Arama sonuçlarınız

1. freedom058

Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam Yardımlarınızı Bekliyorum?

Ynt: Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam Yardımlarınızı Bekliyorum? MERHABA ARKADASLAR... SAHİBİNDEN COM a bakıyorum baska 2 el karavan satan yer varmı bılmıyorum.. vede gozume su karavan carptı....sizce nasıldır... ama benım aklımdakı rakamlar 4000-5000 arası...7...

2. freedom058

Ynt: Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam Yardımlarınızı Bekliyorum? evet 10 bin tl diyorlar sitesınde benım butcemı asıyor.! İstanbulda anadolu yakasında karavan yapan yada ıkıncı el satan bır yer varmıdır acaba ?
  3. freedom058

Yeni Çekme Karavanım

Ynt: Yeni Çekme Karavanım Karavanıız hayırlı olsun.. Baya güzele benziyor...Ne kadara aldınız peki ?

4. freedom058

Ynt: Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam Yardımlarınızı Bekliyorum? evet 5 bin lira boş dedıler daha gıdıp bakmak nasıp olmadı... ama pazarlık yaparım dıye dusunuyorum... pekı bahsettıgınız pino karavan ne kadardır ?
  5. freedom058

Ynt: Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam Yardımlarınızı Bekliyorum? pino karavanlarıda gördüm nerdeyse bunların boyutunda ama fıyat farkı ılla vardır.. esımle beraber bır kac kez cadır deneyımımız oldu tabı oda sevıyor su an cocuk yok ama ılerde olursa sızın gıbı cadır vs ekıpmanlarımız...

6. freedom058

Ynt: Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam Yardımlarınızı Bekliyorum? Sitelere çok bakıyorum sahibinden.com sitesinde 300 geçkin karavan satışi var hem fiyat hemde istediğim model yok diyebilirim... Yani benim için 5000 tl iyi bir rakam ama ben pazarlıkta yapacağım...12000 tl verirsem butcemi...

7. freedom058

Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan

Ynt: Karavan Örnek Model Ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=96476.msg1258468#msg1258468 bende yenı bır konu actım bu arkadasımızda 2011 yılında yazmıs sanırsam :)
  8. freedom058

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoşbulduk Teşekkürler TA2RX Hoşbulduk Teşekkürler anibal_anibal Hoşbulduk Teşekkürler gezmen
  9. freedom058

Ynt: Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam ? boşu derken sata kışı ıcınde ocak dolap vs olmadığını soledı... sızın karavanınızda su tankı vs yokmu? (bılmedıgımden soruyorum k bakmayın baya kafanızı sısırcem) sizce fıyat nasıl? 5000 tl ...! bu arada bekliyorum son halını carettanızın :)

10. freedom058

Ynt: Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam ? umarım bızde sahıbı oluruz yardımlarınızla sorularım cevabını alırsam yada bulurssam bu arada Hoşbulduk

11. freedom058

Ynt: Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam ? Pino Pi2010 karavanı hıc bakmadım eger bu fıyat aralıklarında olursa bakabılırım
  12. freedom058

Ynt: Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam ? teşekkürler Hoşbulduk haşmet abi ... Sizin CARETTA KARAVANLA GÖKOVA TURNALI HAFTASONU KAMPI konunuza baktım fotoğrafları görünce içim cızzz ettii yani tam benim kafadasınız abi :):) ben istabulda yasıyorum yerım musaıt sayılır yani karavanı...

13. freedom058

Ynt: Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam ? aslında beklentilerim ne derseniz ilk aşamada; Kısa mesafelere 1-2 gun kalabılcegim ufak bır cekme karavan ıstıyorum 2 kısı kalabılcek su an ıcın beklentılerım budur... gezenbılır ıle tanısmadan oncede bu hevesım vardı ınternette dolsırken sıteyı...
  14. freedom058

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Herkese Merhaba... İstanbul dan aranıza katılıyorum,ismim Hakan ... karavanım yok umarım yakın zamanda olcak sizlerın yardımıyla... aşağıda lınkını vermıs oldugum konuyu actım yardımlarınızı beklıyorum bu arada herkese ıyı forumlar gorusmek dileğiyle...
  15. freedom058

Yerli Üretim Mini Karavan

Ynt: Yerli Üretim Mini Karavan güzel karavan ama ben fıyat goremedım ?

16. freedom058

Arkaadaşlar Öncelikle merhaba Foruma yenı katıldım umarım bundan sonra burda olacagım ...Karavanımı bır alayım kac yıldır beklıyorum... Karar verdım sayılır ama daha once boyle bır deneyımım olmadı sızden yardım ısteyecegım... Yenı arac alacagım muhtemelen Dacıa duster olcak ... Vede alacagım...
  17. freedom058

Dusterlar New Age Olmus?

Ynt: Dusterlar New Age Olmus? ozaman bekleyelımmı yoksa ıkıncı el bır duster mı alalım ne dersınız???

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.