Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (ta2rx)
Elinize sağlık Kemal bey
Nasipse bende bir karavan düşünüyorum. Bilgilerinizden faydalandım takipteyim kolay gelsin.
Ynt: Mesaj Yazdığım Yada İşaret Koyduğum Konulara Ulaşma
Yalnız değilmişim sevindim :)
Ben favorilerimi görmek için herhangi bir konuyu favorime ekle diyorum açılan sayfadan giriyorum... Şimdilik öyle bir çözüm buldum... :)
Birde bende teşekkür butonu yok herkes birbirine teşekkür ediyor...
Ynt: Teşekkür Butonu Ve Takip Yazılar Hakkında
Teşekkür et butonu bende neden yok... :( Birde farklı bir sorun ama ben favorilerime eklediğim konuları nerden takip edeceğim. Bulamadım maalesef :(
Ynt: Desülfatör Kullanan Ya Da Yapan Var Mı?
Bende aşağıda resmi olan Deca Fl2213d şarj aletini kullanıyorum. Benim henüz bir karavanım olmadığı için sadece arabanın sulu aküsünde kullanma imkanım oluyor. Sülfatlaşmış eski bir aküm vardı cihazı kullanarak kurtardım ama tekrar araca takıp...
Ynt: Baba-oğul Karavan İle Avrupa Yollarında
Emre bey seyahatiniz bize ışık tutacağını düşünerek devamını bekliyor ve takip ediyoruz....
Nasipse bizde benzer bir planla 04.09.2014 de yola çıkacağız....
Ynt: T3 Westfalia İle Avrupa Gezimiz...
Merhaba,
Almanya da LPG doldururken kullandığınız aparatı satın mı aldınız yoksa benzin istasyonlarında kullanmak için bulunuyor mu? Eğer Türkiye den almış iseniz nereden aldınız. Ay sonu yapmayı planladığımız gezimizde bizimde ihtiyacımız olacak...
Ynt: Volkswagen T5 'le Avrupa Gezimiz- 2012
Öncelikle Güzel bir gezi olmuş. Paylaşımlarınız için teşekkürler...
Yazınızın bu bölümünü okurken benzer durumları bende yaşadığım için çok duygulandım açıkçası..... Allah annenize rahmet eylesin...
Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz...
Alper bey gerçekten çok güzel bir gezi olmuş... Dün okumaya başladığım yazınızı bugün bitirebildim. :) Bende sizin planınıza benzer bir gezi yapmak istiyorum. Sizden öğrenmek istediğim konu ise LPG ile ilgili yazınızda bahsetmişsiniz dolum yeri sadece...