Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız
karavanınız hayırlı olsun. Tam benim düşündüğüm araba. Sonucunu ve resimleri merakla bekliyorum.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen
Karavanınız çok güzel oldu. Yapım maceranızı baştan itibaren takip ediyorum. İnş. daha iyisini de alır ve yaparsınız. Paylaştığınız değerli bilgi ve fotoğraflar için teşekkürler..
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim)
Öncelikle hayırlı olsun karavanını İhsan Bey. İlgiyle takip ediyorum. Çok güzel ilerliyorsunuz. Sonucu da güzel olur inş. Merakla bekliyorum.
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato
Vahit bey aracınız hayırlı olsun. Kış şartları mecburi tatil olmuş, ama sonunda güzel bir karavan çıkacak ortaya inş.
Ynt: Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi)
Ellerinize sağlık, devamının da böyle güzel olacağına eminim. Allah nazardan saklasın. İnsanın kendi evine böyle bir sistem kurası geliyor. Kolay gelsin.
Teşekkürler, gerçekten bir karavanın fotoğrafına bakmak bile, beni rahatlatıyor. İnş. gelecekte bir gün bir yerlerde benim de böyle bir karavanım olma hayalim var.
Atilla bey, "yak"ın bir fotoğrafını (evin önünde, yukardan çekilmiş fotoğraf) facebook sayfamın kapağına fotoğraf olarak eklemiştim, sizden izin almadan. Eğer izniniz yoksa, kaldırayım. Kusura bakmayın, saygılar....