Arama sonuçlarınız

1. S

Land Rover Freelander 1 1.8 İ Vs Td4 Tavsiye

Ynt: Land Rover Freelander 1 1.8 İ Vs Td4 Tavsiye İyi günler Sy Anıl Bulut LR Freelander 2002 sonrası TD4 daha sorunsuz araçtır (ağır arazi şartlarında kullanmadığınız taktirde),1.8 den kesinlikle uzak durun Saygılar

2. S

Araba ile Ankara Doğu Karadeniz ve Gürcistan gezisi 2280 km

Ynt: Araba İle Ankara Doğu Karadeniz Ve Gürcistan Gezisi 2280 Km İyi günler Aracınız ile giriş yapabilmeniz için sadece aracın üzerinize kayıtlı olması gerekiyor. Ehliyetiniz gürcistanda geçerli Saygılar
  3. S

Araba ile Ankara Doğu Karadeniz ve Gürcistan gezisi 2280 km

Ynt: Araba İle Ankara Doğu Karadeniz Ve Gürcistan Gezisi 2280 Km İyi günler Sy Öğretmen 43 (İsminizi bilmediğim için ) Gürcistan da ingilizce bilen insan sayısı az ,ancak türkce bilen insan sayısı fazla,herhangi bir sorunla karşılaşacağınızı zannetmiyorum. Gezinizin gönlünüzce geçmesi...

4. S

Satılık 1993 Toyota 4runner

Ynt: Satılık 1993 Toyota 4runner İyi günler Sy Bayraktar Aracınız çok güzel hayırlı satışlar
  5. S

Sevgili Kızımın Nikah Ve Düğün Daveti

Ynt: Sevgili Kızımın Nikah Ve Düğün Daveti İyi günler Metin bey Kızınıza bir ömürboyu mutluluklar temenni ederim. Saygılar

6. S

Ramazan Bayramında Bir Gün Gürcistan

Ynt: Ramazan Bayramında Bir Gün Gürcistan İyi günler Sy Ünlütürk İlişikteki topic size yardımcı olabilir. Saygılar http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87034.0

7. S

Çanakkalede Kızarmış Peynir Helvası

Ynt: Çanakkalede Kızarmış Peynir Helvası İyi günler Çok iştah açıcı görünüyor,paylaşım için teşekkür ederim. Saygılar
  8. S

Çukur Yayla Keşif Turu

Ynt: Çukur Yayla Keşif Turu Sy Aydoğan Paylaşım için teşkkür ederim. Saygılar
  9. S

Nissan Patrol 1993 Highroof 4.2 Diesel Düz Vites

Ynt: Nissan Patrol 1993 Highroof 4.2 Diesel Düz Vites İyi günler Sy Tarkan Aracınız çok güzel hayırlı satışlar.

10. S

2004 Td4

Ynt: 2004 Td4 İyi günler Sy 112 Benim aracım 2002 TD4 LR Freelander,araç bakımlarını İstanbul da ve Ankara da Anıl otoda yaptırıyorum. Bu güne kadar sorun yaşamadım,eğer İstanbul da Anıl otoda bakım yaptırmak isterseniz,Gökan bey i telefon ile ararasanız size yardımcı olur (Ankara dan Batuhan...

11. S

2004 Td4

Ynt: 2004 Td4 İyi günler Sayın 112 (isminizi bilmediğim için) Geçmiş olsun,hangi şehirde yaşıyorsunuz (İstanbul,Ankara ve İzmir için iyi bir sevis önerebilirim) Selamlar
  12. S

Mayıs 2012 Batum Gezisi ve Notlarım

Ynt: Mayıs 2012 Batum Gezisi Ve Notlarım İyi günler Sy Yıldırım Batum güzel bir şehir. Batuma gitmeden önce Batu da güvenlik hakkında bilgi almak için Rize de emniyet müdürlüğünden görüş aldım.Emniyet müdürlüğünde yetkili memur " Batum da sorun ararsan sorun, bela ararsan bela, eylence...

13. S

Yapmayı Planladığımız Karadeniz Gezisi Konusunda Yardımlarınızı Bekliyoruz

Ynt: Yapmayı Planladığımız Karadeniz Gezisi Konusunda Yardımlarınızı Bekliyoruz İyi günler Sy Höyük 2012 Mayıs sonunda Karadeniz ve batum gezisi yapmıştım,gezinize yardımcı olabilir. Gezinizin gönlünüzce geçmesi dileğiyle Saygılar http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87034.0
  14. S

Çılgın Proje

Ynt: Çılgın Proje İyi günler Sy Karademir Hayalinizi gerçekleştirmeniz için,sabır ve bol para diliyorum. İlgi ile takip ediyorum. Saygılar
  15. S

Hayat Gezince Güzel-7-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-7- İyi günler Sayın Hoca Çok güzel bir seyehat olmuş paylaşım için teşekkür ederim Saygılar

16. S

Dev Toyota Hılux (2012)turkıye

Ynt: Dev Toyota Hılux (2012)turkıye İyi günler Sy Doğan Araç muhteşem olmuş,elinize,emeğinize sağlık. Araç sahibinin aracını iyi günlerde kullanması dileğiyle Saygılar
  17. S

Lastik Ebadı İle Gidilen Yol,hız Denklemi

Ynt: Lastik Ebadı İle Gidilen Yol,hız Denklemi İyi günler İlhan bey Hesaplamalar lastik çap oranlarını sonucu belirlenen % olduğu için mil olarak verilen çizelgede verilen km olarak alınabilir. Saygılar
  18. S

Ynt: Lastik Ebadı İle Gidilen Yol,hız Denklemi İyi günler İlhan bey Sizin de söylediğiniz gibi yakıt oranlarınızda yaklaşık %6.9 oranında fark olur. Saygılar

19. S

Ynt: Lastik Ebadı İle Gidilen Yol,hız Denklemi İyi günler İlhan bey Lastik çap oranlarınız 736/688=%6,9 Km oranlarınız 88/82,6=%6,5 Araç km niz 82,6 km x 1,069( Lastik çap oranı+1) =88,29 km yapmış olduğunuz gerçek km dir. Oranlar birbirine çok yakın binde 4 fark var Saygılar
  20. S

Gezenbilir; Geleneksel 3. Işık Dağı - Karagöl Bahar Kampı (27-28 Nisan 2013)

İyi günler Çok güzel bir bahar kampı olmuş,paylaşım için teşekkürler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler