Arama sonuçlarınız

1. tilkikral

2.5 Sorento 140hp Ne Yakıyor?

Eğer sizi üzecek bir üslup kullandıysam özür dilerim. Lakin bence hala şunda inat ediyorum :) Dizel jipler haddinden fazla yakıyor arkadaş özellikle güncel olmayan modeller. Benzin/LPG'li jip almak daha mantıklı

2. tilkikral

Araç Testi: Nissan X-trail'i Toroslar'da Test Ettik

Otomatik 4x4 neden olmaz ya.... :)
  3. tilkikral

Üslüpum rahatsız etmesin... Ama accent 1.3 2000 kasa aracımı şehir içi 100 km'de 10 litre tüp yakıyor 2.56 x 10 = 25,6 lt yakar... Kendi fabrikamın aracı sonuçta... Koca jipi accentle kıyaslıyıp attınız. Sorento nun kendine has özellikleri vardır, Parçası boldur, caziptir, aksesuar çoktur...

4. tilkikral

** Grand Cherokee Zj Snow Off Road Show ** [hd]

Çok teşekkür ederim, Ben %75 asfalt %25 arazide kar ve buzda kullandığım için sanırım bu lastikler asfaltta beni sıkıntıya uğratabilir... Off road görünümü vermek istemiştim aracıma kış için sadece ama hevesim kursağımda kaldı ...
  5. tilkikral

1.3 accent fabrikamızda var , şehir içi dur kalk 25,6 krş... Neyin kafasını yaşıyorsunuz ?

6. tilkikral

1.3 d opel ile neden kıyas ediyoruz ki .. ben sadece suvlar arasında dizel ile benzin/lpg araç farkını ortaya koydum. Hertürlü çok yakıyor işte

7. tilkikral

12 lt mazot = 0,57 krş yapar... Ben şehir içi %80 şehir içi Evden işe işden eve 14 lt lpg = 37,38 krş yapar... Eski dizel almak demkki mantıksız
  8. tilkikral

** Grand Cherokee Zj Snow Off Road Show ** [hd]

Kullanılan lastik nedir ? Bizde kışın kar ve buzda kullansak ... ?
  9. tilkikral

Falken Wildpeak A/t

Konyada ikamet ediyorum, geçen sene iyi kar yağdı, buzlanma çok oluyor. Ben kar lastiği alıp yola devam ederim ama offroad görünümü bir suv hayalimide gerçekleştirmek isterdim :(

10. tilkikral

Falken Wildpeak A/t

Günlük 50 km işe gidip geldiğim için, şart... Bu sene michelin crossclimate deneyecem bakalım, olmassa seneye nokian ... :) Teşekkürler bilgi için.

11. tilkikral

Falken Wildpeak A/t

O zaman ben kışın kar+bus ıslak zemin için offroad lastikten vazgeçip Nokian vs kışlık lastik alsam daha mantıklı gibi değilmi ? :(
  12. tilkikral

Tepe Lambası Yardım ?

Hıd lamba 2 yada 4 kata kadar bağlantı veya kalitesine göre uzun ömürlüymüş. Bir diğer özelliği ise lamba ömrünün sonuna kadar aynı şiddet ve kontrastı sağlayabilmesi

13. tilkikral

Falken Wildpeak A/t

bf all ta ko2 için herkes farklı bir şey diyor, kimi karda buzda iyi diyor kimi sizin dediğiniz gibi ıslak ve buzda kötü diyor. Mesela ben sadece kışın Buz ve Karda kullanmak için offroad lastik istiyorum ama ne yazıkki bulamadım... Kışın: offroad görünümü, Yazın 17" jant lastik cadde...
  14. tilkikral

Falken Wildpeak A/t

görüşlerinizi paylaşmanızı bekliyoruz üstad :)
  15. tilkikral

Tepe Lambası Yardım ?

Deliciyi ister tavana ister ön tampona takabilirsin. Yayıcıyı ise tavana taktıracaksan eğer, muhakkak ışık ayarını karanlıkta yaptır, yayması hemen başladığı için ön kaputunu ışık hüzmesi vurmasın derim ben. Tavanda delici senin kaputuna ışık vurdurmaz ama deliciyi ön tampona taksan daha...

16. tilkikral

Tepe Lambası Yardım ?

Sanırım tepe lambasında en mantıklısı tampona takmak eğer tavana takıcaksanız, takılırken ışık ayarı yaptırın, bazı kullanıcılar ön kaputa fazla ışık vurmasından şikayetçi. Sizde ona göre tavanda daha geriye alırsınız ışığı
  17. tilkikral

Falken Wildpeak A/t

yağışlı havalarda fren mesafesi her tür lastikte uzatılmalı... Araçta duruşunun fotosunu paylaşsanız bende bf goodrich ko2 yada muadili bir lastiği sadece kış için kullanmak üzere almaya niyetliyimde. teşekkürler.
  18. tilkikral

Suv Lastik Bilmecesi

Ben zaten sadece kar zamanı yani Aralık-Nisan arası kullanacağım. Kışın 16" yada 15" Ko2 , Yazın 17" yazlık lastik . Kışın karın tadını çıkarmak için. Yazın kullanmam kesinlikle....

19. tilkikral

Suv Lastik Bilmecesi

Peki ortalama bir kış lastiği ile kıyaslama yapsanız.. Mesela yazın yaz lastiği alıp, kışın ben kış lastiği yerine bu lastiği düşünüyorum. Zira kaliteli kış lastiği ile aynı fiyat ... Ama daha heybetli bir görüntüsü var
  20. tilkikral

Suv Lastik Bilmecesi

Continantel sanırım bu markaya biakıyor, bayilerine bir soruyum bakıyım getirirlermiymiş... Teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri