Arama sonuçlarınız

1. Kenjiro

Actyon Sports Sanzuman Sorunu Acİl Yardİm Lutfen

Arkadaşlar merhaba 2008 6 ileri sportsum var ve 3 ten 4 e geçerken boşa atıp ara gaz veriyormusum gibi oluyor gaza basılı tuttuğum için 2 saniyelik bir bostan sonra 4 e atıp devam ediyor diğer viteslerde bir şey yok ve sadece uzun yolda ve motor isindiginda yapıyor önceki aracımın sanziman ini...

2. Kenjiro

İğneada Ücretsİz Kamp Alanİ

Hocam 33 km link plajı yerel yönetim heba ediyor mis gibi kum ve deniz ama bakımsızlıktan geberiyor maalesef GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Kenjiro

WC karşı mekanlarda falan var kullanabiliyorsunuz ama biraz mesafe var maalesef GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Kenjiro

Arkadaşlar merhaba, Muhtemelen bilen biliyordur hatta öncesinde konu açılmış da olabilir bakmadım paylaşmak istedim İğneada da direk plajın içine çadır kurduk alan geniş suyu tertemiz halı gibi plajın sadece eksiği bakimsizligi ve WC dir onun dışında 10 numara bir yer İğneada dan limana doğru...
  5. Kenjiro

SSANGYONG ARAÇ KAYIT LİSTESİ

2008 actyon sports 4x4 otm.6ileri

6. Kenjiro

Güçlü Arazi Aracı Tavsiyesi

Ssanyong actyon sport veya koranda sport tada bulabilirsiniz aradıklarınızı

7. Kenjiro

Suv Araç Tavsiyesi

merhaba, alternatif olarak o bütçe aralığında Disco 3-4 var aynı zaman da rexton ları da tavsiye ediyor binenler bilmem ilginizi çekermi
  8. Kenjiro

Ssangyoung Actyon Sport 4x4 Otomatik Alınır Mı?

Ya bende binek araç var takas olarak ve üzerine ekleyebilecek durumum yok yoksa evet ne araclar var da [emoji23][emoji23] GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Kenjiro

Enver hocam seni de soktum beyin firtinanim içine kusura bakma :) Biride bu 1998 Ford Explorer 5.0 Limited 27.950 TL Sahibinden satılık ikinci el - 448196784 GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. Kenjiro

2008 Ssangyong Actyon Sports 2.0 SXDI 4x4 34.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 377746185 GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. Kenjiro

İyi akşamlar eleye eleye son iki araç kaldı ford Explorer 5.0 ve yukarıda ilanı olan ssanyong araftayim yani :) GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Kenjiro

Aldığım en iyi netice (ben ne kadar anliyorsam o kadar puanların [emoji23]) kurtuluş ya şanzıman ci Volkan var ondan aldım gerisi hep çöp çıktı benim gittiklerim GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. Kenjiro

Ben bundan önce santafe kullandım ve şanzıman değiştirdim ve çok canım yandı işin gerçeği şimdi otomatik görünce tirsiyorum doğal olarak birde kamyonet gibi olması aile içinde bı tedirginlik yarattı 2008 hakkında duyduğum bir kaç olumsuz şey hepsi birikti o yüzden sizlere danışma gereği duydum...
  14. Kenjiro

Link attım sanırım 6 ileri tripto GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Kenjiro

Burada diğer platform larda baktım da 2008 otomatik 4*4 ler için pek iyi şeyler söylemiyorlar ondan dolayı biraz tedirgin kaldım yazdığım gibi daha önce ki SUV deneyimim den çok yara aldım [emoji3] yine başa dönüp SUV e komple yemin etmek istemiyorum GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk...

16. Kenjiro

Arkadaslar merhaba bir binek otomobil im var ve büyük bir araç almak istiyorum bundan önce santafe 2003 dizel otomatik vardı ve 170 binde krank şanzıman vs dagitmadik birşey bırakmadı yani çok basim ağrıdı satıp elimdekini şuan bindigim binek i aldım ancak anladimki binek araç bana göre değil...
  17. Kenjiro

2008 Model Bir Arac Buldum Yorumlariniz

Arkadaşlar merhaba bu aracı buldum nasıldır tavsiye edermisiniz GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. Kenjiro

2008 Model Bir Arac Buldum Yorumlariniz

2008 Ssangyong Actyon Sports 2.0 SXDI 4x4 34.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 377746185 GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri