Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi arkadaşlar kimler geliyor yoklama alalım gruba üye olup gelecekler için gereken bilgileri verdim ve yapması gerekenleri grupta olmayıp kendi imkanları ile gelecekler onlar kimler olacak?
Genel duyurudur arkadaşlar kampa kendi imkanları ile gelenler ücret ödemiyor bizimle beraber gelecekler ücret ödeyecekler grubada üye olması gerekiyor kendi imkanları ile gelecekler için üye olma zorunluluğu yok ancak davet ile gelebilir benim davetim yeterli olacak şuda var ınterrail dışıda...
Merhaba aşağıdakiler mevcut uygun olursa yalnız gecelere dikkat soğuk olur
Hasan Boğuldu:Günü birlikçi ve mangalcı mekanıdır
Hızır Kamping: Nezih bir yer ancak kişi başı günlük ücret 60 TL
Endes Kamping
Kaya Kamping
Merhaba gündüz 22-23 derece sıcaklık olur ama gece için aynı şeyi söyleyemem 11 derece civarlarında soğuk olabilir sıkı bir uyku tulumu gerekli 0 - 10 derece arası
Arkadaşlar bu hafta için 02-03 Eylül cumartesi sabah erkenden yola çıkıyorum Şile Kabakoz Köyünde olacağım kamp atmak için.Gelmek isteyenler buyursun..
Arkadaşlar bu hafta bu tarihlerde kamp atacaktım Ağva'da iptal olma durumu yüksek bundan dolayı kamp atacak arkadaşlar aranmakta Marmara Bölgesi tercihim rotayı beraber belirleyelim..
Merhaba treubert öncelikle şunu söylemeliyim boya göre tulum seçimi çok önemli sonuçta kullandığın ürün bir nevi termos vazifesi görüyor.Tulumu sıcak tutan senin vücut sıcaklığın tulum onu içerde hapsedip üşümemeni sağlıyor.Gelelim boy olayına içerde hava sirkülasyonu olacak ki ısınasın misal...
Teşekkürler ilginiz için.Deuter Orbit 1100 aldım segment olarak üst düzeyde bir tulum Husky tulumda nedense sevemedim.Deuter kendini kanıtlamış bir marka bu modelde çok güzrl beklediğim gibi çıktı..