Arama sonuçlarınız

1. M

54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı!

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! haklısınız seyit hocam. o sesi sevmesem 7,5 saatlik yol gidilmezdi. ben de hep dinledim gelirken aracı. 3. vitesde 70,80 le giderken gazdan ayağımı çekince sol bacağımın altından normalde olmayan bir ses duyuyorum. sesi tanımlayamıyorum. hem orda...

2. M

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! sağolun macrem. ayrıca, seyit, Gültekin, sinannasırlı, Çırakoğlu, smlhyk beylere de teşekkürler. evet hem ben hem cj3b sağ salim geldik. yorucu bir yolculuk oldu. 340 kmlik bir yolculuktu. yolun yarısı dağlık yarısı da düzlüktü.44 kuruş yakmış...
  3. M

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! ve 54 evin önünde

4. M

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! son düzlük! farlar uzun kısa da çalışıyor :)
  5. M

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! konya. aracın şehir içi reflekslerini tanımadığımdan mesafeli duruyorum görüldüğü gibi :)

6. M

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! 160 km kaldı. konyaya az kaldı. sonra Aksaray inş. araç 90 yapıyor. belki birkaç km daha aşması münkün. ancak ben 75le gidiyorum. sanki bu araç için normali buymuş gibi geldi. bilenler daha doğrusunu söyleyebilir bunun için. hararet 80'de stabil...

7. M

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! eğiste deresinden çıkış ve karşıda kop projesinin başlangıç noktası.
  8. M

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! taşkent çıkışında otostop çeken bir kişiyi de taşıdım köyüne kadar. nerdeyse köyünde inmeyip devam edecekti benimle yolculuğa.
  9. M

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! her yerde taş var, taşkentte.

10. M

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! burası baya soğuk

11. M

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! gidemediğin yer senin değildir. willysle her yer senindir.:)
  12. M

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! Beklediğimden iyi gidiyor doğrusu. henüz max. hızını deneyecek bir düzlük bulamadım.:) şimdide ikinci torosları çıktık. çok dik rampalar vardı. biryerde 2. vites baygın gitti. 1. vitesde çok yavaş oldu. çok basınca birle hararet hafif 80'nin...

13. M

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! Devam
  14. M

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! sağolun hocam. ermenekten serper denilen mevkiye dik inişler.
  15. M

yeni aldığım 54'le uzun yolculuğumdan (ermenek-aksaray) kareler sunacağım size inş. Not: dünkü deneme sürüşü hariç hiç kullanmadım daha önce.. bu nedenle yardım ve yorumlarınızla bana eşlik ederseniz memnun olurum..

16. M

54 Willys(cj 3b) - Hararet- Uzun Yol

Ynt: 54 Willys(cj 3b) - Hararet- Uzun Yol hocam araçın mekanik durumu iyi. aracın geçmişini de incelettim. 1973'e kadar konya belediyesi tarafından kullanılmış. kapı üstlerinde belediyenin amblemleri duruyor hala. kullanıcıların dediğine göre belediyede makam aracı olarak kullanıldığı için...
  17. M

Ynt: 54 Willys(cj 3b) - Hararet- Uzun Yol Diger resimler
  18. M

Ynt: 54 Willys(cj 3b) - Hararet- Uzun Yol Arac bu. Nedense biraz kucuk gibi geldi. Kucuk modeleri yok degilmi bunlarin.?

19. M

Ynt: 54 Willys(cj 3b) - Hararet- Uzun Yol Tesekkur ederim. Soylediginiz seyler hem rahatlatti hem de bazi hususlarda beni daha dikkatli olmaya sevketti. Bir de bu cj3b 54 modeller gercekte kac motor. Yakit durumu nasil acaba bunlarin. Bilgi verirseniz sevinirim
  20. M

Willys jeep kül tablası

Ynt: Willys Jeep Kül Tablası sinan bey bu küllük göstermek için koyduğunuz fotoğraf profil fotonuzdaki jeepemi ait. kaç model acaba aracınız. birkaç resim paylaşmanız mümkün mü.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri