Arama sonuçlarınız

1. bugraercan

Biraz Da Mizah

Ynt: Biraz Da Mizah :) eyvallah, pompacı biraz şaşırdı o şaşkınlıkla birden sırtladım :)

2. bugraercan

Niva Mı Defender Mı

Ynt: Niva Mı Defender Mı kimsenin gidemediği yerlere gitmek istiyorsanız jeep cj serisi derim. bizzat sahibiyim gerçekten gidilmeyen yerelere gidebiliyosunuz. satmada sorun yok ve masraf konusunda temiz bir araç denk gelirse hiç sıkıntı çıkarmaz.
  3. bugraercan

Biraz Da Mizah

Ynt: Biraz Da Mizah tabiki :)

4. bugraercan

Biraz Da Mizah

çok pahalı napalım ;D
  5. bugraercan

Satılık Cj

Ynt: Satılık Cj teşekkürler Abi

6. bugraercan

Satılık Cj

ilgilenenler için, Saygılar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1980-ideal-cj-5-133355139/detay/

7. bugraercan

bu da bizim emsalsiz çocuk

Ynt: Bu Da Bizim Emsalsiz Çocuk zannedersem 79 cj 5'i 86 cj 7'ye uyarladık demek istediler, araç 79 görünüyo sistemde.
  8. bugraercan

Samurai, 96 Mod. Bu Özellikler Bu Fiyata Alınır Mı?

Ynt: Samurai, 96 Mod. Bu Özellikler Bu Fiyata Alınır Mı? sonradan yapılmış olabilir tabi. Galeriden de almamanızı tavsiye ederim, ne hileler yapıyolar insanın dudağı uçukluyo. samurai serisinden araç alacaksanız da beyaz olsun. yakıt vergi önemli değil diyosanız da jeep cj kraldır. :)
  9. bugraercan

Samurai, 96 Mod. Bu Özellikler Bu Fiyata Alınır Mı?

Ynt: Samurai, 96 Mod. Bu Özellikler Bu Fiyata Alınır Mı? çok az yağ eksiltme varsai o kısa sürede çok fazla yağ eksiltmeye döner. Bir de şöyle bir duyum var, suzuki parçaları genelde suriye üzerinden geliyomuş malum siyasal sebeplerden dolayı parçalar pahalı imiş. diyelim ki 15 e aldınız, o bi...

10. bugraercan

Görüş, öneri ve tavsiye bekliyorum

Ynt: Görüş, Öneri Ve Tavsiye Bekliyorum Yazın üstünü açmak daha bi keyif verir, üstü açık cjler dir önerim.

11. bugraercan

Cj5 Motor Su Tıpası

Ynt: Cj5 Motor Su Tıpası tmmdır abi çözdüm işi, ben babamın tersanede çalıştığını unuttum bi an, gemi motoru yapan adama su tapalarını yenileyebilirmisin diye sorduk, dövüyodu az daha :) Çok teşekkür ederim ilginiz için, başka bir konu var aracımla ilgili onun için ayrıca rahatsız edicem Ünal Abi.
  12. bugraercan

Cj5 Motor Su Tıpası

Ynt: Cj5 Motor Su Tıpası ünal abi, alırsan çok sevinirim. ama 2 tapa varmış sanırım, 2si de aynı boyda mı ?

13. bugraercan

Cj5 Motor Su Tıpası

Ynt: Cj5 Motor Su Tıpası cevabınız için teşekkür ederim. Kolay bir işlemmiş, birine sordum ohooo motor bile yanmıştır dedi :)
  14. bugraercan

Cj5 Motor Su Tıpası

herkese merhaba, daha hiç görmediğim bir arıza meydana geldi. Motor su tıpası su kaçırmaya başladı. Hani ufak ama çok önemli bir olay. Basit bir iş midir tamiri değişmesi mi gerekir? ilk defa başıma geldi, yardımlarınızı rica ederim. Saygılar
  15. bugraercan

Cj - İç Dizayn

Ynt: Cj - İç Dizayn Şükrü Abi bi faceden bi buradan, bu araç sebebim olacak birgün :)

16. bugraercan

Cj Den Terios'a

Ynt: Cj Den Terios'a bugün benzinlikte bi terioscu ile karşılaştım, rica ettim. Murat Bey'in dediği oldu. Sol bacağımı debriyaj pedalının arkasına uzattım öle sığdı. Başım tümsekte tavana değdi. omzumda yolcu koltuğunda oturan araç sahibinin omzuyla bir bütün oldu. Bu kadar ufak olacağını...
  17. bugraercan

Cj Den Terios'a

Ynt: Cj Den Terios'a cj duruyor, satasım da gelmiyor ama işte yukarıda yazdığım sebepler etkiledi. toyota sağlam baya da iri, ancak şöle 2000 model üstü düşünüyorum. land rover freelander da var güzel bir araç ama teriosa hep özel bir ilgim olmuştur :)
  18. bugraercan

Cj Den Terios'a

herkese merhaba, 80 model cj sahibiyim. bileniniz vardır muhakkak, Tank kullanıyorsunuz. üstünü açıyosun dünya senin oluyo, diğer araçların tavan kısımları senin kaputundan düşük oluyo ve düz duvar olmadığı sürece nereye isterseniz götürüyo. motor sıcaksa ve benzindeyse ön kaldırıyo...

19. bugraercan

devlet tarafından zorunlu hurdaya ayırma hakkında

Ynt: devlet tarafından zorunlu hurdaya ayırma hakkında çok teşekkür ederim bilgiler için, içim rahatladı :)
  20. bugraercan

devlet tarafından zorunlu hurdaya ayırma hakkında

herkese selam, Devlet bazı dönemlerde belli model altını zorunlu hurdaya ayırıyor ve arabanın ağırlığına göre kg başına 2-3 lira veriyor. Genelde ticari araçlar için yapıyorlar bunu.. Geçenlerde sevdiğim bir abim söylemişti bunu sizin cjler de gidebilir diye, pek ihtimal vermedim. Sinek...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri