Arama sonuçlarınız

1. B

American Auto Show (Ortaca - Muğla )

Ynt: American Auto Show (Ortaca - Muğla ) O pembe Cadillac :o

2. B

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Arkadaşlar cevabı yazmaya geçiktiğim için özür diliyorum. Cevap : WILLEME WR8 (Willeme Truck)
  3. B

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Google görselde aratınca, aynı markanın farklı modelde kamyonlarına ulaştım. Menşei Avrupa... Bulunmaz ise yarın açıklarım. Kolay gelsin... Düzeltme: John Deere değil, ilginize teşekkürler...

4. B

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Üzgünüm... İlginize teşekkürler...
  5. B

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Buyrun size soru, umarım daha önce sorulmamıştır. Kolay gelsin...

6. B

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Sayın Sevtap Hanım, cevap; 1962 SEAGRAVE 1250 FIRE TRUCK 3 Aşağıda farklı bir görseli daha mevcuttur... Dileyen devam edebilir, saygılar...

7. B

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap YAVUZ bey, bende şuan soru yok, işyerime yakın bir sokakta gördüğüm, çok eski bir panelvan var, onun fotoğrafını çekip koyacağım ileriki zamanlarda. Buyrun siz devam edin... Teşekkürler...
  8. B

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Sayın YEVGENİ; Gerçi Google'da Tarpan 6x6 yazınca cümlenizi, ipucu olarak alınca, markanın ENGESA olduğu, ipucu olarak verdiğiniz kamyonun da ENGESA EE-25 6x6 VTTR olduğu rahatça bulunabildi... Teşekkürler...
  9. B

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap INTERNATIONAL SCOUT ;)

10. B

Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi

Ynt: Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi DODGE T-REX 6X6 ;D

11. B

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Aranızda yeniyim, bir anda CJ hastalığı baş gösterdi ve goole da araştırırken GEZENBİLİR ile tanıştım. Jeep ile ilgili tüm konuları tek tek, mesaj mesaj okudum. Bu konuya da rastlayınca bir tahmin de ben yapayım dedim ilk mesajımda; WHITE TRUCK olabilir mi? :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri