Arama sonuçlarınız

1. kaanrevan

Kamp Için Yanımızda Bulunması Gereken Ilkyardım Krem, Losyon Ve İlaçlar Nelerdir?

Arkadaşlar decathlondan 20 tl lik olan kamp ilkyardım çantasını aldım. İçinde çok birşey yok. İşe yarar bir tek yara bantları var sanırım. Aslında ürün görselinde "böcek sokması" "yanık jeli" gibi ifadeler vardı. Ama gelen üründe "ayak bakım kremi" ,"güneş kremi" gibi içerik değiştirmişler...

2. kaanrevan

Kamp Yerlerinde Güvenlik Çözümleri?

Buna dikkat edeceğim. Ancak gerçekten o kadar farklı bir toplum olduk ki her yerde tehlike, problem yaşanır mı diye sorgular ile geçiyor hayatımız. Biliyorum bu işi onlarca yıldır yapan abilerimiz, kardeşlerimiz böyle forum başlıklarının bile açılmasından rahatsız olabilirler. Onları...
  3. kaanrevan

Buna dikkat edeceğim. Ancak gerçekten o kadar farklı bir toplum olduk ki her yerde tehlike, problem yaşanır mı diye sorgular ile geçiyor hayatımız. Biliyorum bu işi onlarca yıldır yapan abilerimiz, kardeşlerimiz böyle forum başlıklarının bile açılmasından rahatsız olabilirler. Onları...

4. kaanrevan

Çadır Içi Sıcaklık, Nem Ve Havalandırma???

Arkadaşlar Merhaba. Öncelikle belirteyim. İlk defa kamp tecrübesini yakın bir zamanda yaşayacağız. Son bir kaç alışverişim kaldı. En önemlilerinden bir tanesi de sanırım uyku tulumu. Şuan balkondan yazıyorum ve 13 derece rüzgar hiç yok denecek kadar az. Tecrübesi olmayan biri olarak cam balkon...
  5. kaanrevan

Kamp Uyku Tulumları

Teşekkür ediyorum hocam. Birleştirilebilir olanlar açıklamalarında belirtiliyor değil mi?

6. kaanrevan

Kamp Uyku Tulumları

20 derece demek minimum 20 derece için mi geçerli demek acaba? Bir de siz söyledikten sonra baktım da decathlonda online web sitesinde üründe L ve R yazmıyor tulumlarda. Hatta başka markalara da baktım. Öyle bir opsiyon koymamışlar. Bunu ek açılamaya mı belirtmek gerekiyor acaba?

7. kaanrevan

Kamp Uyku Tulumları

Hocam ilk planımız 15-20 Haziran arası Enez' de olmak. Hatta rezervasyonu da yaptık. Tabi hava vb. duruma göre erteleyebileceğimizi de planlarsak hala düşünceliyiz. İlk kamp macerası sıkıntılı olmasın istiyoruz tek derdimiz bu. Bu bölgede 15 günlük hava durumuna bakarak geceleri minimum şuan...
  8. kaanrevan

Kamp Uyku Tulumları

Hocam nasıl bir uyku tulumu önerirsiniz? Ben dediğim gibi çok üşüyen ama yorganı da sevmeyen biriyim. Sanırım ev ortamında sıkıntı yok ama dışarıda bu sorun olabilir. Öyle görünüyor. O yüzden üstümü açma şansım olmaz en azından. Yani komple 4 kişilik bir uyku tulumu elbette yoktur. Ancak en...
  9. kaanrevan

Kamp Uyku Tulumları

Arkadaşlar 220 cm genişliğinde 190 boyunda yatağımız var. 4 kişiyiz. Eşim ben ve 5 yaşında ikizler. Deneme amaçlı çadırımız ve yataklarımız şuan evde kurulu. Açıkcası yaz kampı düşündüğümüz için uyku tulumu hiç düşünmedik bile. Ancak sonradan düşündük. Biz aile olarak sıcağı sever soğukta...

10. kaanrevan

Öneriler ve verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Öncelikle sivrisinek için sanırım birkaç yöntem önerdiniz. Yalancı portakalı araştırdım ama satışı çok zor. Yine de aktarlara sorarım. Karanfil Limon araştırdım. Bu yöntemi kullanıyor musunuz? Etkili bir yöntem mi? Daha önce kamp...

11. kaanrevan

Peki Trakya gibi bölgelerde sorun olan yoğun sivri sineklere karşı nasıl bir önlem alıyorsunuz? Çocuklar bu durumdan etkilenmesin istiyoruz ilk günden.
  12. kaanrevan

Karavan yok ama hocam çadır için de bu geçerli sanırım. Çadırın olduğu yere 200 m mesafe var deniz için. Çadırda bırakacacağımız eşyalar olacak buzdolabı, ocak, batarya vb. gibi. Bu anlamda problem yaşar mıyız bilmiyorum.

13. kaanrevan

2-3 sene çocukların küçük olmasından dolayı ertelediğimiz Çadır Kampı için artık materyallerimizi hemen hemen tamamladık. Artık kalan eksikleri sanırım uygulamanın kendisinde tespit edeceğiz. İlk deneyimimiz olacak. 5 yaşında ikizlerimiz olduğu için ve ilk defa bu faaliyeti yüreteceğimiz için...
  14. kaanrevan

Kamp Ocağı Seçimi

Peki hocam rüzgardan falan etkilenme durumu nedir? Evdeki ocaklar kadar hızlı pişirme elbette söz konusu olmayacaktır sanırım. Ama kullanılan materyallerle yani tencere tava gibi malzemeler ile bu durum aşılabiliyor mu? Örneğin bir makarna pişirmek bu n501 ile Haziranda Çanakkaledeki bir çadır...
  15. kaanrevan

Kamp Ocağı Seçimi

Arkadaşlar tekrar başlık açmak istemedim. İlk defa kamp dünyasına giriyoruz. Birçok ekipmanı edindim. Ancak sıra geldi kamp ocağına. Tahmin edebiliyorum. Sanırım ocak kamp dünyası için çok önemli bir yer teşkil ediyor. Sormak istediğim şu; biz öyle çok fazla et, tavuk yiyen bir aile değiliz...

16. kaanrevan

Salgın sebebiyle neler değişebilir?

Kamp yerlerinde zaten yanılmıyorsam yorumlardan gördüğüm kadarıyla en problemli kısım ortak kullanım alanları olan kamp wc ve duşları. Acaba wc işini başka türlü çözen var mı ? Yani örneğin karavan kasetli wc' leri falan gereksiz maliyet mi olur? Ya da daha kısa süreli kamplar için çözümü...
  17. kaanrevan

Araç içi yatak mı Araç üstü Çadır mı?

Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
  18. kaanrevan

Son olarak açıkcası decatlon'daki 2Seconds F&B çadır hoşuma gitti. Kurulumu ve kaldırılması günü birlik bile kullanılabilir olası durumu oldukça hoşuma gitti. Ancak ne yazık ki bulunduğum Çorlu mağazasında stok yok. İnternet stoğu da kalmamış. İstanbulda çoğu yerde adetli stok var. İnşallah şu...

19. kaanrevan

Salgın sebebiyle neler değişebilir?

Düşündüğüm gibi oldu aslında. Bu durum insanların kapalı alanlar yerine kampçılık vs. tatil seçeneklerini değerlendirdiği bu günlerde TV' lerde de yapılan haberlerin de etkisiyle almayı planladığım çadır vb. ürünlere her gün zam geliyor. Sanırım daha yeni başladı bu zamlar.
  20. kaanrevan

Peki arpenaz 4.2 ile ilgili bilginiz var mı? Decathlon da bu çadır Hızlı Kurulumlu cadırlar arasında görünüyor. Sanırım diğerlerine göre biraz daha pratik kurulumu var. Fiyat olarak 1250 tl şuan. Araç üstü düşündüğüm çadır bugün itibari ile 400 tl zamlandı. Sanırım üretici daha fazla dayanamama...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri