Arama sonuçlarınız

1. toskorf

02.10.2016 Pazar Günü Ömerli Barajı Ve Çevresinde Tanışma Ve Gezi

Merhaba ben 1 veya 2 kişi olarak katılmayı umuyorum, yalnız saat ne düşünüyorsunuz? Katılacağım yer terste biraz uzak. İsmim Onur. Ve ne kadar ağır offroad yapılır? Suzuki Vitara 1994 manuel, çeki demiri dışında üstünde hiçbirşey yok

2. toskorf

Saroz Körfezi Ücretsiz Kamp Alanları

Fatma kadın yakın zamanda ihaleyle özel arazi oldu diye biliyorum, sordurmakta fayda var..
  3. toskorf

Kamp Arkadaşları ...

resim? pics or didnt happen : p ben de katılmak istiyorum whatsapp'a, numarayı kim ekliyor?

4. toskorf

Artık Vaktidir!

E açıkla hadi : )
  5. toskorf

Kamp Arkadaşları ...

Böyle kaç tane grup kuruldu, hiç gerçekleştirilemiyor bu galiba : )

6. toskorf

Uyku Tulumu Boyutları Hk.

Hatta XXL alırsanız 2 kişi içine sığılabiliyor : )

7. toskorf

Uyku Tulumu Boyutları Hk.

Merhaba, 220cm maksimum boy. 1.76 ile kullanmanın hiçbir mahsuru yok, altta kalan kısmı ayağınızın altına doğru kıvırıverin : ) Ben de Forclaz 220 5 derece kullanıyorum. Boyum 1.84
  8. toskorf

Ilk Acemi Abant Kış Kampı Hezayanım

İnat ve inancınızı tebrik ediyorum : DD ben de yıllar önce yanlış bir çadır tercihiyle kötü başlamıştım, gece defalarca üstüme devrildi çadır : ) sonra zmanla ustalaştık.
  9. toskorf

Yeni Başlayan Bu Çifte Güncel Bilgilerle Yardımcı Olabilir Misiniz? (çanakkale/balıkesir)

Merhaba, Bunlardan birebir kaldıklarımı bildiklerimi yazayım: -Gökçeada tam bir kamp cennetidir. Güzelcekoy (güneyde), Kefaloz (Eşelek) ve Marmaros'ta kaldım, türkiyede gece en fazla yıldız orda var, şoke olursunuz : ) çok rüzgarlı, biz yaz mevsiminde kaldık hep, kitesurf için gittiğimiz için...

10. toskorf

Istanbul Civarında Hafif Off-road Gezisi

Biz 2 kişi olarak katılabiliriz kızarkadaşımla. Konaklama ise çadır ekimde zor olur sanki.

11. toskorf

Saroz Körfezi Ücretsiz Kamp Alanları

Merhaba, Sorduğunuz tarih geçmiş, ama Mecidiye'de Uzunkum var açık kamp yapılan. Resim paylaşan da oldu geçenlerde. Gelibolu yarımadası Kabatepe sahillerinde de her yer açık ve ücretsiz. Yine Gelibolu'ya giderken Kavaklı'nın sahil tarafında alan var, ama ağaçsız.
  12. toskorf

Saroz Uzunkum Kampımdan Resimler

Çok güzel görünüyor, iyi kamplar

13. toskorf

Kamp Yapmak Için Bir Grup Oluşturalım

attım
  14. toskorf

Uyar haftasonu İstanbul çevresi biz de varız, cumartesi geceleriz. (23'ü)
  15. toskorf

Su kenarında kamp tehlikelidir valla iyi cesaret : ) akçakese mi burası?

16. toskorf

Kampçı Var Mı Kampçı :)

Jimny süper : ) 2 kişi olarak biz de varız kampa. Şile/Ağva arası kamplık deniz kenarı güzel yerler biliyorum.
  17. toskorf

Merhaba, Biz de 2 kişi haftasonları İstanbul civarı ve başka yerlerde çadırla kamp kuruyoruz. Arazi aracıyla gidiyoruz. Haberdar olmak / kamp yapacak gruplara katılmak isteriz. İstanbul'da Şile-Ağva arası güvenli, güzel ve tamamen doğal koylar biliyoruz çadır kurulacak. Misal Ağva tarafı:
  18. toskorf

Hafif Off-road ve temel gereksinimler

Merhabalar, Forumda yeniyim. Off-road tecrübem yok, organizasyonlara katılacağım. Çok temel olarak ihtiyaçlar nelerdir? Örneğin çeki demirim var, boynuz var fakat halat yok. Koruma demirim de yok. Hafif bir başlangıç off-road'u için büyüklü-küçüklü temel ihtiyaçlar nelerdir? Teşekkürler, selamlar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri