Arama sonuçlarınız

1. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

Benim koltuklarım biraz kalın profil olduğu için direksiyon mesafesi dizimle çok yakındı ( eski koltuklar tofaş koltuğu )bu yüzden yeni koltukları ince profil seçtim ve biraz aşağı almam gerekiyordu ama ne kadar alacağımı hesap edemediğim için ahşap ile araca oturtup yüksekliğine baktım ve...

2. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

Ve aradığım koltuğu buldum roadster bir araca recaro firmasının üretmiş olduğu fabrikasyon koyulduğu ısıtmalı bütün başlıklı koltuklar... nefis
  3. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

tabi roll bar danda acayip tiksinti gelmişti :)

4. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

arka koltuğu iptal edip mercedes bagaj perdesi koydum son zamanlarında çokta güzel oldu ama bunlarıda istemiyordum
  5. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

aracın sökülmeden önceki son halleri

6. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

aracın ilk hali

7. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

öncelikle fikir beyan eden etmeyen herkese teşekkür ediyorum döşeme ve roll bar projemin sonuna geçte olsa geldim sizinle resimleri paylaşacağım
  8. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

Merhaba arkadaşlar cj-5 için istanbul içinde tanıdık iş bilen içliği güzel bir döşemeci ve roll bar yapan yer arıyorum.Döşeme olarak 2 koltuk ve taban yapılacak daha önce iş yaptırmış veya tanıdığı var ise bana yardım ederse sevinirim

9. ozgurozcan17

Cj-5 Için Listeme Yardım Edin

Evet iyi olur hocam Letv X500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. ozgurozcan17

Tamam hocam Letv X500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. ozgurozcan17

İstanbul'daki usta 3.800 dedi boyası döşemesi montajı herşeyi dahil Bozok 2.700 dedi montaj yok boya mat siyah kargo +300 LPG işine bakamadım daha araçtan uzaktayım Van dayım hocam Letv X500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

12. ozgurozcan17

Kritik Soru Çözen Daha Yok!

Yapabilirseniz manifolda su dökerek kaçak varmı yokmu anlarsınız manifolda dışarıdan su dökerseniz hava alan biyer varsa suyu görünce araba sapitir gibi yapar o zaman anlarsınız doktugunüz yerde sorun var Letv X500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. ozgurozcan17

Saç Beyazlatan C5

[emoji106][emoji106][emoji106] Letv X500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. ozgurozcan17

Hocam bu iş çok nalet bi iştir birçok yerden sorun olabilir; -Gaz kelebeğini temizlettir. -Emme manifoldunda sorun olabiir(conta veya çatlaklık gibi) emme manifoldu dışarıdan hava alırsa araba sapıtır. -Gaz poziyon sensörü. -Rolanti sensörü. Siz en iyisi işe gaz kelebeğini (boğazını)...

15. ozgurozcan17

Rolanti selenoidi olması lazım arabada kelebeğin orlarda ondan apıor olmalı sorunu bi gözden geçirtmenizi tavsiye ederim.
  16. ozgurozcan17

Araç sabah çalıştıktan sonra rolatisi biraz yüksek çalışıp sonra düşüyormu yoksa çalışınca direk düşükmü çalışıyor ?
  17. ozgurozcan17

gaz varmı araçta

18. ozgurozcan17

araç kendi ayarlıyor onu jigle sadece zengin karışım yaptırıyor havayı biraz kesiyor
  19. ozgurozcan17

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR