Arama sonuçlarınız

1. B

Yardimmm Crv Rav4 Vİtaraa Xtraİl

hocam inanın paronayak oldum.ilk defa kredi filan bi araba aldık.conta yandı motor gömlek derkan 15 bin gitti psikolojı kalmadı.bodrum gibi yerde tanıdığm usta yok guvendiğim bildiğim.aldığım araç burda bir iki yere muhtaç bırakmaması lazım yani sanayide anlayanı çok olmalı.
  2. B

aynı paraya daha az km li ve daha yuksek modelli olduğundanmı???yada motor otomatik anzıman daha iyi mi?

3. B

neden sizce otomatik vites subaru foster
  4. B

hocam son olarak ilanların bır kısmı yarı otomatik bir kısmı tam otomatik yazıyor sanzumanlarına.bunlar rastgelemi yazılmıs ılancılar tararfndan oğle değilse siz hangisini önerirsınız.yani geri kaçırma yapma açsından

5. B

çok teşekkür ederim hocam çok ıyı aydınlattınız.

6. B

hocam xtrailde karar kıldık.bulamassak diğer seçenek olarak da foster.peki ben xtraili ekspere soktugumda özellikle neler başımı ağrıtır. yani motor şanzıman tamamsa alınrmıbirde sanırım 2003 2005 arası 150 bini çok geçmemeli sanırım.bıraz fazla soruyorum geçmişte captivadan 15bin olarak dilimiz...
  7. B

Hocam Subaru biraz daha arazi sanırım 4. 4 olduğundan.sanirim benim işimi otomatik xtrail görür.hem otomobil konforunda hem yüksek surus. Hem sessiz hem yakıt uygun.lpg li yani Doğru mu 2003 2004 xtrail.peki alırken nelere dikkat etmeliyim.yani otomobil olsa belli şeylerde bunlardan nasıl emin...
  8. B

Yokmu başka fikir ve deneyimlerini paylasacak sitede.

9. B

Hocam gönül ister sıfır yada az km li alalım ama bütçe bu.Maximum kirkbes lira otomatik suv.km leri kendim tahmini yazdım.yani parama Gore alabilecegim tahmini araclar bunlar.bunlarin artı ve eksilerini dusunerek sıralarsak ilk ucu ne olmalı mantık olarak

10. B

Peki hocam sıralarsak en azından ilk 3 seçenek hangisi olmalı
  11. B

BU ARAÇLARI KULLANAN ARKADAŞLAR VARMI ACABA BANA YARDIM EDEBİLECEK.OLUMLU OLUMSUZ YANLARI SÖYLEYECEK.

12. B

HERKESE SELAM.MUĞLADA MEMURUM.BAZI KONULARDA FİKRİM YOK VE YARDIM ALMAK İSTİYORUM BÜTÇEM MAKSİMUM 45000. SUV BİR ARAÇ İSTİYORUM,BENZİN DİZEL FARKETMEZ.KESİNLİKLE OTOMATİK VİTES OLACAK.OYLE DAĞ TAŞ GEZMEKTEN ZİYADE HAFTASONLARI KAMPİNGLER İÇİN HEM GENİŞ HEM YÜKSEK OLACAK.DAHA ONCE BİLMEDEN...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri