Arama sonuçlarınız

1. cvolkan

30-31 Ağustos Pürenli Yaylası

Merhabalar ; 3 günlük tatili değerlendirip 2 gece konaklamalı kamp atmayı düşünüyorum. Önce Torkul Göleti diye düşünüyordum ancak yorumlardan ve yolundan dolayı vazgeçtim. Pürenli Yaylası hakkında forumda arama yaptım ancak göremedim (en yakını 2017 tarihliydi), yakın tarihte giden birileri...

2. cvolkan

Erikli Yaylası - Yalova

Merhabalar ; 29 Nisan sabah 7'de Ankara'dan yola çıkıp, Bolu, sapanca üzerinden yalova erikli yaylasına 2 gece kamp yapmaya gidiyorum. O taraflara gidecek varsa götürebilirim. Tek gittiğim için araç boş gidiyor (kamp malzemelerim hariç) Amacım o taraflara gidecek olupta ulaşım sıkıntısı...
  3. cvolkan

Tosya - Dipsiz Göl Çadır Kampı 13-14 Haziran

Selamlar, Tosya Dipsiz Göl'ü övdüler, gidip tek başıma çadır kurayım, biraz kafa dağıtıp döneyim dedim. 13 Haziran cumartesi sabah Ankara'dan yola çıkıp bir gece kalıp pazar günü geri dönmeyi planlıyorum. Ancak neresine gidilir, neresinde çadır kurulur, bilmem gerekenler nelerdir forumda...

4. cvolkan

Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan)

Merhabalar ; 1-2 gün önce üye oldum sitenize. Hayatımda ilk defa kamp kurmak istedim. Günlük yaşamın "yeter, kaçmam lazım" dedirten sıkıntılarının doğurduğu bir karar bu. İki gündür sitedede dolanıyorum, yaşanmış deneyimleri okudum. Bu çerçeve dahilinde bir ihtiyaç listesi oluşturdum kendime...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri