Arama sonuçlarınız

1. A

Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Hemen onun arkasında Lenin ve Stalin'e rastlıyoruz.Fotoğraf çektirmeyi sevmediğimiz için onların teklifini kibarca reddediyoruz. (Resim kaliteleri biraz bozuk.Video kameradan alıyorum bazılarını.)

2. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim hemen onun arkasında Lenin ve Stalin'e rastlıyoruz.Fotoğraf çektirmeyi sevmediğimiz için onların teklifini kibarca reddediyoruz. (Resim kaliteleri biraz bozuk.Video kameradan alıyorum bazılarını.)
  3. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Burada Karl Marx,Lenin,Sosyalizm,Komünizm ad ve sözcükleri üzerinde bir yorum yapmayacağım, yapmayı da bu tür forumlarda uygun görmüyorum.Anlayabildiğim kadarıyla Rusya'da Karl Marx ve Lenin halkın gönlünde(Bir kısmı...

4. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Bütün dünyanın işçileri birleşiniz.
  5. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim

6. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Bolşoy Tiyatrosunun karşısı

7. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim 26 temmuz 2013. Moskova'da ikinci günümüz.Bu gece güzelce dinlendik.Sabah kahvaltımızı hostelin mutfağından yararlanarak yaptık.Çayımızı Türkiye'den getirmiştik. Çaykur bardak poşet.Demlemeye benzemiyor ama idare...
  8. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Belkide haklılar.Müsait bir zaman yok ki, hep kalabalık.İnsanlar başkalarının karelerinde görünmek istemezler.Video bile çektim.Hiç kimse de ne yapıyorsun demedi.
  9. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Metrodan çıktıktan sonra Kızıl Meydana çıktık.Hava da bayağı soğuktu bize göre.Meydan da biraz dolaştıktan sonra Hostele döndük.Nasıl olsa yarın da buradayız.Yarın gezeriz.

10. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Metro

11. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Önce Kızıl Meydan'dan başlayacaktık.fakat o akşam konser varmış.Girişin saat yediden sonra olduğunu söylediler,almadılar.Bizde metroyu gezelim dedik.Meydana yakın metro durağını bulup, bir bilet alıp indik...
  12. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Fotolarda sıkıntı olabilir.Her fotografı yayınlamak istemiyorum.Herkesten özür dilerim.Anlayışla karşılarsınız umarım.

13. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Moskova
  14. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Mezarlığa gittiğimizde bazı Türklerle de karşılaşıyoruz.Orada hemşehrimi bile buluyorum.Kendisi Ankara'dan gelmiş,eşi,oğlu ile birlikte.Az sonra iki genç daha geldi,Erkek, o gençlerden birisinin üniversiteden hocası...
  15. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim KOmedyenmiş.

16. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Nazım'ın mezarını bulmak çok kolay. Boris Yeltsin'in mezarın sol tarafında.Onu buldunuz mu sola bakın orada meydanda.Kıyıda köşede değil yani. Vera'nın mezarı da Nazım'ın yanında.İnsan bir başka duygular içinde...
  17. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Biz Memleketten bir çınar yaprağı getirdik.Çınar ağacı getiremedik ama çınar yaprağı getirdik.Bizim buralarda çınara kavlan ağacı derler. Usta diyor ki; Yoldaşlar, ölürsem o günden önce yani, - öyle gibi de...
  18. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Kroki burada.

19. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Tabii mezarlığa Rusları görmeye gitmiyoruz.Bir Türkiyeliyi, vatan hasreti içinde ölen Türkiye'nin yetiştirdiği büyük şair Nazım Hikmet'in mezarını ziyaret edeceğiz.Ayrıca diğer mezarları,Her biri sanat eseri...
  20. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Bu işlemler bitti ama bayağı zaman geçti.2 saatten fazla.Girdik Rusya topraklarına.Endişelerimiz boşuna imiş.Ülke hakkında kaygılar oluyor tabiki.Ama gümrüklerdeki tutum bunda etkili oluyor.Olumsuz bir şeyle...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri