Arama sonuçlarınız

1. M

54 Willys(cj 3b) - Hararet- Uzun Yol

Ynt: 54 Willys(cj 3b) - Hararet- Uzun Yol nihai kararımı vermedim henüz ama almayı tasarladığım bir araç hocam bu.göstergeler çalışıyor. sahibi sorun çıkarmaz diyor da ben bu araçların hararet bakımından hassas olduğunu düşündüğümden sordum. bir de 250 kmlik yolun 150km si Toroslarda. inişli...

2. M

54 Willys(cj 3b) - Hararet- Uzun Yol

merhaba değerli dostlar, size bir sorum olacak. 54 model bir cj3b ile yaklaşık 250 km yol gidecem inş. bu yolculukta aracın hararet yapmaması için ne yapmalıyım. püf nokta diyebiliceğimiz tavsiyeleriniz var mı. hararet yaparsa ne yapmalıyım. yahut willys ruhundan anlayan arkadaşların bu...
  3. M

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım teşekkür ederim hocam.

4. M

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım evet seyit hocam 25 santim uzatılmış. diğer görüntü kirliliği yaratan hususlar (jant, tampon, boya, yandaki willys yazısı) düzeltilirse cj3a daha makul diyorsunuz sanırım.
  5. M

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım not:cj3a'yı alırsam orijinal tampon, lastik ve jantlarıyla alacağım. bu halde değil.

6. M

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım değerli dostlar, bir sorum olacak. "klasik ve orijinal" willys arıyorum. 1948 model bir cj3a ile 1954 model bir cj3b arasında kaldım. cj3a, 25 santim uzatılmış. onun dışında herşeyi orijinal. ancak kendi zevkime göre boya masrafı var. cj3b ise tamamen...

7. M

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep Tamam seyit hocam. Hocam bu tuv'de çıkabilecek muhtemel sorunlar nelerdir. hangi bilgileri karşılaştıralım ? Bir de bu araçların motoru ruhsatta 1600 filan gözüküyor. gerçekte kaç motor bunlar hocam?
  8. M

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep çok sağolun hocam verdiğiniz değerli bilgiler için.
  9. M

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep hocam araç 1963 model gözüküyor trafikte. aracın diğer kayıtlı bilgileri de var bende. mail adresiniz varsa sizinle paylaşabilirim. yahut ben yazayım: mustafailhan70@hotmail.com.. evet mekanik aksamında da bir problem yoksa almayı düşünüyorum. doğrudan irtibata geçerek...

10. M

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep 5.foto

11. M

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep 4.foto
  12. M

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep 3. foto

13. M

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep 2. foto
  14. M

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep teşekkür hocam. sizce aşağıya resmini attığım araca tuzla denebilir mi. araç harikan motora sahip ve ilk motoru. kasayla oynanmamış gözüküyor. fikir verirseniz sevinirim hocam
  15. M

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep seyit hocam o halde şunu sorabilir miyim: 1963 model tuzla jeep var mıdır. ikinci sorum da şu: willys amblemi bu jeeplerde hangi yıla kadar kullanılmıştır. cevaplarsanız çok sevinirim

16. M

Tuzla- Acil

merhaba dostlar, bir sorum olacak. 1963 model bir willys'in cj5 mi, cj3b mi olduğunu nasıl anlarız. bir jeep buldum 1963 model. sahibi diyor ki bu tuzla diyor. ancak araç kısa şase. orijinal harikan motor. bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. aşağıya foto atmaya çalışacam.
  17. M

Willys

Ynt: Willys teşekkür ederim seyyit ustam. ben biraz daha inceleyeyim.benim amacım, hem merakımı gidermek hem de aldığım jeepi uzun süreli kullanmak. arazide kullanacağım, ama off road tarzı kullanmak için değil, tuz gölü civarında gezinti yapabilmek amaçlı istiyorum. uzun süreli kullanmak...
  18. M

Willys

Ynt: Willys çok teşekkür ediyorum seyyit ustam. ben ikincisini kısa şasi diye biliyordum. oda mı uzatılmış. birde yüksek kaput ile alçak kaputun farkı ne acaba. hangi modeller alçak hangileri yüksek kaput. örneğin buda mı yüksek kaput:http://www.araba.com/237996836/Jeep-Willy-18 cj5 gibi ön...

19. M

Willys

Ynt: Willys yukardaki iki foto aynı jeep'e ait. bir de sayfanın başındaki mesajımın hemen altına bir link attım
  20. M

Willys

Ynt: Willys ikinci foto

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz