Arama sonuçlarınız

1. Caylak_jeep

Jeep Grand Cherokee Crd 3.0 Duman Problemi

Evet bugün fiyat bekliyorum. bu 2.gittiğim servisteki ustada kullanmamam gerektiğini söyledi. (Günlük 3km eşim kullanıyor) Ama jeep garage da enjektör değişimini ilk onlar söyledi ama bir süre daha kullanabileceğimi belirtmişlerdi. Kafam karıştı açıkcası. Malum ucuz bir parca olmadığı için...

2. Caylak_jeep

Bende açıkçası ilk defa duydum. Pazartesi fiyat verecekler henüz fiyat alamadım. 5-6 bin tl sıfır bosch enjektör tutuyordu. Bunda bende merk ediyorum. Şehir içi 11.8 lt şu anda.
  3. Caylak_jeep

Tekrardan merhaba, Bugün bostancı sanayide sevdiğim bir abimizin jeep ustasına götürdük aracı. Burda da araç enjektörlerle ilgili cihaza bağlandı ve testlerde herhangi bir sorun (Hata) ile karşılaşmadık. Debimetre, turbo tekrar kontrol ettiler ve onlarda hiçbir sorun çıkmadı. Beyaz duman sebebi...

4. Caylak_jeep

Yorumlarınız için çok tşk ederim. ama ben istanbuldayım bu konuda bildiğiniz servis varmı?
  5. Caylak_jeep

Yani tabikide sorarım ama az önce ustam ile konuştuğumda enjektörleri söker bosch servise kontrole veriririz dedi. Bende şu anda ebay den usa ve almanyadan araştırmaya başladım. Önceki bakımları konusunda malesef fikrim yok sahibi zaten çok bakım yapan biri değilmiş ilk aldığımda baya bir...

6. Caylak_jeep

Tam gaz yapınca aynı durum aracımda da var. Araçta belirttiğiniz EGR iptali, Katalitik iptali, chip tuning gibi işlem bulunmuyor. Jeep Garage da Davut ustada bakıma girdiğinde kendisi enjektörlerin değişmesi gerektiğini dumanın kaynağının enjektörler olduğunu belirtti(Turbo ile ilgili herhangi...

7. Caylak_jeep

210bin km de aldım. Full expertix de yapıldı. Sonrasında kaporta ıcın baskan jeepte kontrole gırdı. Kazası olmayan bır arac. Ilk zamanda expertizde baskan jeepte kurum temızlıgı sonrası giderilecegini belirtti ama enjektor degişikliğibeni korkuttu. Duman siyah tam degil koyu degil acık...
  8. Caylak_jeep

Konu ile ilgili bilgi tecrübesi olan varmı

9. Caylak_jeep

Merhaba Herkese, Jeep Grand Cherokee 3.0 crd 2006 model yeni aldığım aracımla ilgili sizlerin tecrübelerinize danışmak istedim. Aracı almadan önce ekspertize soktuğumda siyah duman attı dip gaz da ve yetkililer bana enjektörlerin kurum yapmasından bu sorunu ise enjektör temizliği ile...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri