Arama sonuçlarınız

1. M

Malzeme

Ynt: Malzeme Teklifiniz için çook ama çok teşekkür ederim ayrıca yardım severliğinizden dolayı ama müsait değilim yoksa çok isterdim.Kamp konusuna gelince seveceğimi umuyorum çünkü kamp hayatı yaşam tarzı olarak bana hitap ediyor gerçekten ama tabiki deneyeceğiz bakalım ne olacak.Ama onun için...

2. M

Malzeme

Ynt: Malzeme Teşekkür ederim bilgileriniz için.Sizden daha çok bilgi almal tecrübelerinizden yararlanmak isterim.Dediğiniz gibi tulum o şekilde biraz pahalı.Ben birkaç arkadaş hafta sonları falan 1-2 gecelik küçük kamplar ve gezintiler yapmayı düşünüyorum başlangıç aşaması olarak.Belki yazın...
  3. M

Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim!

Ynt: Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim! Peki internet sayfasındaki fiyatlarla mağaza satış fiyatları aynı mı?

4. M

Malzeme

Ynt: Malzeme Teşekkürler ilginiz için. Uyku tulumu kaç kişilik.2 kişilik çadır almayı düşünüyorum.Sorun olurmu. -7 dereceye dayanıklı olduğunu söylemişsiniz.Yaz ve bahar dönemleri içinde uygun mudur bu tulum.Bilmediğimden soruyorum.Aşırı sıcak olmasın daha sonra :D Ayrıca sizden küçük bi...
  5. M

Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim!

Ynt: Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim! İnternet alışverişinde nasıl yararlanabiliriz.

6. M

Malzeme

Arkadaşlar Merhaba herkese. Kamp işine merak saldım ve daha önce böyle bir deneyimim olmadığı için malzeme seçimi konusunda hiçbir fikrim yok.Almam gereken malzemeleri biliyorum fakat marka ve kalite konusunda hiçbir bilgim yok.Ayrıca öğrenciyim ve çok yüksek fiyatlara malzeme alamam.Bu yüzden...

7. M

Acemi

Öncelikle herkese merhaba.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz