Arama sonuçlarınız

1. Ali KAŞIKÇI

Nissan X-trail T30 Termostat Ve Antifriz Değişimi

Evde temizleme işi de bitmişti. Normalde bu kadar yer açılmışken motor içini de detaylı temizleyip sonrasında parçaları takmayı planlıyordum. Zaman olmadığından mecbur aracı toplamaya başladım. Bu arada internetten antifrizle birlikte sıvı conta da sipariş etmiştim. İlk eklediğim teknik...

2. Ali KAŞIKÇI

zor olan kısımı atlatmıştık. Eve çıkınca arabadan çıkan ikinci termostatı hemen kaynayan suya atıp gözlemledim. açılıp kapanıyordu ancak yanlış sıcaklıklarda.neyse devam edelim. radyatörden çıkan çamur. gözenekler açık gibi görünsede baya bir çamur aktı. Yedek su deposunun iç yüzeyi tortu...
  3. Ali KAŞIKÇI

devam edelim sökmeye. yedek su tankı ve radyyatörü de aldıktan sonra baya bir yer açıldı. Normalde bu kadar sökmüşken devirdaim pompasını da söküp çarklarını kontrol edicektim ancak oraya ulaşmak için klima motorunu sökmek gerektiğinden üşendim ve söktüğüm parçaları alarak eve çıktım

4. Ali KAŞIKÇI

hortumları sökmeye başlamadan önce radyatörün alt hortumunu çıkarıp tüm suyu boşaltıyoruz. Akü ve filtreleri söktükten sonra 2. termostatın olduğu kısımdaki hortumları sensör söketlerini çıkarıyoruz. sonra 4 adet civatasını söküp ordaki parçayı alıyoruz. Burda bir ayrıntı var. Az bilinen bu...

5. Ali KAŞIKÇI

Ve başlıyoruz kendime yer açmak için rahat çalışmak için ve çok kirli olduğundan temizleyebileceğim herşeyi söktüm. İlk olarak hava filtresi ve borularını aldım. aküyü çıkarttım. Akünün altındaki metal parçayı söktüm.

6. Ali KAŞIKÇI

Herkese merhaba. 2004 model nissan x trail araç sahibi olarak termostat ve antifriz değişimi hakkında paylaşımda bulunacağım. 3-4 ay öncesinde yaz ortalarında kocaelinden pendiğe gelirken trafiğin sıkışması ile yavaşladığım sırada gözüm birden hararet ibresine gitti ki kırmızı bölgenin sınırına...
  7. Ali KAŞIKÇI

X Trail T30 Diferansiyeli İçin Hangi Yağı Kullanmalı

Bu arada ayarlı tork kolu kullanıyor iseniz tahliye ve dolum tapaları için tork değeri 35Nm.
  8. Ali KAŞIKÇI

iki adet alyanlı tapası var alttakini söküp yağı boşaltıyoruz. sonra üsttekini söküp alt tapayı kapatıyoruz. kapastesi yüksek beslenme şırıngası tarzında bir şırınga ve şırıngaya uygun çapta şeffaf bir hortum ile yağı kutudan çekip içeri basıyorsunuz. Taki yağ içerden taşıp aynı yerin kenarından...

9. Ali KAŞIKÇI

merhabalar nissan x trail t30 2004 model aracın tüm sıvıları hakkında bilgileri ekli görselde teknik klavuzunda yazmaktadır. Yakın zamanda kartalda özel bir serviste değişim yaptırdım. 2 litre yag 100 tl 50 tl de işçilik olarak 150 tl ye değişim yaptırdım. Petrol Ofisi Maxigear Ep-x 80w/90...

10. Ali KAŞIKÇI

2004 Nissan X Trail Otomatik Şanzıman Yardım

Herkese merhaba, 2004 model Nissan x trail T30 aracımın şanzımanın da sorun çıktı. Araç geri gitmiyor. İlk önce geri vitese taktigimizda gaz verince vuruntulu olarak gidiyordu. Sonrasında artik hiç gitmemeye başladı yani R ye alıyoruz gaz verince araç boşta gibi gitmiyor. Sadece düz bir zeminde...
  11. Ali KAŞIKÇI

X-trail Ve Yakıt Tüketimi

Merhaba 2004 model T30 2.0 benzin/ LPG Nissan x trail kullanıcısıyım. Şehir içi 100 km de 14.5 litre gaz tuketiyor. Şehirlerarası 100km de 11.7 ile 13.5 litre arası yakıt tüketimi var. 110 km/h hızı gecmezseniz yokuslarda sabırlı olup basmadan giderseniz 11.7 litrelere düşüyor. 120 km/h ve...

12. Ali KAŞIKÇI

Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Öncelikle herkese merhaba. sormak istediğim iki soru var; İlk olarak daha önce çok kısa muhabbetleri geçmişti gdi motora lpg uygulanmıyor diye. BRC nin çıkarttığı LDİ sistemi şuan GDİ motorlu araçlarda uygulanıyor. Bu sistem pinine...
  13. Ali KAŞIKÇI

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız merhaba bülent bey konunun güncel kalması için izniniz olursa pinin ile ilgili bir kaç soru daha sormak istiyorum. aracın standart donanımında SS4-İ çekiş sistemi, sınırlı kaymalı diferansiyel(LSD) özelliği var. LSD diferansiyel ile ilgili...
  14. Ali KAŞIKÇI

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Bülent bey cevabınız için çok teşekkür ederim bilmediğim bi çok özellik öğrendim pininle ilgili. aracı zaten çok seviyordum bu özellikleri öğrenince daha da çok sevdim. inşallah zamanı gelince bende sizin ki gibi temiz bir pinin bulup...

15. Ali KAŞIKÇI

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız öncelikle herkese merhaba. pinin de otomatik viteste P R N D 2 L seçenekleri var ilk dördünü biliyorum ancak 2 ve L seçeneği ne anlama geliyor ? hangi durumlarda kullanılıyor bilgilendirirseniz sevinirim. Bu arada pinin ile ilgili...
  16. Ali KAŞIKÇI

Gürcistandan Telefon Alma Ve Yakıt Alma Hakkında Güncel Bilgiler

Ynt: Gürcistandan Telefon Alma Ve Yakıt Alma Hakkında Güncel Bilgiler valla otobüslerin tırların deposu 1000 litreden fazla mazot alıyo ilave depoya ne gerek var artık ulusoy metro felan batum a kadar sefer yapıyo batumda fulleyip geliyolar:)
  17. Ali KAŞIKÇI

Ynt: Gürcistandan Telefon Alma Ve Yakıt Alma Hakkında Güncel Bilgiler :) jandarma olan arkadaşımız doğuda herkez kaçak elektrik kullanıyo hemde son sistem bi tuşa basıyolar normale dönüyo bi tuşa basıyolar kaçağa istisnasıs herkez kullanıyo ayrıca katırlarla yapılan şey kaçakçılıktır bizim...

18. Ali KAŞIKÇI

Ynt: Gürcistandan Telefon Alma Ve Yakıt Alma Hakkında Güncel Bilgiler lpg tankının içine benzin doldurulsa gümrükte bu fark edilirmi?
  19. Ali KAŞIKÇI

Ynt: Gürcistandan Telefon Alma Ve Yakıt Alma Hakkında Güncel Bilgiler Burak bey aracınız 60 lt benzin alsa türkiyede 300 liraya fullersin orda 130 liraya aradaki fark 170 lira. ayda üç kez depo fullesen 510 tl fark eder. aylık 510 tl kirada evin varmış gibi olursun. hopa da yaşasam sadece depo...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri