Arama sonuçlarınız

1. cvolkan

Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan)

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan) Yorumunuz için teşekkürler ; Tüm ekipmanı alacağım için masrafı fazla olmasın şimdilik kat kat giyinip öyle yatarım diye düşünüyorum zira tulumların dereceleri düştükçe fiyatlarıda artıyor. Yemeğimi kendim pişiricem, onun için malzeme götürüyorum.

2. cvolkan

Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan)

Merhabalar ; 1-2 gün önce üye oldum sitenize. Hayatımda ilk defa kamp kurmak istedim. Günlük yaşamın "yeter, kaçmam lazım" dedirten sıkıntılarının doğurduğu bir karar bu. İki gündür sitedede dolanıyorum, yaşanmış deneyimleri okudum. Bu çerçeve dahilinde bir ihtiyaç listesi oluşturdum kendime...
  3. cvolkan

Bolu-abant Gölü Çeveresinde Kamp

Ynt: Bolu-abant Gölü Çeveresinde Kamp Ümit sende benim gibisin, acemi ve ilk kampına tek başına gitmeyi düşünen.. Bende (malzeme teminini bitirebilirsem) 23-24 ağustos bir gece iki gün yedigöllere gitmeyi düşünüyorum. Malzeme ve ihtiyaç listesi oluşturdum ama ne kadar ihtiyacımı karşılayacak...

4. cvolkan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar ; Adım Cem Yaş 32 Ankara'da Ar-Ge Fizikçisiyim. SLR Makinam ile portre fotoğrafçılığı ile ilgilenmişliğim var ;) Yeniyim,acemiyim, yakın zamanda yedi göllere gitme düşüncesi içersindeyim. (en az ihtiyaç listesini tamamladığım zaman)
  5. cvolkan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar ; Adım Cem Yaş 32 Ankara'da Ar-Ge Fizikçisiyim. SLR Makinam ile portre fotoğrafçılığı ile ilgilenmişliğim var ;) Yeniyim,acemiyim, yakın zamanda yedi göllere gitme düşüncesi içersindeyim. (en az ihtiyaç listesini tamamladığım zaman)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri