Arama sonuçlarınız

1. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

Ben roll barı 4 noktadan arabaya bağlamak istemedim.Bunun yerine roll barın sağ ve sol ayaklarını kalın bir sac plaka üstüne kaynatıp bu plakayı uzun bir şekilde aracın üstüne bağlamanın daha güvenli olacağını ve olası bir takla halinde mevcut çamuluğu noktasal olarak yırtıp kopartmaması adına...

2. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

Araç içinden ölçülerimizi aldık ve boru bükme işlemini yaptık ben kıvrım yerlerinde dirsek olmasını istemedim ve herhalde kıvrılma izi istemediğimden kapsamlı bir makinada bükme işlemi yaptık.Makina borunun içine spril bir malafa sokup bükme işleminde borunun katlanmasını önlüyor. Borumuz 60...
  3. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

döşemelerimiz bitti tabi bel kıran diğer nokta roll bar satan yok beğendiğim yok hepsi benim eski roll bar gibi araçtan 90 derece dik çıkıyor ben ön çerçeve gibi biraz yatık bir tip roll bar arıyordum tabiki bulamadım ve kendim yapmaya karar verdim.Boru bükme makinası yok kaynak makinası yok...

4. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

orjinal ön sinyal camları geldi ve monte ettim turuncu çok hoş oldu
  5. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

Araç döşemeye girdi taban koltuklar ve kapılar kaplandı içime sindi döşemeci konusunda haftalarca araştırma yaptım en son artık kendim alıp yapacaktım iyi yada kötü ama bir usta ile instagramdan tanıştım ve onunla böyle bir proje düşündük pekte iyi oldu döşemecim ikitelli atatürk oto sanayide cm...

6. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

ve koltuklar araçta :) çok güzel bir seviyede ne kullanması yoruyor ne çok aşağıda ne çok yukarda direksiyon bacağıma değerken şu anda bir karışa yakın mesafe var ve ön görüş ten neredeyse hiç birşey kaybetmedim

7. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

koltuğun altına yaptığım yükseltme adaptörleri ve ana bağlatı plakası bu plakayı ayaklara oturtup koltuğu sağa sola öne doğru tam ayarını yaptım işaretledim ve dışarıda delikleri delip montajı bitirdim
  8. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

terazi vs. :) kısa yazdım ama uzun sürdü
  9. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

araç üzeri ayarlamalar başladı

10. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

ayaklarımız lazerden geldi kaynaklarıda olmuş 100 lira verdim

11. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

Ölümdende dönmedik değil koçtaş malı :)
  12. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

bu arada koltuklar ısıtmalı :)

13. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

sıra geldi koltukların kızaktaki orjinal kulakları sökmeye ilk başta koltukların sistemini bozmamak için bu kulakları kesmek istemedim ama çok fazla seviye farkı ve orantısızlık olduğu için ve direk oradan tabana bağlandığı için onları kesmek zorunda kaldım.
  14. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

sonradan koltuk ayaklarında değişiklik yapmaya karar verdim yeniden çizim yaptım çünkü koltukların altında bir çıkıntı mevcuttu aldığım ölçüler tepe taklak oldu ve koltukları sağa sola tam hizalamam için oynar bir sistem yapmam gerekti hem daha dayanıklı hemde çok ama çok basit bir sistem...
  15. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

Orjinal koltuk ayaklarını kullanmak istemedim hem çok karmaşık hem çok boşluk vardı onarımını yapabilrdim evet doldurma işlemi falan ama araca koyacağım koltuklar kızaktan çok öne gelmekle birlikte eğilme mesafesi çok olduğu için sabit ayak yapmaya karar verdikten sonra hemen bilgisayarım tuşuna...

16. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

anti pas boyama işlemi
  17. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

pastan arındırma işleminden sonra temizlik
  18. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

allahtan çürük yoktu paslanma var biraz tel ve taşlama işleminde sacı zayıflatmadan gerekli temizlik işlerini yaptım zamanında altına koyulan tüylü izolasyon malzemesinin nem tutması sonucu pas yapmış ( bu arada aracı 2004 te askeriyeden alıp 2006 ya kadar revizyonunu yaptık o süreden bu yana...

19. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

aracın döşemelerini soymaya başladım garaj yok dükkan yok usta yok :) teş başıma dev bir atölye gibi çalışmaya devam
  20. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

tabi bu süre zarfında benim koltukları bej yapma kararım vardı lakin koltukları sökünce tabanda aşınma ve paslanma görünce aracı komple soyma kararı aldım :( burada ne kadar para harcayacığımı maalesef düşünemedim ama sonucun çok güzel olacağını biliyordum ve sezona az kalmıştı ( işin bahanesi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri