Arama sonuçlarınız

1. freedom058

Sigorta Sorunu – Cimer Başvuru Dosyası

Teşekkürler bu haber harika oldu... Peki...Yeni karavan yaptıranlar yada alacaklar bu kademelerden yararlanabilecekmi 4,5,6,7 demişsiniz. Ben şimdi yenı bır karavan alacağım ve mevcutttakı arabamda 7 kademe ıdırımım var ındırım bızım ıcınde uygulanacakmıdır tesekkurler

2. freedom058

Adria Aviva 360dk 2020 Modeli Ağırlık

Merhaba bu karavanda kampanya vardı halen devam edıyormu acaba 730 kg olduğu kesınmıdır ?
  3. freedom058

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Merhaba avrupa hangi karanlara baktınız acaba

4. freedom058

Carpendo Karavan

Merhaba 3.90 Ortize bende bakıyorum fakat baktıgımda cok can alıcı seyler opsiyonel. Ortam ısıtıcı Güneş panelleri Dıştan kasetli wc Şimdi bunları baktığımda Gidip adria alasım geliyor biraz daha zorlayıp Siz bu opsiyoları hesaplattınızmı acaba fiyatlar nereye çıkıyor

5. freedom058

Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı 2020 Ücretsiz Davetiye

Merhaba fuara hangi firmalar katılıyor varmı listesi
  6. freedom058

Modül elektrik sistemi içinmiş ceki demiri takan heryer aynı şeyi söyledi lambaları ve sinyalizasyon sisteminin düzgün çalışması için
  7. freedom058

2019 Karavan Sigortası 900 Tl Imiş

Yazık valla bu fiyatlar nedir durduğu yerde yıllık 10 bin masrafı olur

8. freedom058

2019 Karavan Sigortası 900 Tl Imiş

Merhaba bu rakamlar gercekmı ortalama nedır 7 basamakatkı bırısı ıcın 2010 model bır fıat karavan alırsak vergı ve sıgorta masrafı yıllık ne kadar arkadaslar

9. freedom058

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

Arkadaşlar selam Şu anki 2019 Tam mevzuat nedir Çeki demirini taktırdıgım firma Benım noterde ruhsata işeltmem için hangi belgeleri vermesi gerekiyor artık muayne yokmuş direk notere gidiyormusuz
  10. freedom058

Çok teşekkürler sizde sanırsam pino kullaniyorsunuz yardicmk olursanız sevinirim teslim almadan önce nelere dikkat etmem gerekli teşekkürler

11. freedom058

Pıno karavanlarda 01 belgesı yokmu? JAZZ 410 Modelinde o belge yok ama Ruhsatlı oldugu ıcın gerek varmı ?
  12. freedom058

31000 civarına Jazz modelıne anlastık 410 modelı gunes panalı var jel aku almam gerekıyor. Umarım uzmez bızı sımdı cekı demırı taktırıyporum 1800 civarına proje dahıl ama benı arac ıcın modul lazımmıs bakalım onu yapacagız 100 euro cıvarı Siz pinoyu ınceledınızmı acaba?
  13. freedom058

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

Handly Trailers bende fıayt aldım ama cok yusek geldı bana fıyatlar

14. freedom058

Merhabalar Şimdi hafta sonu yoğun bir karavan incelemem oldu 1 Erba Karavan 5.25 4 kişilik 2 Sally karavan gittik Carabinata baktık arkada girşili modeli 3 Başaoğlu Caretta uncle baktık 4 pİNO Karavan agile 4.30 modeline baktık Şimdi sıralama bu şekilde bizim hoşumuza giden Caretta uncle...
  15. freedom058

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Merhaba bakmış olduğum karavanlar arasında pino jazz 410 modeli pino karavan çok içime sindi aslında ama yazılanları görünce acaba herkesmi sorun yaşıyor anlayamadım teşekkürler
  16. freedom058

Çok teşekkürler vakit ayırıp cevap verdiğiniz için ... ozaman 750 kg olayına çok takılan olmuyor sanırsam.Bence güvenlık acısından onemlı olabilir, oda gerekli tedbirleri aldıktan sonra sorun yaratmaz. Sizde 750 kg bir karavan bakıyorsunuz ortizin bir kaç modeli var 3.90 modeline odaklandınız...

17. freedom058

Araç Uygunluğu Ve Tavsiye

Merhaba Yazılarınızı keyifle okudum çok teşekkürler. Güney karavan diyorsunuz bende baya baktım. Ortiz karavan hakkında düşünceleriniz nedir? 3.90 750 Kg altı modeli mevcut . Teşekkürler
  18. freedom058

Merhaba Araştırmanızı okudum baştan sona ... Şimdi bende çekme karavan almak istiyorum hatta sahibinden 2.el çok baktım ve halen bakıyorum. Ortiz karavan benımde ılk sıramda sıfır alacaksam ama sorun şu olacak 750 kg karavana opsiyonlar eklenirse 750 kg üstüne çıkıyor ilerde sorun yaratacakmı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.