Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
masraf konusunu ciddiye alın. benim arabada aldığımda pek bi masraf yok gibiydi bazıları keyfe keder bazıları mecburiyet 5000 harcamışım bile . 15 yaşında arabaları yürütmek bedava olmuyor
lakin 15 yaşındada uzun yola çıkmaya cesaret edecek pek arabada yok
en azından güvenliği yüksek arabalar
benim araç 2004.
temmuz pulunda normal ödenecek tutar 2 küsürdü kasko indiriminden 1500 e indi.
bu ocak ayında araba yaştan dolayı 800 e inecek diye ümit ediyorum ama hesaplama mantığı farklı ise 1 tane daha 1500 ödicem sonrakiler 800
vergisi budur 2004 lerin.
2003 ler 800 den devam artık
2004 modelini 10 aydır kullanıyorum çok keyifli bir araç.
tek memnuniyetsiz yönüm lpg tankı küçük menzil kısa onu değişip sorunu çözeceğim
boyutları şehir içinde rahat ettiriyor
arazidede özellikle yokuş iniş çıkış vs durumlarında yaklaşma açıları çok iyi ön tampon veya arka tamponu kolay...
tarihe dikkat etmeden okuyup bir an nerde bu fiyatlar var diye sinir oldum meğerse sene 2008 miş.
açıkçası konu çok güzel bizim gibi standart araç sahibi olup aracınız yükseltmek hevesinde olanlara güzel paylaşımlar olmuş.
bu rakamların güncel fiyatları ne durumda bugünkü piyasada.
liberty...
abi bu konu çok kafamı karıştıran bir konu.
2 adet araba olunca 2 adet kasko 2 adet trafik lastik bakım yakıt vs daha fazlaya denk gelmezmi
bazen niyet bozup hesap kitaba giriyorum da :D
açıkçası patlatsın değiştirin.antfirize dayanmayan radyatör normal su içinde iken de bi yerde bırakır işi akıtır zaten.
geçen gün radyatörde nemlenme vardı benim direk değiştirdim su mevzusu ciddi iş. para harcanacaksa ona harcamak lazım