Arama sonuçlarınız

1. S

Extreme 4x4 Toyota Hilux Satılıktır

Ynt: Extreme 4x4 Toyota Hilux Satılıktır İyi günler Gökan bey Aracınız çok güzel,özel durumunuzun istediğiniz gibi sonuçlanması ve aracınızı satmamanız dileğiyle (Satış kaçınılmaz ise hayırlı satışlar) Saygılar

2. S

ÇADIR KARAVAN

Ynt: Çadır Karavan İyi günler Kolaylıklar diliyorum,teçrit için kullanılan stafor malzemenin kanserojen olmamasına dikkat etmelisiniz. İç yalıtım için sıkıştırılmış 7-9 mm kalınlığında kanserojen olmıyan malzeme kullanırsanız iç alan daha geniş olur(iç alan en ve boy olarak 7 mm kullanırsanız...
  3. S

Şişme Kano Etkinliği (eskişehir-porsuk Barajı)

Ynt: Şişme Kano Etkinliği (eskişehir-porsuk Barajı) İyi günler Güzel bir etkinlik olmuş,paylaşım için teşekkürler

4. S

KARADAN MAVİ TUR 2

Ynt: Karadan Mavi Tur 2 İyi günler Sy Hoca Çok güzel fotograflar,paylaşım için teşekkürler. Araç üstü cadırınızdan memnunsanız nerede ve hangi bedele yaptırdığınız hakkında bilgi verebilirseniz memnun olurum.(özelden de bilgi gönderebilirsiniz) Saygılar Batuhan
  5. S

Kamp Yemeklerinden Bir Demet.

Ynt: Kamp Yemeklerinden Bir Demet. İyi günler Sy Karataş Adıyaman ilinde sabah kahvaltısında odun fırınına acı dolmalık biber ve patlıcan pişirdikten sonra aynı fırından pide alınır,kahvaltıda afiyetle yenir.Sabah kahvaltısında hazırlanan acı biber ve patlıcan ile yapılan dürüme de ABUZER...

6. S

Kamp Yemeklerinden Bir Demet.

Ynt: Kamp Yemeklerinden Bir Demet. İyi günler Sy Akgün Yemekler muhteşem,ancak başlık biraz mütevazi olmuş,başlık (Kamp MUHTEŞEM yemekleri) olmalıydı Saygılar

7. S

Siyah Grand Cherokee Zj

Ynt: Siyah Grand Cherokee Zj İyi günler Can bey Aracınız iyi ve mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle Saygılar
  8. S

Araç Seçimi

Ynt: Araç Seçimi İyi günler Freelander düşünüyorsanız,1.8 kesinlikle size çok sorun çıkarır.Freelander TD4 dizel 2002 (Motor BMW motorudur) ve sonrası size sorun çıkarmaz. Arazide zor şarlarlarda araç kullanmayı düşünüyorsanız suziki daha uygundur.Mersedes ile arazide gezmek size çok pahalıya...
  9. S

Sahibinden Satılık 2001 Nissan Pathfinder 3.5 Le 240 Bg

Ynt: Sahibinden Satılık 2001 Nissan Pathfinder 3.5 Le 240 Bg İyi günler Sy Ergün Aracınız çok güzel,hayırlı satışlar

10. S

Freelander TD4 Motorun Ömrü Kaç Kilometre?

Ynt: Freelander Td4 Motorun Ömrü Kaç Kilometre? İyi günler Sy MLD (İsminizi bilmediğim için) ANIL oto İstanbul Bostancı da Tel:216 5735959 Gökan bey 5322083152 (Ankara dan Batuhan bey tavsiye etti derseniz yardımcı olurlar, gitmeden randevu almanızda yarar var) Saygılar Batuhan

11. S

MEHMETLİ BÜKÜNE OFF ROAD 4

Ynt: Mehmetli Büküne Off Road 4 İyi günler Sy Hoca Paylaşım için teşekkür ederim. Saygılar
  12. S

Land Rover Parça Kataloğu

Ynt: Land Rover Parça Kataloğu İyi günler Sy Şahin Bana da gönderebiliseniz çok memnun olurum. Saygılar

13. S

Seyyah Yaşam Tarzı

Ynt: Seyyah Yaşam Tarzı İyi günler Kararlığınızı ve cesaretinizi taktir ediyorum,bir yıl Türkiye turu yapapacaksanız, gezeceğiniz yerleri mevsimlere göre planlamanız mantıklı olabilir.Yaz ayalarında kuzey ve iç anadulu,doğu anadolu,kış aylarında güney ve güney doğu anadolu gibi.Türkiyenin çoğu...
  14. S

Off Road Ve Kampa Hazır Araç

Ynt: Off Road Ve Kampa Hazır Araç İyi günler Cem bey Aracınız çok güzelmiş,hayırlı satışlar
  15. S

Deniz Kenarında 1 Hafta Kamp

Ynt: Deniz Kenarında 1 Hafta Kamp İyi günler Sy Rahatlar Çok güzel bir kamp ve balık avı olmuş,paylaşım için teşekkürler.

16. S

Bu Da Benim Vx100 Üm...

Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm... İyi günler Sy Altıngöz Aracınız çok güzel, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
  17. S

Güver Uçurumu

Ynt: Güver Uçurumu İyi günler Emre bey Çok güzel bir gezi olmuş,paylaşım için teşekkürler.
  18. S

Yeni Vitaram

Ynt: Yeni Vitaram İyi günler Yeni aracınızı, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle Saygılar

19. S

Yeni Aracım

Ynt: Yeni Aracım İyi günler Aracınız çok güzel,iyi günlerde kullanmanız dileğiyle Saygılar
  20. S

ÇADIR KARAVAN

Ynt: Çadır Karavan İyi günler Kolaylıklar diliyorum ve ilgi ile takip ediyorum. Saygılar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri