Arama sonuçlarınız

1. M

Cj2a-cj3a Yardım!

Cj2a ve cj3a arasında dış görünüş itibariyle ön siperin ilkinde ikiye ayrık vaziyette olması dışında bir fark var mıdır. bu modellerde trafikteki kaydına bakarak model yılı 48 ve öncesidir, o halde bu cj2adır demek yanıltıcı olabiliyor. Örneğin kontak yeri benim gördüğüm bazı cj3alarda...

2. M

54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı!

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! ok. teşekkür ederim
  3. M

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! benim kabin bana yüksek geldi. 195 cm zeminden tepeye kadar. konya belediyesinde makam aracı olarak kullanılacağından -1950'lerin kafasıyla- görkemli gözüksün diye büyük yapmışlar kabini.

4. M

54 Willys Kupası-proje İçin Think Thank

Ynt: 54 Willys Kupası-proje İçin Think Thank bir tane hurdaya ayrılmış cj5 deposu buldum. içime sinmedi. konya sanayinde depo yapan yerler varmış. ama ne derece sağlıklı olur bilemiyorum. istanbuldan sordum, 370 tl dediler hocam. olmazsa alırım ordan.
  5. M

Ynt: 54 Willys Kupası-proje İçin Think Thank bir sürü ikinci el sayfası var, dolayısıyla bulamadım. tam olarak nerede acaba.

6. M

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! teşekkürler seyit hocam. sanırım önümüzdeki yıl tayinimi tokata isteyeceğim :) seyit hocam ilk resimden anlamamız gereken, kabinli jeepin yerden yüksekliği 205 cm mi? bir de size özelden mail yazmıştım. acaba gelmedi mi.

7. M

Ynt: 54 Willys Kupası-proje İçin Think Thank merhabalar hocam, böyle bir şey düşünmemin nedeni aracın toplanmasını daha ucuza getirme isteğidir. aracın kaportası sağlam aslında. iki yerde çürük var. onun dışında pas var. ama dediğiniz gibi bundan daha sağlamını daha ucuza alamayız herhalde. şu...
  8. M

değerli dostlar bir önceki başlıktan hatırlarsanız resimdeki willysi almıştım. aracın mekanik aksamı iyi. ancak kupanın kaporta boya yapılıp kabinin çıkarılıp ön siperin orjinale döndürülmesi gerekiyor. bu şekilde kesip biçmektense bir kupa mı alsam acaba ? tabi bu kupayı orijinal bir şekilde...
  9. M

Willys Test

Ynt: Willys Test askerleri de willy-overland fabrikası yapmış bence.:)

10. M

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! dostlar bir sorum olacak. tenteli yahut kabinli olarak 1954 willys'i olanlar varsa acaba aracın zeminden yüksekliği ne kadar. kendiminkiyle kıyaslayacağım.

11. M

Willys jeep kül tablası

Ynt: Willys Jeep Kül Tablası teşekkür ederim. çok güzel toplamışsınız. bakmak bile zevk veriyor insana.
  12. M

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! 54'ün ilk tuz gölü safarisi.

13. M

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! eğer 1942 ise askeri versiyondur. willys MB olması gerekir. türkiyede olduğunu hiç düşünmüyordum. hem o haliyle bile iş yapar bence :) fotoğraflarını koyabilir misiniz.
  14. M

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı!
  15. M

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! kumlama yaptırıp öylece dolaşmak lazım:)

16. M

Zor Karar İçin Yardım..

Ynt: Zor Karar İçin Yardım.. willys alacaksanız iyi araştırmanızı öneririm. ben 1 yıla yakın araştırdım. son 5 ayda yoğunlaştırdım. nihayet geçen hafta cj3b aldım. ik birkaç ay içinde baktığım jeeplerde daha detaylı araştırdıkça sorun çıktı. bu aldığım jeepi de karar vermeden önce çok ince...
  17. M

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! dediğiniz gibi seyit hocam bir süre bineyim. bugün bir ustaya ön siper ve kabini gösterdim. sonradan monte edildiğine inanamadı. hiçbir iz bulamadı. yapanlar sağlam iş çıkarmış yani. hocam bir taraftan şöyle de düşünüyorum: bu kabin bu siperle...
  18. M

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! sağolun. ben de babanız gibi düşündüm herhalde:) dış aksamı 1973'te konya belediyesinden ihaleyle satıldığından beri hiç bakım görmemiş. ancak kaputun altı güzel diye aldım. benim de sağ kolum hala ağrıyor bu arada. jeep, işteyken bile kendini...

19. M

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! teşekkür ederim. ihtiyaç duyacağım mutlaka. sizinki gibi bir çalışma olmaz ama eli ayağı düzgün olsun istiyorum ben de. seyit hocamın tavsiyesine uyup önce biraz kullanacağım. ancak acil olan bişey var; sahibi benzin deposu delindiği için çıkarıp...
  20. M

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! ben de anlayamadım. belki de eski sahibinin kendi kafasına göre yaptığı ilave bişiler de olabilir. hocam bu araca; kumlama, kaporta boya, döşeme değişikliği uygulayacam inş. sıralama nasıl olmalı acaba. hepsini farklı bir ustada yaptırcam. yahut...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri