Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler bu haber harika oldu...
Peki...Yeni karavan yaptıranlar yada alacaklar bu kademelerden yararlanabilecekmi 4,5,6,7 demişsiniz.
Ben şimdi yenı bır karavan alacağım ve mevcutttakı arabamda 7 kademe ıdırımım var ındırım bızım ıcınde uygulanacakmıdır
tesekkurler
Merhaba 3.90 Ortize bende bakıyorum fakat baktıgımda cok can alıcı seyler opsiyonel.
Ortam ısıtıcı
Güneş panelleri
Dıştan kasetli wc
Şimdi bunları baktığımda Gidip adria alasım geliyor biraz daha zorlayıp
Siz bu opsiyoları hesaplattınızmı acaba
fiyatlar nereye çıkıyor
Merhaba bu rakamlar gercekmı ortalama nedır 7 basamakatkı bırısı ıcın 2010 model bır fıat karavan alırsak vergı ve sıgorta masrafı yıllık ne kadar arkadaslar
Arkadaşlar selam
Şu anki 2019 Tam mevzuat nedir
Çeki demirini taktırdıgım firma Benım noterde ruhsata işeltmem için hangi belgeleri vermesi gerekiyor
artık muayne yokmuş direk notere gidiyormusuz
31000 civarına Jazz modelıne anlastık 410 modelı gunes panalı var jel aku almam gerekıyor.
Umarım uzmez bızı sımdı cekı demırı taktırıyporum 1800 civarına proje dahıl
ama benı arac ıcın modul lazımmıs bakalım onu yapacagız 100 euro cıvarı
Siz pinoyu ınceledınızmı acaba?
Merhabalar
Şimdi hafta sonu yoğun bir karavan incelemem oldu
1 Erba Karavan 5.25 4 kişilik
2 Sally karavan gittik Carabinata baktık arkada girşili modeli
3 Başaoğlu Caretta uncle baktık
4 pİNO Karavan agile 4.30 modeline baktık
Şimdi sıralama bu şekilde bizim hoşumuza giden Caretta uncle...
Merhaba bakmış olduğum karavanlar arasında pino jazz 410 modeli pino karavan çok içime sindi aslında ama yazılanları görünce acaba herkesmi sorun yaşıyor anlayamadım teşekkürler
Çok teşekkürler vakit ayırıp cevap verdiğiniz için ...
ozaman 750 kg olayına çok takılan olmuyor sanırsam.Bence güvenlık acısından onemlı olabilir, oda gerekli tedbirleri aldıktan sonra sorun yaratmaz. Sizde 750 kg bir karavan bakıyorsunuz ortizin bir kaç modeli var 3.90 modeline odaklandınız...
Merhaba Yazılarınızı keyifle okudum çok teşekkürler.
Güney karavan diyorsunuz bende baya baktım.
Ortiz karavan hakkında düşünceleriniz nedir?
3.90 750 Kg altı modeli mevcut .
Teşekkürler
Merhaba
Araştırmanızı okudum baştan sona ...
Şimdi bende çekme karavan almak istiyorum hatta sahibinden 2.el çok baktım ve halen bakıyorum.
Ortiz karavan benımde ılk sıramda sıfır alacaksam ama sorun şu olacak 750 kg karavana opsiyonlar eklenirse
750 kg üstüne çıkıyor ilerde sorun yaratacakmı...