayı düşünüyorum. sahibinden.com da 2000 model 150bin kilometrede bir v8 var. fiyatı çok uygun görünüyor , 24.500 ytl , sitede arattırınca...
  8. ekinox

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Mehmet Doğum Tarihi Ve Yeri: Memleket: Semt: Çayyolu İlgi Alanı: Not: 37 yaşındayım , Mimarım
  9. ekinox

Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler Vardı? Maksat Geyik!

Ynt: Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler vardı? Maksat Geyik! herkese merhaba. sanırım en yeni üyelerden biriyim. ben askerliğimi mardin midyat ilçe jandarma komando bölüğünde yapmıştım , timleri araziye bırakan ve görev dönüşü toplayan araçlar land rover defender lardı. öyle zor...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri