Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
üstadım siz go12 kullanmıştınız sanırım 21565R16 ebatında go15 serisi var o lastikte gene yumuşak bir yapıya sahipmidirbilginiz varmı ? Teşekkür ederim.
@KLL sizdende fikir alabilirsem teşekkürler
At lastik hayalim suya düşcek gibi ondada aracıma uycak ebat yok gibi...
Orjinal ebatım 215/55/R17
Ama ben 215/60R16 ve 225/60R16 ebata geçtim aracı konforlu hale getirmek için... Aracın çamurluk kemerleri dar olduğu için çok ebat oynayamıyorum :(
Değerli arkadaşlar bende yaz kış ayrı lastik yerine 215/65R16 bf ko2 düşünüyorum. Ama benim aracım süspansiyon sert olduğu için hep yumuşak lasyik seçtiğim için soruyorum ? Offroad AT lastikleri SERT olurmu ? Bf ko2 sert bir lastikmidir ? Teşekkür ederim
1994 Jeep Grand Cherokee 5.2 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 611442405
bu araç sahibide aynı şeyi söylemiş.. O zaman gözü kapatıp binip içimize sinerse alıp gelecez öylemi ?
peki nasıl olacak bu iş cep telefonu değil ki ? Araba sonuçta... bir çok araç aldım değiştirdim bir ustanın servisde bakması altını kaldırıp bakması vs önemli değilmi ? 1.6 palio değilki bunlar jeep :)