Arama sonuçlarınız

1. kaanrevan

Kamp Yerlerinde Güvenlik Çözümleri?

Hocam o zaman bu mantıkla alan darsa ve bu anlamda çok tehlike yoksa bu ipler takılmayabilir değil mi? Çünkü bizim de çocuklar çok durmaz 5 yaşındalar, kamp sandalyelerine oturdukları süre gün içinde hemen hemen yok gibi. Devamlı geziniyorlar. Rüzgar şiddetini arttırmaya başladığında veya gece...

2. kaanrevan

İşletmenin kendi çadırları da var. Üstten dronla çekilmiş bir fotoğrafta dikkatimi çekti, zaten denize sıfır zeytin ağaçlarının olduğu bir alan, kendi çadırlarındaki kapılar sahile bakacak şekilde kurulmuş. Çok az bir açı vermişler, örneğin 30 derece açı var sanırım. Bunun o zaman söylediğiniz...
  3. kaanrevan

Çadır kurulum video ve görselinde 5 adet gergi ipi ve 4 adette çadırın kendi zemin bölümlerinde olmak üzere toplam 9 kazık çakıyorlar. Ancak çadırla birlikte verilen 12 adet kazık var. Bunları sanırım yedek koymuşlar. Öncesinde acaba bir yeri atladım mı diye baktım ama açıkcası bulamadım. Bu...

4. kaanrevan

Arkadaşlar yeni bir başlık açmadan aklımdaki bir soruyuda burda sormak istedim. Cuma gününden itibaren 5 günlük bir kamp planlıyoruz. Daha önce hiç ÇADIR KAZIĞI çakan biri değilim. 45 derece açı ile çakılıyor vb. biraz araştırdım. Kamp yapacağımız yer Çanakkale Ayvacık' ta Assos taraflarında...
  5. kaanrevan

Kamp Uyku Tulumları

Kışlık dediğiniz hangisi hocam? Derece olarak?

6. kaanrevan

Çadır Içi Sıcaklık, Nem Ve Havalandırma???

Teşekkürler paylaşımlarınız için. 160 lık bir algida şemsiye aldım. Onu çok uzun vadeli düşünmediğim için kaliteli birşey almadım. Eşim A101' e gitmişti. Geçen haftanın ürünüymüş sanırım. Zaten sadece çocuklar için gölge olsun yeter. Çok fazla sahilde zaman geçirmeyi seven aile değiliz. Denize...

7. kaanrevan

Anlaşılmıştır. Deniz için de aslında farklı alternatifler var ama açıkcası bir de onların kurumları ile uğraşmak istemiyorum. En azından 2m lik gabardin kumaşlı bir şemsiye alıyım. Sanırım algida artık o işleri bıraktı. Önceden çok görürdük sahillerde :)
  8. kaanrevan

Çok teşekkür ederim. Bunu dikkate alacağım. Temmuz ayında 5 günlük kamp yapacağımız yerde brandalar var. Ancak sonrasında sahile inerken açıkcası Algida şemsiyesi tarzı bir şey düşünüyordum. Ama sizin uyarınızdan sonra farklı alternatifleri düşünmeye başladım. Bu 3m*3m ' lik brandalı olan...
  9. kaanrevan

Kamp Ocağı Seçimi

Sanırım en bilimsel açıklama bu oldu. Teşekkürler.

10. kaanrevan

Kamp Ocağı Seçimi

Gaz kaçağı olsa dediğiniz gibi problem olması gerekirdi dediğiniz gibi sanırım. Bu arada hesaplamam yanlışmış sanırım. Tam dolu kartuşlar 322 gr. geliyor. Şuan kullandığımız kartuş 202 gr. Yani biz bugün toplamda 120 gr' lık bir gaz kullanmışız. Yani kartuşun yarısı kullanılmış. Sanki biraz...

11. kaanrevan

Kamp Ocağı Seçimi

Valla küçük tüple ilgili birkaç haber izlemiştim o günden beri küçük tüpe karşı bakışım piknik kullanımında soru işareti. Gerçi aynı durumlar bunlar için de geçerli midir bilmiyorum. Ancak kartuşları açıkcası termos çanta tarzı birşeylerde muhafaza etmek istiyorum. Aracımın bagajı tam olarak...
  12. kaanrevan

Kamp Ocağı Seçimi

Hocam Merhaba. Nurgaz 'ın ne yazık ki tekli ocağı 3 haftadır e ticaret sitelerinin hiç birinde yoktu. Olanlar da fırsatçılık yapıp 200-250 tl den satışa sunmuşlardı. Ben de diğer TR üretimi olan ORCAMP marka tekli portatif ocak aldım. Ancak Nurgaz bulurum diye daha öncesinde 3 adet Nurgaz...

13. kaanrevan

Çok teşekkür ederim. 2 yetişkin 2 çocuk tulumumuz var. Aslında eksiklikleri tamamladık gibi. Bir tek 20m lik 3lü prizim kargo da onu aldıktan sonra tekrar listemi kontrol edeceğim. Listem aşağıdaki gibi. Size şunu sormak istiyorum. Plaj ilk çadır kampı yapacağımız Enez de Karaisalı köyünde bir...
  14. kaanrevan

Araç Üstü Çadır Yapımı En Ucuz Maliyet

Çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. İlk proje sanırım katlanır teleskopik merdivenli sistemlerden. İkinci proje de çok mantıklı. 2seconds ile aslında 60 kg lık ağırlığın büyük bir kısmını azaltmış oluyorsunuz. Tebrikler.
  15. kaanrevan

Kamp İçin Malzeme Kontrol Listesi

Barınma bölümünde bulunan Paraşüt ipi ve Ahtapot lastik hangi durumlar için gerekiyor acaba?

16. kaanrevan

Kamp Uyku Tulumları

Aslında problem şurda. Çevremde pek bu işlerle meşgul arkadaşlar yok. Geçen sene 5 gün kamp yapmış bir arkadaş var. Çok özenen birisi değil. Çocukları da olmayınca konforun, pratikliğin çok önemi olmuyor. Birşekilde geçiyor günler. Ancak biz de çocuklar zaten zamanımızı alacaklar. Birçok...
  17. kaanrevan

Kamp Uyku Tulumları

Valla aldım tulumu. Rahatlıktan çok ertesi gün üşümüş bir kampçı olarak günü geçirmek istemiyorum eşimle birlikte. Öncelikle kızlara almıştım tulum. Biz bir şekilde ısınırız falan derken kendimize de almam gerektiğini gördüm açıkcası.
  18. kaanrevan

Kamp Uyku Tulumları

Hocam merhaba tekrar. Uzun süre baktım açıkcası dediğiniz gibi bizler kışın ve sonbahar gibi mevsimlerde şu yıllarda en azından kamp yapmayı pek planlamıyoruz. Bu nedenle en uygun aralıklar sanırım 10-15 derece uyku tulumları bizim için. Çünkü haziran ortalarında gece sıcaklıkları çoğunlukla...

19. kaanrevan

Kamp Için Yanımızda Bulunması Gereken Ilkyardım Krem, Losyon Ve İlaçlar Nelerdir?

Sanırım artık o bizim dönemlerimizdeki gibi ne bir ortam, ne bir doğa, ne bir anne baba, ne de çocuklar kaldı... Sabahtan akşama kadar toprak sahada koşturur, elli kere yara olurdu kollarımız bacaklarımız. Ne yara kremi bilirdik ne böcek ısırmalarına vb. ilaçlar. Birşey oldu mu? Evet olmadı...
  20. kaanrevan

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Çadır içi sıcaklık yaz geceleri 15 derece olduğu bir zaman diliminde 4 kişi uyurken kaç derece farklı oluyor arkadaşlar? Yani sormak istediğim şu, 2 yetişkin 2 çocuğun nefesi ve çadırın kapalı olması dış sıcaklığa göre ne kadar fark ediyor?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri