Arama sonuçlarınız

1. A

Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Ukrayna ve Rus gümrüklerinde askerler karşılıyor sizi.Sizi yönlendiriyorlar.Çıkışlar kolay ancak girişler biraz uzun sürüyor.Ukrayna gümrüğünden çıkıp Rus gümrüğüne girdiğinizde bir kulübeden MİGRASYON KARTI...

2. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Bir günde gitmiyoruz.bazen arabada kaldığımız oluyor.
  3. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Bir de bu yol.

4. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Ertesi gün anahtarı 12 de teslim ettik.Temizlikçi bayan geldi.12 dedik.Tam on ikide geldi.Aşağıda bekledin be mübarek.Tam saatinde geldin.Kiev'den çıkmadan önce birkaç yeri daha görelim dedik ve Ukrayna Tarih...
  5. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Yağmur yağıyor biz geziyoruz.Bazıları kısa kollu geziyorlar.Alışmışlar demek ki.Özgürlük meydanı ve bir katedrali geziyoruz.Geri dönüşte bir markete uğruyor ve akşam yemeğimizi yemek üzere apartmana...

6. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Kiev

7. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Kiev
  8. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Romanya güzel bir memleket.Biz sevdik.Yine mısır tarlalarının ve ayçiçek tarlalarının arasından Suceava doğru yol alıyoruz.Akşama Ukrayna sınırında olacak ve ara bölgede arabada kalacağız.Romanyada yollar güzel.Gidiş...
  9. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim İŞte ailemiz.Çavuşesku'nun sarayı imiş.Sokaktan geçen biri tarafından çekildi.4 kişiyi bir arada görmek pek mümkün olmuyor.

10. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Evet Bükreşteyiz.Şehre girerken bir kargaşanın içinden geçiyorsunuz.Trafik biraz İstanbul'a benziyor.Ama şehrin içi daha rahat.Navigasyonumuza kacağımız adresi giriyor ve bir binanın önüne geliyoruz.Büyük oğlum(22...

11. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Evlere dikkat.Kiprit kutusu gibi.Bu evlerden eski Doğu Bloku ülkelerde çok vardı.
  12. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim 21 Temmuz 12 gibi Varna'dan ayrıldık.Hedefimiz Bükreş.270 km.Hiç acelemiz yok.Ama 4.30 gibi bükreşteyiz.Mısır tarlaları ve ayçiçek tarları arasından bolca geçtik. Varna_Bükreş arasında biraz otoban var. Hız 140...

13. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Varna
  14. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim 20 temmuz 2013 tarihinde sabah 9.30 gibi İstanbul'dan yola 4 kişi olarak çıktık.Hedefimiz Bulgaristan'ın Varna şehri idi.önümüzde 460 km'lik bir yol vardı.İlk durağımız Burgaz şehri olacak.Kırklareli üzerinden...
  15. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Tl olarak hesapladığımda 1850 liralık motorin aldım. 520 litre.1650 lira konaklama masrafı. Zorunlu giderler.

16. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Seyahatimiz bitti.Türkiye döndük.Tüm gezenbilir üyelerine selamlar.
  17. A

Sinop-İstanbul-Bulgaristan-Romanya-Ukrayna-Rusya-Estonya-Letonya-Litvanya-Polanya-Almanya güzergahını arabamla ve ailemle tamamladım.6688 km yol yapmışım.Şu anda Almanyadayım.Buradan Türkiye döneceğim.Yollar Ukrayna dışında iyi.Bir sıkıntı yok.SAdece rusyaya girişte araçla ilgili bir beyan...
  18. A

Ukrayna'ya Araçla Seyahat Edeceklerin Dikkatine

Değerli Gezenbilir üyeleri.Araçla Ukrayna Kiev yönüne Romanya Siret üzerinden seyahat edecekler mesafeye bakmaksızın E yollarını takip etmenizi öneririm.Çünkü ara yollar çok bozuk.Çukurlarla dolu.Ana yollar nispeten iyi .Navigasyonun gazına gelmeyiniz.İyi yolculuklar.

19. A

Araba İle Avrupa Turu

Ynt: Araba İle Avrupa Turu Merhaba, bende size yeni bir güzergah vereyim Yunanistan-Selanik Makedonya-Manastır-Ohri Arnavutluk-Tiran Karadağ-Kotor-Tivat Hırvatistan-Dubrovnik Boısna Hersek- Mostar,Saraybosna Hırvatistan-Zagreb Slovenya-Lubjiana İtalya-Venedik Fransa-Paris Belçika-Brulsel...
  20. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi Hırvatistan kapısında kuyruk oluyor.Yaklaşık 1 saatte geçilebilir.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri