Arama sonuçlarınız

1. tilkikral

2000 Model Grand Cherooke 4.7

o zaman şanuzman bakımı yapan yerler bir baksın, yağının temizliğine dişli lerine vs.

2. tilkikral

A/t Lastik Seçimi

Peki bu denilenlerden şunumu çıkarırız, Off road lastikleri sert lstiklermidir ? Yani süspansiyonu sert aracım varda ondan sordum ? :)
  3. tilkikral

2000 Model Grand Cherooke 4.7

Şanzuman problemi yada el freni salma meselesi olabilir. İlla jip değil şanzuman ustası bulup durumu arz edin yardımcı olurlar.

4. tilkikral

Dağ Bayır Kamp Ve Doğa 4x4

Mitsubishi outlander 2005-2006 kasa veya üstü Nissan x-trail 2005 üstü Hyundai tucson 2.0 crdi eski verison bakmanızı tavsiye ederim.
  5. tilkikral

Blazermı Explorermı ?

explorer... Çünkü ben bayağı araştırdım motor hacmine nispeten LPG tam uyumu sayesinde yakıt çok değil , parça konusu ise İstanbul vs büyük şehirlerde yoksa bile e-bay ile halledilebiliyor yada amerikancılar her türlü çözer

6. tilkikral

92 Defender Yeniyim

lastik hakkında yorumlarınız nedir ? Kar-buz ve asfalt için ? Kış lastiği yerine tercih edilebilir mi ?

7. tilkikral

Hangi Jeep Yada Suv Almalı ?

Mitsubishi Outlander tavsiye ederim, bi bakın fiyatlarına kalitesine göre cazip'dir.
  8. tilkikral

2018'de Mtv'ye %40 Zam Geliyor..!!!

Toplum olarak hep beraber olacağımız tek demokratik ortam sandıktır. Onun harici kışkırtma ve galeyane getirmekten öte gitmez. Bizler medeni toplumlar olarak sandıkta üzerimize düşen görevi ne zaman ki sağ/sol kavgası, kişisel çıkarlar uğruna değilde bu ülkenin geleceğini düşünerek yaparsak işte...
  9. tilkikral

2018'de Mtv'ye %40 Zam Geliyor..!!!

Sen yapabilirsin, dur diyenmi oldu ?

10. tilkikral

Merhabalar-tanişma Ve Hilux Kişlik Lastİk Seçİmİ

Asfalt kullanımı için Nokian kışlık lastik olarak bir numara derim ben. Lakin hafif arazi girecekse bende baya araştırdım, Kumho at51, yokohama geolander öne çıkan lastikler olmuştu. Kışlık lastikte 265 izi 255 indirirseniz yere basacağı alan itibariyle kar üzerinde daha iyi olurmuş. Bakınız kar...

11. tilkikral

A/t Lastik Seçimi

Eğer arazi aracı görünümü veriyim illa diyorsanız. Bence Yokohama , DISCOVERER A/T3 OWL, AT51 , GENERAL OWL GRABBER AT2 gibi ürünlere bakın derim hatta diş izlerine aralarındaki kılcal çizgileri görürsünüz ve ülkemizde çok yaygın değil forumlarda izlenim ama yurt dışı forumlarda bol bilgi...
  12. tilkikral

A/t Lastik Seçimi

Bende bu konuları bayağı araştırıyorum. BF çok kullanıcısı var. Bir çoğu kar ve hafif offroadda memnun ama kuru ve ıslak asfaltta fren mesafesini biraz uzattığını yabancı forumlarda okudum. Özellikle buzda çekişden ziyade fren mesafesini dikkate alınsın diyorlar. Yokohama geo ise daha çok...

13. tilkikral

Falken Wildpeak A/t

Bende araştırdım ama sizin sürüş dinamikleriniz ve lastikden beklentiniz yaz/kış idare etsin ise eğer bu lastik size göre. Ben beni kışın kar/buzda tatmin etsin istiyorum . Zira yazlık ayrı lastik kullanacağım. Valla üstad çok ince ve bir o kadar detaylı konu... kafam allak bullak :)
  14. tilkikral

Falken Wildpeak A/t

16'dan 15'e düşüp yanak yükseltirim daha kaslı durur diye düşündüm ... bunlar nasıldır ? : 225/70R15 100T DISCOVERER A/T3 OWL GENERAL 225/70R15 100S OWL GRABBER AT2
  15. tilkikral

Falken Wildpeak A/t

16. tilkikral

Falken Wildpeak A/t

benim lastik ebatlarıma göre yok :( Ben; kışlık için 215/65R16 kullanıyım diyordum... orjinal ebatlarım ise: 215/55R17 :(
  17. tilkikral

Falken Wildpeak A/t

Birde at offroad lastikleri için kimisi pamuk gibi olur demiş kimisi sert karakterli olur sert lastiklerdir demiş... Siz kullandıysanız karakterleri hakkında bilgi verirmisiniz... Benim süspansiyonum araç sportif ağırlık olduğu için sert, o yüzden sert bir lastik istemiyorum. :)
  18. tilkikral

Falken Wildpeak A/t

Lassa cumpetus ben inceledim, lastik az traktör lastiği gibi ve kullanıcılarda ses+vibrasyon fazlalığından bunun yanında yeterli iş yapamadığından şikayetçi ama fiyatı cazip. Konyada ne yazıkki offroad market bulamadım. Offroad lastik konusunda lastikçiler bilgisiz ve AT diye yazlık lastik...

19. tilkikral

Falken Wildpeak A/t

Merhaba Üstad, buzlanma, asfalt üstü gizli buz ve kar da AT offroad lastği ne yazıkki hayal kırıklığına uğratır diyorlar ama Yokohama'nın Geolandar serisi G071 , GEOLANDAR A/T-S lastiklerini tavsiye ediyorlar, hem offroad tipi hemde kılcak damarları olduğu için. Ben bu lastiği inceleyeceğim...
  20. tilkikral

Araç Testi: Nissan X-trail'i Toroslar'da Test Ettik

Nissan torranoları biliyorum, Kazasız belasız kullanın bende de 4x4 otomatik mitsubishi outlander var. Demek istediğim şuydu, Büyük markalar yeni model araçlarda iyice tırtlaşıyor... İyi olanıda ulaşılmaz hale getiriyor... Yeni suvlardaki bu 4x2 saçmalık bence suv dediğin 4x4 , awd yada lock...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri