Arama sonuçlarınız

1. --HEKİMOĞLU--

Satılık Titiz Kullanıcıdan Discovery 2

Merhabalar. Araç duruyormu

2. --HEKİMOĞLU--

1999 Wj 4.7 Hakkinda Bi̇r Kaç Soru???

Yakıt verileri için kullandığınız program nedir
  3. --HEKİMOĞLU--

1999 Wj 4.7 Hakkinda Bi̇r Kaç Soru???

Merhaba arkadaşlar.. 1999 model wj 4.7 alma aşamasındayım. güncel lpg yakıt tüketimi, vergi indirimi, diferansiyel kilidi hakkında bilgilerinize ihtiyacım var ivedi şekilde.... cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

4. --HEKİMOĞLU--

L200 Kabin Camı Kırıldı Yardım Lütfen..!!!!!

Telefonunuzu gönderirseniz görüşmek isterim sizinle
  5. --HEKİMOĞLU--

L200 Kabin Camı Kırıldı Yardım Lütfen..!!!!!

sevgili arkadaşlar L200 aracıma ait orjinal camlı kabinin kapak camını kırdım bulamıyorum.. üreten veya bu camdan bilen kardeşimiz varsa bana yardımcı olurmusunuz...

6. --HEKİMOĞLU--

Garmin Gps Hangi Model.....

Sevgili arkadaşlar.... Aralık ayı içerisinde Amerikadan yeğenime el gps cihazı getirteceğim.... Bu teknolojiden pek anlamadığım ve yeni başlangıçta olduğumdan model seçimi için tavsiyelerinizi rica ediyorum.. Kullanım alanı olarak ben off road, avcılık ve doğa yürüyüşleri yapmaktayım...

7. --HEKİMOĞLU--

N1g Sınıfı Araçların Ekipmanlarına Dair Mevzuat.....

Sevgili arkadaşlar, 2008 model Mitsubishi L 200 aracı sahibiyim.. Aracımın ruhsatında araç sınıfı bölümünde N1G olarak gözükmekte... Bu sınıfa istinaden aracıma yaptıracağım offroad ekipmanlarına (vinç, bullbar, sepet vs..) işlemler için proje çizdirmem ve ruhsata işletmem gerekiyor mu? Bu...
  8. --HEKİMOĞLU--

L200 Üme Hangi Şnorkel....

Sevgili arkadaşlarım..... Mitsubishi L200 aracıma hangi şnorkeli önerirsiniz. modeller hakkında avantajları ve dezavantajları hakkında bilgi verirmisiniz.. ben ilk resimdeki modeli daha şık ve sade buldum.. hoşuma giden bu ama siz ne dersiniz...
  9. --HEKİMOĞLU--

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? 01- Umut ÖCAL (umutkaptan) - L200 4x4 - Kocaeli02- Serhat Çakır (semuca) - L200 2008 - Samsun/İstanbul03- Hakan Gürel (hagurel) - L200 Magnum 4X4 2001 Mengen / BOLU04- Barış Sezgin (jeeper)...

10. --HEKİMOĞLU--

Kapı Yan Koruma Ve Ön Tampon Koruma???

Sevgili arkadaşlarım... bahsettiğim konu 1 sene önce gündeme gelmiş.. şimdi bende aynı parçadan istiyorum bulabileceğim adres varsa bilgilendirmenizi rica ederim.. resimdeki yan kapılar için koruma ve resimdeki ön tampon koruma...

11. --HEKİMOĞLU--

Mitsubishi L200 4x4

Ynt: Mitsubishi L200 4x4 Gökhan bey öncelikle aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın... Ben de yeni L200 aldın aynı renkte.. aracınızdaki şnorkelden bulabilirmiyiz.. ayrıca vinçteki çelik ve sentetik halatta tercih sebepleri nelerdir.. sorularıma cevap verirseniz ve forumdaki diğer...
  12. --HEKİMOĞLU--

Off Road Araçlar Yasal Mevzuatları

Off road araçlar ile ilgili yasal mevzuatlardan bir kaç sorum olacak bilgisi olan kardeşlerime... 1. Çeki demiri, vinç, ön tampon, tavan üstü sepet, roll bar uygulamaları, telsiz anteni montajları, yükseltme kiti, kasa kabini (çift kabin araçlar için) vb. sonradan dönüştürme için uygulanan...

13. --HEKİMOĞLU--

2007 Mitsubishi L200 projesi

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 Projesi Üstadım aracınıza bayıldım doğrusu tampon,vinç, telsiz ve motorlu anteni vs. ... benim tüm hayallerimi hayata geçirmişsiniz tebrikler... bu arada araç halen sizde mi en son halini tekrar görmek isteriz.. ayrıca satarsanız haberimiz olsun... saygılar.. Özgür...
  14. --HEKİMOĞLU--

Mıtsubıshı 4x4 L200 Hakkında Yardım Ve Önerileriniz....

Sevgili arkadaşlar.... Kurban bayramı sonrası 2007-2009 model aralığında Mıtsubıshı 4X4 L200 almak istiyorum.. bu sebepten dolayı sizlere bir kaç sorum olacak.. sorularımı numaralandırıp konu ile ilgili sorulara yanıtlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.. Cevap ve önerileriniz için şimdiden...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri