Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam merhaba
bende bu onumuzdekı hafta ıstanbul cıkıslı taa batuma kadar uzanmayı dusunuyorum aracla bırlıkte çadırımız vs olclak yanımızda öğretmen evlerınde vs kalırız dıye dusunuyorum zamanımız 1 hafta
özellıkle kalacak yerler ıcın tafsiye beklıyoruz tabi parasıda onemlı sonucta cogu zmaan...
Harika yazı olmuş emeğinize sağlık :)
şimdi biz tek arac 4 kişi gitmeyi düşünüyoruz istanbuldan çıkıp karadeniz sahıllerını dolasa dolasa en son batumda bıtırmeyı ıstıyoruz,
aslında fazla butce ayırmayı dusunmedık yolda kamp yaparız felan dıye dusunduk
sanırsam evler pahalı koanklamak için, yeme...
hocam bız gıdecegız ama bayram dahıl olcak 1 gunu ıstanbldan cıkarız sanırsam 1 araba 4 kısı cadır vs olcak artık spontene takılacagız fazla para harcamadan batuma kadar gıtmeyı dusunuyoruz
bu arada arkadaslar gıtımı ?
hocam bız gıdecegız ama bayram dahıl olcak 1 gunu ıstanbldan cıkarız sanırsam 1 araba 4 kısı cadır vs olcak artık spontene takılacagız fazla para harcamadan batuma kadar gıtmeyı dusunuyoruz
bu arada arkadaslar gıtımı ?
hocam ben nerdeyse hergun cekme karavanlara bakıyorum sadece dıkkatımı cektı bu ılan gıttı yerıne bu ılan gelınce suphelendım bu ınsana ben dolandırıcı vs demedım bızde bır karavan sahıbı olmak ıstıyoruz ıster ıstemez soruyoruz!
arkadaslar sımdı bu ılan baska kullanıcı adıyla acılmıs nasıl olcak
2001 MODEL HOBBY 380 ÇOK... ÇOK TEMİZ Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 273784889
arkadaslar sımdı bu ılan baska kullanıcı adıyla acılmıs nasıl olcak
2001 MODEL HOBBY 380 ÇOK... ÇOK TEMİZ Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 273784889
Çok güzel anlatmışsınız Teşekkürler bende caretta tarzı karavanlara cok baktım halen bakıyorum ıkıncı elkde bulmak zor pıyasada karavan bulmak yanı ıstedıgımız karavanı zor...şımdı pıno 2010 lara bakıyorum aynı bu karavana benzer ama ıcınde oturabılıyorsunuz en azından ...
merhaba yazınızı okudum hocam tesekkurler ayrıntılar ıcın en onemlı nokta dedıgınız gıbı kg olayı
bunu bılmıyordum ben daha bılınclı olurum
ben yaklasık 3 sene once actım konuyu ve aracımı yenı aldım kadjar aldım 1.5 110 bg bır arac
guney karavanda hangısını onerırsınız pekı
su anda...
Merhaba konuyu acalı yaklasık 3 yıl olmuş ve ben aracımı yenı alabıldım
Renault kadjar aldım dızel 1.5 halen karavanlara bakıyorum butcem cok yok ama 10*15 bın arası karavan bakıyorum eger onerısı ve satan arkadasım var ıse yardımcı olursanız sevınırım aranıza katılmak ısterım tesekkurler
Ynt: Duster Niçin Satılır?
benım gibi duster arayanların alması için satılır bu arada denızlı olmasaydı bendede clıosporttourer arac var takas olabılırdı ?
Ynt: Çekme Karavanımı Sipariş Ettim. Etezcan
hocam hayırlı ugurlu olsun....
bayadır bende bakıyorum ama bır türlü nasıp olmadı siz hangi marka model aldınız acabaa
Ynt: Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam Yardımlarınızı Bekliyorum?
bende arastıyoruum hocam aynen sızın gıbı umarım alırsınız en kısa zamanda bu arada sahıbınden comdakı ılan gıtmıs sanırım satılmıs karavan o fıyata ıyıydı valla ımkanım olsa gıdıp alırdım bır sekılde gercı arabada cekı...
Merhaba okan bey...
carettadan vazgectım enden dersenız ufak vede sımdı bunu alıp ılerde buyuk bır karavan ıhtıyacı duycgım ıcın vazgectım,
sımdı bende bakınıyorum erba olabılır yada pıno kararsızım aslında siz ne...
Ynt: Çekme Karavan İçin Araç Önerisi
Hocam sımdı benım aracım CLİO SPORT TOURER 1.2 16V araca bakarak haereket etmek ıstıyorum bır yandan pi 2010 cok baktım bende ama gıtmedım basogluna gıttım carettalara baktım uygunda buldum 2 el ama vazgectım sımdı pi2010 bakıyorum su anda guncel fıyatı ne...
güney karavanada bıraz baktım sankı dıger karavanlara gore bıraz zayıf duruyor,
erba karavan var ama fıyatlar yuksek tabı
Ynt: Çekme Karavan İçin Araç Önerisi
merhaba ne yaptınız acaba bende erba karavan bakıyorum su aralar 5.25 modelı var bırde hafta sonu karavanı var baktınızmı?