Arama sonuçlarınız

1. Alpinist_37

Hafif Çadır Tavsiyesi Burada

Arkadaşlar hafif ve az yer kaplayan çadır mutlaka arayanlarınız vardır işte tavsiyem Ferrino Sintesi 1 / 990 gr / 30*15 çanta

2. Alpinist_37

Ultrahafif Çadır-mat-tulum Almam Lazım

Ferrino Sintesi 1 990 gr tek kişilik çadır veya Ferrino Lightent 1 tulum ise mevsime bağlı
  3. Alpinist_37

Husky Drape Uyku Tulumu

Arkadaşlar acil yardım Husky Drape kullanan varmı daha önce Millet Basecamp Long ile arada kaldım tecrübe eden varmı kış sezonu için

4. Alpinist_37

Husky Drape Uyku Tulumu

Arkadaşlar selamlar acil yardım Husky Drape kullanan varmı veya Millet Basecamp Long ikisi arasında kaldım kış mevsimi için düşünüyorum
  5. Alpinist_37

Uyku Tulumu Seçimi

Ayrı ayrı bölümler olduğu için

6. Alpinist_37

Uyku Tulumu Seçİmİ

Merhaba aşağıdaki tulumlardan hangisini seçmeliyim kış için kullanacağım -5 -10 arası için düşünüyorum limit... FERRINO LIGHTECH SHINGLE SQ EVOLITE COCOON 300 EVOLITE THOR SANDFOX SHADOW STORM ULTRALIGHT

7. Alpinist_37

Uyku Tulumu Seçİmİ

Merhaba aşağıdaki tulumlardan hangisini seçmeliyim kış için kullanacağım -5 -10 arası için düşünüyorum limit... FERRINO LIGHTECH SHINGLE SQ EVOLITE COCOON 300 EVOLITE THOR SANDFOX SHADOW STORM ULTRALIGHT
  8. Alpinist_37

Uyku Tulumu Seçimi

9. Alpinist_37

Husky Flame 2 & Trimm Phantom Dsl Kiyaslama

Teşekürler ancak fighter ağır ve 3 kişilik ben tek kişi kullanacağım flame alacağım o halde

10. Alpinist_37

Arkadaşlar selamlar herkese şu iki çadır arasında kaldım Trimm daha hafif ve ambalaj daha küçük ama 2 pol var Husky ise çok az ağırlık farkı var 3 pol tentede 2000 mm daha iyi bu ikisini kullanan varmı? HUSKY FLAME 2 TRIMM PHANTOM DSL
  11. Alpinist_37

Arkadaşlar selamlar herkese kış için şu iki çadır arasında kaldım Trimm daha hafif ve ambalaj daha küçük ama 2 pol var Husky ise çok az ağırlık farkı var 3 pol tentede 2000 mm daha iyi bu ikisini kullanan varmı? HUSKY FLAME 2 TRIMM PHANTOM DSL

12. Alpinist_37

4 Veya 5 Mevsim Çadir Önerisi

Arkadaşlar selam aşağıdaki çadırlardan hangisini önerirsiniz kış için 4 veya 5 mevsim ağırlık önemli ve poller ve malzeme kalitesi taban ve tente dayanıklık TRIMM PHANTOM DSL EVOLITE MONT BLANC PINGUIN ECHO2 PINGUIN VEGA VAUDE MARK 2P ROBENS VOYAGER 2EX PINGUIN SUMMIT PINGUIN GEMINI 150 EXTREME
  13. Alpinist_37

4 Veya 5 Mevsim Çadır Önerisi

Arkadaşlar selam aşağıdaki çadırlardan hangisini önerirsiniz kış için 4 veya 5 mevsim ağırlık önemli ve poller ve malzeme kalitesi taban ve tente dayanıklık TRIMM PHANTOM DSL EVOLITE MONT BLANC PINGUIN ECHO2 PINGUIN VEGA VAUDE MARK 2P ROBENS VOYAGER 2EX PINGUIN SUMMIT PINGUIN GEMINI 150 EXTREME
  14. Alpinist_37

1500 Kişi Katılımlı Interrail Bolu Abant Çadır Kampı 30.09-02.10 Sonunda Bitti..

30.09.2016-02.10.2016 tarihleri arasında Abant kampımız bitmiş bulunmaktadır çok güzel saatler geçirdik yaklaşık 300 çadır 1500 kişi katılımlı bir kamp gerçekleştirdik.Artık kış kamplarını bekliyoruz.Resimleri paylaşıyorum

15. Alpinist_37

Sahil Kamp Istanbul

Geçen hafta buradaydım çokta memnun kaldım
  16. Alpinist_37

Kurban Bayramı (2016) 9 Gün Ankara -bolu Bölgesi Kamp Etkinliği

Merhaba katılım nasıl olacak acaba detay alabilirmiyim ben İstanbul'dan dahil olabilirim belki..
  17. Alpinist_37

Bolu Abant Kampi 30.09-02.10 Gelmek Isteyenler!!!

Merhaba facebook kullanmayanlar için kontenjan yoktur

18. Alpinist_37

Kamp Arkadaşları ...

Merhaba naptık bu işi haftaya bayram??
  19. Alpinist_37

Bolu Abant Kampi 30.09-02.10 Gelmek Isteyenler!!!

Ben cuma gece 00:30 da grupla beraber Taksim'den bineceğim gece 3-4 gibi orada oluruz 160 kişi geleceğiz.Sen kendinmi geliyorsun o zaman isim yazdırmam gerekiyor davetlim oluyorsun..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.