Arama sonuçlarınız

1. uye46

L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :(

Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :( Banada enteresan geldi ;)

2. uye46

Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :( bujiler yetkili servis aldatmaz Mitsubishi de değişti elektrik sistemini kontrol etmelerini özellikle söylemiştim ama ne derecede kontrol edildi bilinmez.hafta sonu bide sanayiye gidicem bakalım ne olacak birde bende de reno 9 wartı gtd 1986...
  3. uye46

Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :( walla bu hafta sonu ben sökücem komple bi dağıtacam kızdırma rölesinide bi değiştireyim hazır sökmüşken. bi söz wardır kötü komşu ev sahibi yapar,kötü usta insanı zanaat sahibi yapar :)

4. uye46

Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :( sadece motor çok soğukken bunu yapıyor.
  5. uye46

Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :( ısıtma buji rölesinin çıkışlarını ölçtüm zaman laması standart,fakat bujiler üst kapağın altında kaldığı için görünmüyor,sadece 1 tanesi görünüyor onuda da ölçtüm üzerinde elektrik war ama diğerleri ne durumda bilmiyorum 3 hafta önce...

6. uye46

Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :( ısıtmaları için yeteri zamanı weriyorum ama sonuç aynı paylaştığım video gibi sonuç çok enteresan bana işini gerçekten seven ve bilen vicdanlı bir usta lazım.bugune kadarki ustalar sadece arabama para almak için baktı onları allaha havale...

7. uye46

Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :( Yoğunlukta daha bir işlem yapamadık haftaya inşallah
  8. uye46

Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :( Sadece sabahları yapıyor bu aralar biraz azaldı ama yinede normalinden geç Çalışıyor .araçta herhangi bir ek yazılım vs yok ama yinede çözemedik ;)
  9. uye46

L200versiyonları

Ynt: L200versiyonları Dostum araç güzel hos ekonomik ama bi mitsubishi çi olarak Derimki imkanın warsa grand Cherokee 5.9 al ;) makine bildiğin canavar

10. uye46

2 Gün Önce L200 Aldım Ve Güç Bilmecesine Girdim 136,167,178 Hp ? + Ralliart

Ynt: 2 Gün Önce L200 Aldım Ve Güç Bilmecesine Girdim 136,167,178 Hp ? + Ralliart l alp bey merhabalar ,bahsettiğiniz turbo valfindeki deliğin fotorafını paylaşabilirmisiniz,benim aracımda da bu tarz sıkıntılar warda

11. uye46

Bahçeşehir

Ynt: Bahçeşehir bu hafta çamurlu birşeyler warmı arkadaşlar bu taraflarda :)
  12. uye46

Bahçeşehir

Ynt: Bahçeşehir Tekrar gönderdim ;)

13. uye46

Bahçeşehir

Ynt: Bahçeşehir Muhabbeti tabiki seviyoruz ;) numaramı gönderiyorum. ;)
  14. uye46

Bahçeşehir

Ynt: Bahçeşehir Muhabbeti tabiki seviyoruz ;) numaramı gönderiyorum.
  15. uye46

Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :( Daha önceden egr yi iptal etmiştik biz sorun ondan da değil maalesef

16. uye46

Bahçeşehir

Ynt: Bahçeşehir lastiksiz olmaz bu işler zaten :)
  17. uye46

Bahçeşehir

Ynt: Bahçeşehir arkadaşlar merhabalar bende aranıza yeni katılıyorum .organizasyonunuz harika olmuş keşke daha önce foruma katılsaydım.bende hadımköyde oturuyorum ve sürekli sizinde gittiğiniz gibi sazlı bosna baraj gölünde stres atıyorum bidahaki buluşma olursa bende katılabilirim haberdar...
  18. uye46

Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :( kimyasal ve katkı maddesinin kesinlikle kullanılmamasını önerdi DENSO distribütörü enjektörleriniz garanti dışı kalır dediler. bu sabah ta farlı bir yöntem deneyerek araç kontak açıkken marşa basmadan önce mazot filtresinin oradaki hava alma...

19. uye46

Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :( paylaşım için çok teşekkürler buradaki etkenleride dikkate alarak tekrar bir analiz yapacağız inşallah olumlu olur da kafam rahatlar
  20. uye46

Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :( pardon model ve km yazmayı unutmuşum konuyu hemen düzenledim, aracım 2007 model 350000 km de motor komprosünü de ölçtürdük motordada sorun yok,yağ yakma eksiltme su eksiltme,yağ kaçağı ,motorda üfleme terleme,hararet dengesizliği vs bir şey...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.