Arama sonuçlarınız

1. tahsin14

harici dijital hararet ve devir saati

Ynt: harici dijital hararet ve devir saati cihaz 84 tl taksitlede satılıyor. malum sitede ilanı vara yada telefonla direk sipariş verebilirsiniz tel no yazmıştım

2. tahsin14

Ynt: harici dijital hararet ve devir saati o konuda verdiğim telden üretici ile temasa geçebilirsiniz,yardımcı olacaktır.
  3. tahsin14

Ynt: harici dijital hararet ve devir saati Benden önce Abdullah Bey cevaplamış sağolsun.Kendisi bana bu cihazı öneren arkadaşımızdır zaten,teşekkür ediyorum.

4. tahsin14

Ynt: harici dijital hararet ve devir saati unutmuşum Mehmet ACAR 537 2793056
  5. tahsin14

Merhaba arkadaşlar 2000 model jlx vitaramın hararet salınımlarını kendi göstergesinden izleyemiyordum.Sesli uyarı yapan bir cihaz araştırıyordum.Geçen hafta bir tane buldum .Bu forumda daha önce değişik model cihazı olan arkadaştan bu cihazı satın aldım.Aracıma monte ettim ,çalıştırdım ve çok...

6. tahsin14

Suzuki Vitara 2001 Otamatik Hub 1 Adet

Ynt: Suzuki Vitara 2001 Otamatik Hub 1 Adet Teşekkürler İlhami bey Ben arızalı olan hub ı Serkan beyin yönlendirmesi ile Özyakuplar Özcan ustaya gönderdim Dün telefonla görüştüğümüzde arızalı olan parçaları değiştirip bana geri gönderdiğni söyledi.Şimdi kargodan hub ın gelmesini bekliyorum...

7. tahsin14

Suzuki Vitara 2001 Otamatik Hub 1 Adet

Ynt: Suzuki Vitara 2001 Otamatik Hub 1 Adet MERHABA arızalı olan hub duruyormu bana parçası için lazım satarsanız parça yada tamamına talibim
  8. tahsin14

ÇIKMA VİTARA HUB

Ynt: ÇIKMA VİTARA HUB merhaba otomatik olan hubların arızalı olanı varmı bana bir adet parçası için lazım kendiminkileri takarken içinde en dışta bulunan dişliyi kırdım ya da 1 adet almak istesek kaça olur
  9. tahsin14

6 aydır vitara bulamadım pes etmek üzereyim

Ynt: 6 aydır vitara bulamadım pes etmek üzereyim merhaba işin çok zor kardeşim bende senin gibi kriterlere sahipken arac alamadım biraz değişiklik yapman gerek ama parada ama arabada

10. tahsin14

Temiz Vitara JLX arıyorum.

Ynt: Temiz Vitara JLX arıyorum. doğru aldığım şahıs Ankara girişinde hararet yaptırmış o zaman motor yaptırmış neler yaptırdığınıda bilmiyorum ilgilenmedimde onun bana dediği sözler bunlar benim için birinci şart karoser

11. tahsin14

Ynt: Temiz Vitara JLX arıyorum. linkin sonuna merhaba takılmış ilan no dan araştır kolay gelsin
  12. tahsin14

Ynt: Temiz Vitara JLX arıyorum. MERHABA bizim ilanımız var bir incele istersen ben de bu arada başka araç bakıyorum olursa http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-degisensiz-kazasiz-araziye-girmemis-107307465/detaymerhaba

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri