Arama sonuçlarınız

1. gulbinb

1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) Çooooook güzel bir etkinlik olacak, katılamayan biri olarak hepinize iyi eğlenceler dilerim....

2. gulbinb

5. Gürsu Havacılık Şenliği (25 - 27 Temmuz 2008)

kendimi ekledim uçmayı çok arzuluyorum o tarihte umarım bir engelim çıkmaz.:)

3. gulbinb

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) evet ozan iyiki getirmişsin o gün börekleri bak herkes birşeyler yapma telaşına düştü iyi oldu :) (ben nasılsa gidemiyorum yaşasın kötülük)
  4. gulbinb

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) nilsunu kızdırmak için yazdım beni listeye eklemeyin çünkü o tarihte kosavada olacam :)

5. gulbinb

eninde sonunda uçucam işte hiç bir şey olmasa Kadir beyin sıt çamtasında uçucam gene uçucam :)

6. gulbinb

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) hani sen gidemiyordun nilsun? Ben sen olmadan giderim deyince bak beni bırakıyor yok öyle kaçış bende geliyorum teyzesiz giderseniz başınıza bir iş gelir mazallah :) bana bir izin yazıver (listeye ekle yani)
  7. gulbinb

Bu durumda en kötü durumda olan benim sanırım. Benimle aynı ölçülerde başka bayan yok ki bir ay kendimi besiye çekeyim belki işe yarar :)
  8. gulbinb

Bİr daha yemenle ve göbeğinle ilgili konuşmayacağım baksana zayıf olmam başıma dert oldu Umarım uygun bir hava olurda bende bu zevki yadarım :)

9. gulbinb

Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi

Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi Bir kaç kare daha..

10. gulbinb

Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi Birkaç karede çaylak üyenizden:)
  11. gulbinb

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba. Ben Gülbin. İstanbul'da yaşıyorum. Fırsat bulduğum her zaman istanbul çevresinde ki doğa yürüyüşlerine katılıyorum. 20 yıldır zaman zaman ara versem de sürekli doğaya kaçıyorum. Ancak, hafta sonu doğaya gidersem bir hafta istanbul'un...

12. gulbinb

Bende geziye katılıp uçmak istiyorum herkes arzu ediyordur sıra gelmez diye önce yazayım torpilim olsun dedim. Ama yazdıklarınızdan anladığıma göre başka bir problemim varmış evet ben 45 kiloyum uçamammı? (Zayıfım diye mutluyken kilomun problem olacağını hiç düşünmemiştim )
  13. gulbinb

Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi Herşey çok güzel ve çok eğlenceliydi herkese teşekkürler...Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim, gezmekten değil eğlenmekten yorulmuşum :)
  14. gulbinb

Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008) Bizler Tirilyede çok nefis bir balık ziyafeti çektik sizler o sırada fotoğraf çekiyormuşsunuz onun için farklı keyifler yaşamışız.Bizler daha karlıyız sizler yediğimiz balığa ortak...

15. gulbinb

Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008) Yeni katılan üye olarak, tüm ekibe içtenliklerinden ötürü, geziyi düzenleyen arkadaşımız Sedat'a ise uğraşıları için çok çok teşekkürler... Çok keyifli bir geziydi tekrar görüşmek dileğiyle...
  16. gulbinb

Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008)

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) Merhaba Arkadaşlar şimdi aldığım bir mesaj ile maalesef benim katılımım imkansızlaştı (oğlumun veli toplantısı pazar günü olacakmış malum çocuklarımız ilk önceliğimiz) üzülerek beni silmenizi rice ediyorum kusura bakmayın...
  17. gulbinb

Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008)

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) Merhaba Ben de bu gezinize katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor?(Kadıköyde oturuyorum) Görüşmek dileğiyle .. Gülbin Bahar

18. gulbinb

Yapılacak Yürüyüşlerden Haberdar Olmak İstiyorum

Ynt: Yapılacak Yürüyüşlerden Haberdar Olmak İstiyorum Merhaba Ben Gülbin Bahar çalışmalarınız çok güzel . Arkadaşımdan duymuştum adınızı yürüyüş etkinliği arıyorken webde size rastladım ve üye oldum. istanbul kadıköyde yaşıyorum yıllardır ara ara çeşitli tracking guruplarıyla yürüdüm. bir...
  19. gulbinb

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Ben Gülbin Bahar yeni üyenizim.Tanışmak için buraya yönlendirildim çalışmalarınız çok güzel . Arkadaşımdan duymuştum adınızı yürüyüş etkinliği arıyorken webde size rastladım ve üye oldum. istanbul kadıköyde yaşıyorum yıllardır ara ara çeşitli...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri