Arama sonuçlarınız

1. abecikabeci

04 Wj Günlüğü

Aracıma bakan usta, motora baktığında "hayırlı olsun, güzel araç, hiç ellenmemiş belli, orijinal. Fazla ellenenlere ne kadar masraf yaparsan yap, olmuyor" dedi. Temizini bulmak artık baya zor olsa da, ikinci sahibinden fazla ellenmemiş bir 2.7 CRD'nin sorun çıkaracağını sanmıyorum. Uyarı için...

2. abecikabeci

3.7'yi Satıp 2.7 Veya 3.0 Dizel Almak

Resmen kanayan yarama parmak bastiniz. Yukarida da denildigi gibi, esasinda Mercedes motoru oldugundan parca sorunu olmamasi lazim, ama her ne kadar parcalar ayniymis gibi gozukse de, farkli olabiliyor. Mesela termostat Jeep’te daha dusuk derece calisirken, Mercedes’te daha yuksek derecede...
  3. abecikabeci

2012 Grand Cherokee Stop Etme Sorunu

DRB III cihazi kendilerinde mevcut mudur? Ya da mevcut olan bir servis var midir Istanbul’da? Keza yetkili servisler disinda bulunmasinin cok zor oldugu, fiyatlarinin 5-10 bin dolar oldugunu okudum.

4. abecikabeci

04 Wj Günlüğü

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Evet, doğrudur o araç :smiley: Normalde %10 fazla verdim, ama ilk sahibinden, full yetkili servis bakımlı, Black Pearl olduğundan 163 beygir yerine 205 beygir, 170bin km'de olan 16 yaşında temiz bir araç gerçekten bulmak zor. Piyasayı da 1.5-2 yıldır takip...
  5. abecikabeci

04 Wj Günlüğü

Cevabınız için teşekkürler. Turbolarda revize yapılırken, salyangoz denilen demirin içindeki usta dili ile kartiç, yani cartridge komple değiştiğinde sorun olmuyor sanırım. Keza yurtdışında sıfır turbo bulmak çok zor, onun yerine revize edilmiş turbo satılıyor sürekli. Hatta Garrett'in kendisi...

6. abecikabeci

Wj Direksiyon Yağı

Ben de bir ekleme yapmak isterim. Kesinlikle MS-5931 kriterlerini sağlayan ürün kullanılması gerekmekte. Sebebi ise, WJ'lerde direksiyon pompası ile beraber çalışan bir hidrolik soğutma fanı mevcut. Bu sebepten dolayı normal bir yağ olan ATF değil, hidrolik sıvısı kullanmak gerekiyor. Bunu da...

7. abecikabeci

Hangisi Jeep 2003-04 Grand Cherokee 4.7 veya Cherokee KJ Liberty 3.7 ?

Şahsen temiz WJ'ler var, var ama fiyatları da bir o kadar yukarılarda. 3 ay önce Tuzla-Istanbul'da bir tane WJ vardı, 34 AY plakalı. Muhendis birisi 127.000 TL'den ilana koymuştu. Sabah arayacaktım ama uyanamadım. Oglen aradıgımda ise sabah arayan kişiye sattığını söyledi. Aradan 10 gün geçti...
  8. abecikabeci

Jeep'lerde Egzoz Emisyon Ölçümü Geçerliliği

Bakanliktan cevap geldi, Kasim 2019’da yapilmasina ragmen, Kasim 2020’de bitecek gozuken muayenem 2021’e uzatildi.
  9. abecikabeci

Jeep'lerde Egzoz Emisyon Ölçümü Geçerliliği

Merhabalar. Yeni aldığım WJ'nin egzoz süresi dolmuş gözükmekte. Son muayene tarihine baktığımda ise 1 yıl geçerlilik süresi verilmiş. Aracın önceki muayenelerinde 2 yıl verilirken, neden 1 yıla düştüğünü araştırırken, bakanlık tarafından yapılan bu duyuruya ulaştım...

10. abecikabeci

04 Wj Günlüğü

Fotoğraf eklemeyi unutmuşum! 4 teker değişimi öncesi ve sonrası; Pasta ve cila yapmadan önce ilgili arkadaş, demir tozu temizliği yapmadı, "Galerici yeni yaptırdığından demir tozu yoktur üstünde" dedi. Umarım hata yapıp, boyaya kalıcı bir zarar vermemişizdir;

11. abecikabeci

04 Wj Günlüğü

Öncelikle herkese selamlar. Her ne kadar üye olarak yeni olsam da, almayı planladığım WJ için forumu uzun süredir okumaktaydım. Acelem olmadığından uzun süredir beklemekteydim, fakat son zamanlardaki ikinci eldeki fiyatların sürekli olarak artıp, alım gücümün ise sürekli azalmasından...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.