Arama sonuçlarınız

1. tilkikral

2004 3.7 Kj Cherokee Satılık. Ankara

Sizin jip tecrübeniz fazla , bu araç konfor konusunda xtraile göre nasıl. Ben bir sonraki aracın konfor odaklı olacak bu modellerde kıskacımda özellikle compass 2.4 ama konyada deneme fırsatım yok zira bu araçlardan satılık bulamadım. Teşekkürler

2. tilkikral

Bakım Tavsiye&fikir

Şanzıman yağ keçeden sızdırıyorsa şanzıman revizyon yapan bir yere götürün derim. Şanzıman keçelerini değiştirirler vs. Şanzıman yağ değiştirme yağ dahil 700 TL'yi bulabilir. (Ben geçtiğimiz yaz bu fiyata yakın yaptırmıştım)
  3. tilkikral

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Bence servise vakit kaybetmeden gidip, outo modu iptal edip denesinler... Mod beynindemi yoksa sıkışan dif'demi sıkıntı var

4. tilkikral

Offroad Araçları Için Jant Spacerlar

2 cm az olur ben lastikler az dışarı taşsın istediğim için 3 cm istiyorum. Göbek direk takınca uyarsa 3 cm yapmanız ne kadar zaman alır ve fiyat ne olur. Teşekkürler
  5. tilkikral

Volkswagen Touareg 3.2 v6 ?..

ML Serisi sürüş konforu japon araçları gibi sertmidir ? Outlander kullanıyorum tek sorunum sert süspansiyon , eğer aşamassam değiştirip bende ml, toureg ve jeep 3.7 kj arasında gidip geliyorum. hepsinin bir birine artısı ve eksisi var... Ml: yakıt ve vergi ideal tipi daha eski ... konfor ...

6. tilkikral

2004 3.7 Kj Cherokee Satılık. Ankara

Fiyat ve araç çık iyiymiş. Açıkçası aklımdaki araçlardan birisi. Konforu ve bagaj kapasitesi beni endişelendiriyor sadece. 4 kişilik aileyiz, lpg bagajı daraltıyormuş .. Outlander'dan jeep'e geçme hevesim var açıkçası :D Araç hakkında konfor, lpg litre yakıt paylaşımlarınızı bekleriz...

7. tilkikral

Led Bar Tavsiye

ön tampona led bar alsam, muayenede sorun yaparlarmı. Ayrı anahtar yapacağım. sislerle felan yanmayacak yani
  8. tilkikral

Lastik Çıkmazı,fikir Paylaşımı

Sanırım önceden AT lastik kullanmışsınız ve buzda donda sıkıntı yaşamışsınız , bende kışlık için bf all terrain ko2 düşünüyordum, sizce düşünmeyeyimmi :) ? teşekkürler

9. tilkikral

Bf At Ko Vs Bf At Ko2

Yahu bende sadece kışlık sezonda BF at Ko2 alıp almama arasında kaldım, Şöyle kış için kaslı bir görüntü olsun hemde iş yapsın diye Şehir içi asfalt ve stabilize yolda kar ve buz üzerinde kullanacağım , Kimi lastikçiler, bu lastik buzda iş yapmaz dediler beni korkuttular. 215/65 R16 için 500 TL...

10. tilkikral

Offroad Araçları Için Jant Spacerlar

5x114.3 mitsubishi outlander için 3cm spacer fiyat alabilirmiyim? Ürünler alüminyum değilmi ? Teşekkürler

11. tilkikral

Konya'dan Mitsubishi Outlander Ile Merhaba

Teşekkürler
  12. tilkikral

Dağ Bayır Kamp Ve Doğa 4x4

oerformans sadece 2.0 atmosferik için geçerli.
  13. tilkikral

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

yeni hayatınız size hep iyi şeyler getirsin.

14. tilkikral

A/t Lastik Seçimi

Birde işin farklı boyutu şu : Aynı lastik için ; Kimi kullanıcı karda buzda asfaltta hafif arazide çok iyi sonuç aldım derken kimi, ortalama kimi ise memnuniyetsizliğini ifade edebiliyor. Herkesin sürüş dinamiği kullandığı aracın fiziki farklı. Sanırım bu yüzden %100 şu lastik en iyidir...
  15. tilkikral

X-taril asfaltta zor gidiyor. :) İşin şakası tabi. Xtrail konforlu ve çok geniş bir aile suv'u. 2 farklı aracını kullandım bence atmosferik 2.0 tam otomatik şanzıman ve 140 bg kombinasyonu aracı yürütmeye yetmiyor. Şehir içi sıkıntı değil ama hafif arazi , yokuş ve uzun yolda bunu...
  16. tilkikral

A/t Lastik Seçimi

ben sert lastik süspansiyonumun sert olmasından ötürü istemiyorum / isteyemiyorum... Bf ko2 sırf sert diye almıyorum. yokohama geolander at hangi desen yada tam kodu varmı ? bir kaç farklı desen çıkıyor... yokohama geolander için asfalt üstü kar/buz/ıslak için yorumlarını olumlu peki ya...

17. tilkikral

Teori olarak haklısınız ama basarak kullanan arkadaşım 10 lt yaktırıyordu. Akabinde yazılım attırdı soft yazılım ile 130 ks bg oldu şimdi aynı yakıt ile çok iyi kaçtığını söylüyor. Tabiki taktir sizin.
  18. tilkikral

Kia sportagelerde güzel yakıt az daha düşük

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz