Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cooper discoverer at var bende. memnunum genel olarak . ıslakta pek beğenmiyorum onun dışında fena değil ses çok aşırı yok . kardada iyi kötü bişeler yapıyor
3,7 liberty ile 120 civarı sabit giderken 100 km de 13 litre lpg tüketiyorum.
140 - 150 civarı giderken 15 16 yakıyor rahat bazen daha fazla
birbiri ile alakasız arabalar biri atmosferik benzin 4*2 normal sürüş modu
biri turbo dizel sürekli 4*4
tüketim olarak cepten çıkan para çok farklı...
herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
aracın tekniği ile ilgili herkesten olumlu yorumlar geliyor kullanıcıları çok seviyor genelde
görünüş tamamen kişisel zevk . araba alırken dış görünüşüde benim için önemli şahsıma pek hitap etmediğinden şuan alacağımı zannetmem. lakin iş için...
belki dünyanın en düzgün arabası da olabilir bişe diyemem de o renk nedir. gerçekten zevkli bir arkadaşmış :D
ilk willisi çizen adamın kemikleri sızladı resmen
konforlu olayı ayrı. güvensizmiş gibi geliyor bilmeyene onu anlatmaya çalıştım.
mesela kj amartisörler sert virajda çok yatıyor hissi vermiyor. wj de daha fazla his veriyor ama insan bi süre sonra normali o olduğunu problem olmadığını alışınca hisseder anca
fluance den kj ye bininde kj çok...
ilk binince çok farklı geliyor.
kj den binince senin araba döşek gibi geliyor mesela. yaylanması flan çok farklı
bir müddet binsem vucut alışır muhtemelen farklı gelmez insana
ağır ofroad niyeti var ise bu kasa grandlar daha çok erken.
ağır ofroad yapılmayacak ise bu araba zaten bir çok yere stok halinde iyi bir at ile gider.
bu arabanın ofroad donanımlı olanı nedense tip olarak güzel durmuyor benim gözümde. zevk meselesi tabi gördüğüm hiçbir yükseltilmiş 3.0 hoşuma...
işin aslı kullandığımız arabaların hiçbiri akıllı işi değil :D
cj5 in biraz ilgisi fazla olur . arabanın dilinden de biraz anlamak lazım.
ben ilk araba olarak tercih etmezdim lakin bu iş zevk işi beğeniyorsanız dünyaya bidahamı geleceksiniz derim.
hocam açık konuşmak gerekirse cebimdeki son paraya jeep alırsam bidefa sorunlu olduğu mimlenmiş bir modeli seçmem.
benzinli zj parasına dizel wj almak kağıt üzerinde bile olmamalı. oluyorsa eğer bişe vardır bu işte.
ama kenardaki para çok önemli parça fiyatları yükseldi dolar kurundan dolayı 5...